- 20 Kasım 2018
- 11.448
- 40.982
- 598
- 35
- Konu Sahibi manolya7722
-
Tutturdu iki kadınlı grup yapalım diye. Hayır dedim, baktım mevzu uzuyor. Tamam ama benim de fantezim var; iki erkekli grup seks istiyorum ama kendi partnerimin de şaapılmasını istiyorum, bu beni çok heyecanlandırıyor, önce bunu yaparsak söz veriyorum üç kadınlı bile grup yaparız dedim. Güldü, tamam bunu yapacak erkeği on dakika içinde bul yaparım dedi. Söz mü dedim söz dedi.Peki sen bunu teklif edince o ne dedi merak ettim
Arada sırada yüz yüze buluşma konusunu ne zaman olabileceğini soruyodum ve o izin kullandığını, bu yıl (2024) içeriisnde iznim kalmadı diyordu. Daha sonra Ocak gibi yine sordum ne zaman nasıl görüşürüz diye bu konuda ayarlamayı onun yapabileceğini, onun geleceğini söylüyordu ve bunları beklenti haline getirmem dillendirmem biraz rahatsız ediyordu onu ben de üstelemiyordum. Bu süreç içerisinde fantazi konusu yüzünden biz gerçekten çok fazla sayıda küs-barış yaşadık, çok kavga ettik. Bu nedenle açıkçası kalkıp gelmesini pek beklememeye başlamıştım, yazın geleceğini söylüyordu. Fantazi meselesi yüzünden de olmuyor dediğimde bitsin dediğimde veya konuşmayı bitirdiğimde maksimum 1 hafta içerisinde ben seni seviyorum diye geri geliyordu. Yazdıklarına yanıt vermesem hayatımda biri mi var diye krizler geçiriyordu, profil fotoğrafımı değiştirdiğimde ayrıyken "kaldır o fotoğrafı" diyordu hesap soruyordu, kafasında kurup kurup bana bu küslük sürecinden sonraki ilk mesajlarda kıskançlık mesajları atıyordu. Seks konuşmaları yaparken kendimi kaybediyorum sadece noluyor bana anlamıyorum diyordu, ılımlı orta yollu yaklaşıp normal konuşmalarımızda aramızı düzeltiyordu ama ben birinin beni becermesi hayaline geçince artık psikolojik olarak düştüm. Zaten görüşsek kısa süre içerisinde grup seks isteyeceği de ortada gibi gelmeye başlamıştı bana. Erkekliğine de oldukça hakaretlerim oldu, bu laflarından sonra içime sindiremem seni, gerçekte asla olmayacak bi şeyi idrak edemiyosun bilmem ne demeye başladı. Bu adam sadece bana mı böyle peki? Dediğiniz gibi ilişkiyi benim düşündüğüm gibi görmüyorsa bu yüzden mi benimle grup düşünebildi öyle hayal edebildi?yani temmuzda yüzyüze tanistiniz ve gectigimiz 9 ay boyunca adam bir kere bile yaniniza gelmedi. oyle mi?
o zaman ilk mesajima geliyor. bu maddi manevi paylasim yapilan bir iliski degil. adam icin bir gönül iliskisi oldugunu da sanmiyorum. sandiginiz gibi sevginin, sorumlulukların, bağın olduğu bir ilişki yaşasaniz devlet memurlarinin yilda 20 gün yillik izni var, cebinde ucak bileti otobus bileti alacak parasi var, herseyi gectim daha yeni 9 günlük bayram tatili vardi. yani gercekten aranizda bir bag olsa insan gelmez mi bunca surede? baska ulkede yasasa bile gelirdi degil ki her sehrinde havalimanlari olan bir ulkede gelmeyecek.
adam icin iliskinizin sandiginiz gibi olmadığı cok acik. siz tepki verince de gavat lafina alinmamistir da daha fazla devam etmeyeceginizi anladıgi icin o tepkiyi vermistir.
yine de cooook sanslisiniz gorusmediginiz ve gercekten sevismediginiz icin.
heryerden engelleyin gitsin sapıgı
Şansını deniyor. Böyle bir fanteziyi hayata geçiremediği için ya tutarsa diye herkese teklif ediyor bence. Siz de ayak uydurmak için uyumlu davranınca sonunda yapabilecek diye heyecanlanmıştır.Bu adam sadece bana mı böyle peki? Dediğiniz gibi ilişkiyi benim düşündüğüm gibi görmüyorsa bu yüzden mi benimle grup düşünebildi öyle hayal edebildi?
açık açık sorsaydı da hiç böyle şeylere uzatmalı yollardan girmeseydi keşke, iş reele dönecek dediğimde delirmeseydi keşke ne kendi ne ben bu kadar kavga edip zaman kaybetmezdik ne diyim. ne gereği varŞansını deniyor. Böyle bir fanteziyi hayata geçiremediği için ya tutarsa diye herkese teklif ediyor bence. Siz de ayak uydurmak için uyumlu davranınca sonunda yapabilecek diye heyecanlanmıştır.
Siz ve yazıştığınız adam kaç yaşındasınız ? Adamla yüz yüze tanıştığınızda ne kadar süre buluşup, görüştünüz ? Yoksa aynı ortamda bulunup; isimler, iletişim bilgileri alınan ve sonrasında tamamen sanaldan devam eden bir iletişim mi vardı aranızda ?Arada sırada yüz yüze buluşma konusunu ne zaman olabileceğini soruyodum ve o izin kullandığını, bu yıl (2024) içeriisnde iznim kalmadı diyordu. Daha sonra Ocak gibi yine sordum ne zaman nasıl görüşürüz diye bu konuda ayarlamayı onun yapabileceğini, onun geleceğini söylüyordu ve bunları beklenti haline getirmem dillendirmem biraz rahatsız ediyordu onu ben de üstelemiyordum. Bu süreç içerisinde fantazi konusu yüzünden biz gerçekten çok fazla sayıda küs-barış yaşadık, çok kavga ettik. Bu nedenle açıkçası kalkıp gelmesini pek beklememeye başlamıştım, yazın geleceğini söylüyordu. Fantazi meselesi yüzünden de olmuyor dediğimde bitsin dediğimde veya konuşmayı bitirdiğimde maksimum 1 hafta içerisinde ben seni seviyorum diye geri geliyordu. Yazdıklarına yanıt vermesem hayatımda biri mi var diye krizler geçiriyordu, profil fotoğrafımı değiştirdiğimde ayrıyken "kaldır o fotoğrafı" diyordu hesap soruyordu, kafasında kurup kurup bana bu küslük sürecinden sonraki ilk mesajlarda kıskançlık mesajları atıyordu. Seks konuşmaları yaparken kendimi kaybediyorum sadece noluyor bana anlamıyorum diyordu, ılımlı orta yollu yaklaşıp normal konuşmalarımızda aramızı düzeltiyordu ama ben birinin beni becermesi hayaline geçince artık psikolojik olarak düştüm. Zaten görüşsek kısa süre içerisinde grup seks isteyeceği de ortada gibi gelmeye başlamıştı bana. Erkekliğine de oldukça hakaretlerim oldu, bu laflarından sonra içime sindiremem seni, gerçekte asla olmayacak bi şeyi idrak edemiyosun bilmem ne demeye başladı. Bu adam sadece bana mı böyle peki? Dediğiniz gibi ilişkiyi benim düşündüğüm gibi görmüyorsa bu yüzden mi benimle grup düşünebildi öyle hayal edebildi?
Yazını okurken zihnimde strapon canlanmıştı. G.tü kaybetme korkusu neler yaptırıyor erkeklere bakTutturdu iki kadınlı grup yapalım diye. Hayır dedim, baktım mevzu uzuyor. Tamam ama benim de fantezim var; iki erkekli grup seks istiyorum ama kendi partnerimin de şaapılmasını istiyorum, bu beni çok heyecanlandırıyor, önce bunu yaparsak söz veriyorum üç kadınlı bile grup yaparız dedim. Güldü, tamam bunu yapacak erkeği on dakika içinde bul yaparım dedi. Söz mü dedim söz dedi.
Telefonumu çıkarttım, en yakın erkek arkadaşımı buldum. Beni tanıdığı için böyle bir şeyle ararsam lya bişiler yapıyor diye durumu bozuntuya vermezBak arıyorum dedim bu bir durdu. Ararsam dönüşü yok dedim arama ekranına geldim. Uzandı telefonu aldı, sen manyaksın dedi, bir daha da grup lafı geçmedi. Adam grup seks yolunda çok affedersin dötü kaybetme tehlikesini görünce fantezisi bitiverdi ahshf
Adamı hatırlayınca sinirlendim çünkü sekste çok manipülatördü it, ama bu olayı hatırlayınca keyiflendim ahshf beter olsun manipülatör ayı.
ben 29 yaşındayım o 34 yaşında. Aynı ortamda bulunduk tanıştık numaralar alındı sonra sanaldan devam etti zaten pek kalmadı şehirde görev yerine döndü birkaç gün içerisindeSiz ve yazıştığınız adam kaç yaşındasınız ? Adamla yüz yüze tanıştığınızda ne kadar süre buluşup, görüştünüz ? Yoksa aynı ortamda bulunup; isimler, iletişim bilgileri alınan ve sonrasında tamamen sanaldan devam eden bir iletişim mi vardı aranızda ?
9 ay boyunca cinsel açlık çeken bir adamın gecelerini güzelleştirmişsiniz. Hiç yüz yüze zaman geçirmediğiniz bir adamla bir ilişkiniz olduğunu nasıl düşündüğünüze anlam veremiyorum.ben 29 yaşındayım o 34 yaşında. Aynı ortamda bulunduk tanıştık numaralar alındı sonra sanaldan devam etti zaten pek kalmadı şehirde görev yerine döndü birkaç gün içerisinde
e-devletten istemiştim medeni durum sorgusu, bekardı. Bunun dışında da birinin varlığından pek şüphelenmemiştim ama var ise de artık o onun hesabına yani ne diyim benim bunlara dair bi şüphem olmadı pek allah bilir artık o kadarını öyleyse de9 ay boyunca cinsel açlık çeken bir adamın gecelerini güzelleştirmişsiniz. Hiç yüz yüze zaman geçirmediğiniz bir adamla bir ilişkiniz olduğunu nasıl düşündüğünüze anlam veremiyorum.
Adam belki evli, belki nişanlı, belki beraber yaşadığı bir sevgilisi var. Cinsel fantazilerini anlatacak birini bulmuşken, 9 ay boyunca bunun tadını çıkarmış gibi duruyor.
bence öyle. siz nasil icinde sevgi sorumluluk, bağ barindiran bir iliski oldugunuzu düşündünüz ben asil bunu anlamadim.Arada sırada yüz yüze buluşma konusunu ne zaman olabileceğini soruyodum ve o izin kullandığını, bu yıl (2024) içeriisnde iznim kalmadı diyordu. Daha sonra Ocak gibi yine sordum ne zaman nasıl görüşürüz diye bu konuda ayarlamayı onun yapabileceğini, onun geleceğini söylüyordu ve bunları beklenti haline getirmem dillendirmem biraz rahatsız ediyordu onu ben de üstelemiyordum. Bu süreç içerisinde fantazi konusu yüzünden biz gerçekten çok fazla sayıda küs-barış yaşadık, çok kavga ettik. Bu nedenle açıkçası kalkıp gelmesini pek beklememeye başlamıştım, yazın geleceğini söylüyordu. Fantazi meselesi yüzünden de olmuyor dediğimde bitsin dediğimde veya konuşmayı bitirdiğimde maksimum 1 hafta içerisinde ben seni seviyorum diye geri geliyordu. Yazdıklarına yanıt vermesem hayatımda biri mi var diye krizler geçiriyordu, profil fotoğrafımı değiştirdiğimde ayrıyken "kaldır o fotoğrafı" diyordu hesap soruyordu, kafasında kurup kurup bana bu küslük sürecinden sonraki ilk mesajlarda kıskançlık mesajları atıyordu. Seks konuşmaları yaparken kendimi kaybediyorum sadece noluyor bana anlamıyorum diyordu, ılımlı orta yollu yaklaşıp normal konuşmalarımızda aramızı düzeltiyordu ama ben birinin beni becermesi hayaline geçince artık psikolojik olarak düştüm. Zaten görüşsek kısa süre içerisinde grup seks isteyeceği de ortada gibi gelmeye başlamıştı bana. Erkekliğine de oldukça hakaretlerim oldu, bu laflarından sonra içime sindiremem seni, gerçekte asla olmayacak bi şeyi idrak edemiyosun bilmem ne demeye başladı. Bu adam sadece bana mı böyle peki? Dediğiniz gibi ilişkiyi benim düşündüğüm gibi görmüyorsa bu yüzden mi benimle grup düşünebildi öyle hayal edebildi?
Bu sapık heriften kurtulduğun için şanslısın bence. Partneri paylaşma fantazisi olmasaydı mesela yine aşırı kıskanç, gel gitli, toksik davranan biriymiş. Her türlü sakat ilişkiymiş kısacası. Umarım bundan sonra karşına daha iyi birisi çıkar. Uzak mesafe ilişkisiyle olmaz. Zaten insanlara güvenmek iyice zorlaştı. Rahatça görüşebilmek için en iyisi aynı şehirden biriyle tanışmak ileriki zamanlarda.Arada sırada yüz yüze buluşma konusunu ne zaman olabileceğini soruyodum ve o izin kullandığını, bu yıl (2024) içeriisnde iznim kalmadı diyordu. Daha sonra Ocak gibi yine sordum ne zaman nasıl görüşürüz diye bu konuda ayarlamayı onun yapabileceğini, onun geleceğini söylüyordu ve bunları beklenti haline getirmem dillendirmem biraz rahatsız ediyordu onu ben de üstelemiyordum. Bu süreç içerisinde fantazi konusu yüzünden biz gerçekten çok fazla sayıda küs-barış yaşadık, çok kavga ettik. Bu nedenle açıkçası kalkıp gelmesini pek beklememeye başlamıştım, yazın geleceğini söylüyordu. Fantazi meselesi yüzünden de olmuyor dediğimde bitsin dediğimde veya konuşmayı bitirdiğimde maksimum 1 hafta içerisinde ben seni seviyorum diye geri geliyordu. Yazdıklarına yanıt vermesem hayatımda biri mi var diye krizler geçiriyordu, profil fotoğrafımı değiştirdiğimde ayrıyken "kaldır o fotoğrafı" diyordu hesap soruyordu, kafasında kurup kurup bana bu küslük sürecinden sonraki ilk mesajlarda kıskançlık mesajları atıyordu. Seks konuşmaları yaparken kendimi kaybediyorum sadece noluyor bana anlamıyorum diyordu, ılımlı orta yollu yaklaşıp normal konuşmalarımızda aramızı düzeltiyordu ama ben birinin beni becermesi hayaline geçince artık psikolojik olarak düştüm. Zaten görüşsek kısa süre içerisinde grup seks isteyeceği de ortada gibi gelmeye başlamıştı bana. Erkekliğine de oldukça hakaretlerim oldu, bu laflarından sonra içime sindiremem seni, gerçekte asla olmayacak bi şeyi idrak edemiyosun bilmem ne demeye başladı. Bu adam sadece bana mı böyle peki? Dediğiniz gibi ilişkiyi benim düşündüğüm gibi görmüyorsa bu yüzden mi benimle grup düşünebildi öyle hayal edebildi?
Şundan dolayı düşünmüştüm, eli gözü hep üzerimdeydi. lovebombing vb. gibi değil ama normal dozda ilgilenen tavrı vardı. Bazen bi şeyleri haber vermediğimde birbirimize karşı sorumluluğumuz olduğunu hatırlatırdı, kaçıngan bağlanan bi şey gibiydi ama. Ben kendimi çektiğimde yaklaşıyor hayatıma biri mi girdi biriyle mi konuşuyorum diye krize giriyordu, bana daha doğrusu kadınlara da güvenmiyormuş hiç güven sorunu da vardı. Bi gün dışarı çıkacakken nereye dediği zaman yani seni çok ilgilendirrdiğini düşünmüyorum aramızda bi bağ yok demiştim köpürmüştü, bunları da kendimce böyle yorumladım o da böyle yaklaşıyordu bana (kavgadan sonraki günümüzdü). Bu grup fantazisini beni sevmediği için mi isteyebildi benden peki? Sevseydi istemez miydi yanibence öyle. siz nasil icinde sevgi sorumluluk, bağ barindiran bir iliski oldugunuzu düşündünüz ben asil bunu anlamadim.
adam sizinle bir iliskide olduğunu düşünse bin kere gelirdi. insan uzak ulkelerden bile geliyor sevgilisini görmeye, 9 ayda hic gelmemek cidden normal degil.
adam zaten düzgün biri olsa sekstinge seni zorlamazdi. bin kere kavga etmissiniz sekstingden hala eli şeyinde seni ariyor, rahatliyor.
bu ilişki mi?
ben de uzak mesafe iliskisi yasadim ama bu cidden uzak mesafe iliskisi degil. bedava telekizlik. eskiden vardi ya ara beni mutlu ol diye bant gecerdi reklamlarda 900lü hatlar. arardi ergenler sonra evlerine devasa fatura gelirdi ailede kriz cikardi. sizinki de bu neslin erkegi iste. bir elinde telefon, bjr eli seyinde allahin dağında kendini eyliyor. arada kacmayin diye de sizin ağzınıza sevgi sozlerinden bir bal caliyor.
isabet olmus da ayrilmissiniz. sukredin bence
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur. Fantazi dışında da gel git, toksiklik tam gaz vardı dediğiniz tespitler doğru. Hayırlısı olur umarım bu saatten sonra benim içinBu sapık heriften kurtulduğun için şanslısın bence. Partneri paylaşma fantazisi olmasaydı mesela yine aşırı kıskanç, gel gitli, toksik davranan biriymiş. Her türlü sakat ilişkiymiş kısacası. Umarım bundan sonra karşına daha iyi birisi çıkar. Uzak mesafe ilişkisiyle olmaz. Zaten insanlara güvenmek iyice zorlaştı. Rahatça görüşebilmek için en iyisi aynı şehirden biriyle tanışmak ileriki zamanlarda.
sevmekle sevmemekle alakasi yok bence. adam allahin daginda bir basina kalmis gecelerini şenlendirmeye calisiyor iste.Şundan dolayı düşünmüştüm, eli gözü hep üzerimdeydi. lovebombing vb. gibi değil ama normal dozda ilgilenen tavrı vardı. Bazen bi şeyleri haber vermediğimde birbirimize karşı sorumluluğumuz olduğunu hatırlatırdı, kaçıngan bağlanan bi şey gibiydi ama. Ben kendimi çektiğimde yaklaşıyor hayatıma biri mi girdi biriyle mi konuşuyorum diye krize giriyordu, bana daha doğrusu kadınlara da güvenmiyormuş hiç güven sorunu da vardı. Bi gün dışarı çıkacakken nereye dediği zaman yani seni çok ilgilendirrdiğini düşünmüyorum aramızda bi bağ yok demiştim köpürmüştü, bunları da kendimce böyle yorumladım o da böyle yaklaşıyordu bana (kavgadan sonraki günümüzdü). Bu grup fantazisini beni sevmediği için mi isteyebildi benden peki? Sevseydi istemez miydi yani
ben önce sextingdeki yükselme ve cinselliğe bakışı görüp sonra reelde sevişmeye geçebiliyorum çünkü önden sexting kişi hakkında bazı ipuçları verebiliyor yani beni ne bu adamla yapacağım reel sexte ne bekliyor sexting sayesinde az bile olsa bilgi sahibi olma şansı olabiliyor. o yüzden sextinge reelden önce başlıyorum aslında, tabii herkesin tercihi dinamiği elbet farklı saygı duyuyorum. Benim sınırıma ve rahatsız olma durumuma saygı olmaması zaten bencilliği de gösteriyor ama bu potansiyeldeki adam vitesi giderek artırdığı için asla dediği şeyleri sanalda bile normalleştirdiği için reelde de asla dediği ne varsa mutlaka gerçekleştirecekti ben aslında ondan biraz gündeme getirmek istedim konuyuBence bunun doğrusu yanlışı yok sizi rahatsız etmiş tüm dünya bir şey olmaz dese de sizin rahatsız olmanız yeterli.
Şahsi fikrim sexting benim için belli bir samimiyet gerektiriyor reelde sevişmediğim bir adamla bunu yapamam. Yatakta tanıdığım bir erkekle de her türlü fantazi kurabilirim hiç rahatsız olmam grup olmuş public olmuş hiç sorun yok ; sonuçta bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini bilmek kendimi güvende hisettirir bana.
çok teşekkür ederim katkılarınız için, yok gerçekten ne saygısı vardı ne rahatsız olduğumu önemsemesi ve özenmesi. Bu arada engelle demiştiniz kendisi beni engellediği için engellemeye gerek görmemiştim aslında, tekrar ulaşır mı ki engellemem gerekir mi?sevmekle sevmemekle alakasi yok bence. adam allahin daginda bir basina kalmis gecelerini şenlendirmeye calisiyor iste.
herkesin çeşitli fantezileri olabilir, sevgilisiyle de paylasabilir karisiyla da. Burada sınır karsi tarafin dur dedigi yerde durmak.
yani bu adam cok sevdiği karisina da böyle sacma fantezilerinden bahsedebilir ileride.
"boyle dedi çünkü seni hic sevmemis" diyemem. ama sana saygı duymamis ki rahatsiz oldugunu bildigi halde devam etmis. sana ozenmemis ki 9 ayda bilet parasina kiyip yanina gelmemis.
bunlar daha onemli bence grup seksi sana yakistirip yakistiramamasindan.
iliskinin sana kattigi bi sey yokmus. isabet olmus ayrilman.
hic üzülme, hatta sevin vaktini daha fazla yemedigi - elin adaminin gecelerini senlendirmeye son verdigin icin.
atesi basina vurunca arar yine. bence engelleçok teşekkür ederim katkılarınız için, yok gerçekten ne saygısı vardı ne rahatsız olduğumu önemsemesi ve özenmesi. Bu arada engelle demiştiniz kendisi beni engellediği için engellemeye gerek görmemiştim aslında, tekrar ulaşır mı ki engellemem gerekir mi?
hiç o riski almayıp engelliyorum o zaman. Ben artık yazmaz ulaşmaz malum benden soğuduğunu söylemişti diye öyle düşündüm ama bir kez daha bu talebi dinleyecek takatim gerçekten kalmadı benimatesi basina vurunca arar yine. bence engelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?