- 14 Temmuz 2023
- 4.284
- 5.166
- 78
- 23
- Konu Sahibi manolya7722
-
Kesınlıkle haklısın resmen g.vatmış o erkeklik bu değil bence de. Umduğunu bulamayınca da iletişimi kesmiş amacı belli bu hareketin den de zatenMerhaba, ben Temmuz ayında biriyle tanıştım. Aramızda güzel bir iletişim, çekim oldu ve zamanla da ilişkiye döndü. Bu ilişki esnasında da aramızdaki uzak mesafe gereği sexting üzerinden ilerledik. Başlangıçta cinsel sohbetimizde her şey rayında ilerlerken birden bire bana göre pek de normal olmayan grup seks fantazisi gündeme gelmeye başladı. Sextingi bunun hayalini kurdurarak ilerletmeye başladı. Önce o benimle birlikte olurken birinin bizi izlediğini ve beni izleyen kişinin azdığını hayal etmeye başladı bu fikirle zevke gelmeye başladı. Bunu ilk söylediğinde büyük kavga çıktı, konuşma kesildi engeller atıldı derken "bu fantazi, gerçek değil orda sadece herkesin seni istediğini ama sadece benim sana sahip olduğumu düşünerek zevk alıyorum" dedi. İçime sinmedi çünkü örneğin ben onu başka bi kadınla hayal edip azmıyorum. Değil azmak sinir krizi geçiririm ama aramızdaki uyumu da silip atmak istemedim. Defalarca ona bunun bize zarar vereceğini, sadakati ilişki dinamiğini her şeyi sarsacağını söyledim, kabul etmediğimi istemediğimi söyledim beni hep tamam olmayacak bir daha diye geçiştirdi ama iş bununla kalmadı ne yazık ki. Bana zamanında sexting esnasında bu grup hayalini kurduğunda "sana kimse dokunamicak sadece seni izliyorlar ve hayal ediyorlar ama ben seninle birlikte oluyorum sana dokunamaz kimse bunlar gerçek değil fantazi" diyordu fakat bununla kalmadı ve artık bu ay ip koptu. En son beni başka bir erkekle birlikte olurken kendisinin izlemek istediğine lafı getirmek isteyecek kadar dağıldı her şey. Hayali hep ben o ve başka erkekler üzerine kurulu. Bunun asla ve asla reele dönüşmeyeceğini sadece hayal olduğunu söyledi hep. Ben de aylar önce sadece seni izlerler ben birlikte olabilirim diyordun şimdi biriyle yattığımı hayal ediyorsun. Bu kademe kademe ilerleyen ve adım adım reele kadar götüreceğin bi şey bunu görmüyor musun dedikçe reddetti. Artık dayanamadım ve ağzıma geleni söyledim. Kendisinin tam bir gav*t olduğunu, bunun erkeklikte de adamlıkta yerinin olmadığını, kendisinin sapkın olduğunu ve kafayı yemiş olduğunu söyledim. Erkekliğine ve gevşekliğine baya değinerek ağır konuşmalarda bulundum. Gav*t lafına inanılmaz sinirlendi, bir erkeğe edilmeyecek hakaretler etmişim erkekliğine neler neler demişim -ki dedim doğru adamlıkta yoktur bence böyle şeyler. En son orta yolu bulmaya çalışırken bile hala fantazilerin bu şekilde devam etmesini istediğini söyledi kabul etmedim çünkü kaldırabileceğim bi şey değil bana ters ve zamanla da daha da sapkınlaşacakmış, günün birinde reel talep olarak karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. Laflarım iğneleyiciymiş, bunun gav*tlık olmadığını anlamıyormuşum, reelle fantaziyi ayırt edemiyormuşum, benimle orta yolu bulmak istemiyormuş, ağır laflarımdan sonra benden artık soğuduğunu söyleyip iletişimi kesti ve engelledi. Grup seks fantazisi bu kadar normal bir şey mi? Ben mi abartı tepki veriyorum? Gerçekten dediği gibi sadece fantazi de reelde olması imkansız mıydı? Belki ben aklıselim düşünemiyorumdur diye sizlere de danışmak istedim. Okuyan ve yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
Ona göre asla g*vt falan değilmiş, bir erkeğe söylenmeyecek şeyler söylemişim de bunlar fantaziymiş (sözde)Kesınlıkle haklısın resmen g.vatmış o erkeklik bu değil bence de. Umduğunu bulamayınca da iletişimi kesmiş amacı belli bu hareketin den de zaten
Zaten kimse başlangıçta kimin hangi mal olduğunu bilmiyoruzBaşlangıçta hiç böyle değildi hiç beklemediğim bi anda açtı bu fantazileri. Ben de dediğin gibi hissettim kabul edemediğim için de soğumuş benden artık erkekliğine çok ağır hakaret etmişim :)
çok şükür şu raddede gösterdi kendini, seneler sonra falan ortaya çıksaydı gerçekten kurtulmam bu kadar kolay olmayabilirdiZaten kimse başlangıçta kimin hangi mal olduğunu bilmiyoruz
Olmayan erkekligine hangi ağır hakarete bağlamış
Kurtulmuşsun
Teşekkür ederim, sadece o kadar çok reelde asla olamaz asla asla falan diyince ben bi ben mi büyütüyorum diye anlık bi tereddüte düştüm ama içim almadı, ileriye götürür bu gerçekte de ister dedim onun da bu red işine gelmedi zatenZamanla bunu gerçekleştirecekti ayrılman iyi olmuş. Akıllı kadınsın
Erkekliğine miBaşlangıçta hiç böyle değildi hiç beklemediğim bi anda açtı bu fantazileri. Ben de dediğin gibi hissettim kabul edemediğim için de soğumuş benden artık erkekliğine çok ağır hakaret etmişim :)
Bilemedim şimdi düz yazmak kural ihlali falan mıdır emin değildim o yüzden sansürledim hepDüz gavat işte sen neden utanarak yaziyorsun ki açık açık yaz keşke burayı okusan gavat enişte
G. vat enişteDüz gavat işte sen neden utanarak yaziyorsun ki açık açık yaz keşke burayı okusan gavat enişte
Erkeeekkkk yaaaaaBilemedim şimdi düz yazmak kural ihlali falan mıdır emin değildim o yüzden sansürledim hepO erkeğim, delikanlıyım diye geziyodur ya şimdi ortalıkta
Mesele tacizi de geçti herif sapkınRahatsız oluyorum dediğiniz halde aynı konuşmalara devam ediyorsa
tacizdir bence net .
aşkım el salla kızlar sana selam söylüyor gavat eniştelerine selamları varrrG. vat enişte
Siz bu adamla yüz yüze hiç görüştünüz mü, internet üzerinden mi tanıştınız ?Merhaba, ben Temmuz ayında biriyle tanıştım. Aramızda güzel bir iletişim, çekim oldu ve zamanla da ilişkiye döndü. Bu ilişki esnasında da aramızdaki uzak mesafe gereği sexting üzerinden ilerledik.
Engelledi ki beniAy linki atsana okusun bunları böyle böyle rezil edicez valla bu yeni nesilde bir sıkıntı var kesin hepsi aynı
Ortada bir erkeklik göremedim bacım çok iyi yapmışsın.Gav*t lafına inanılmaz sinirlendi, bir erkeğe edilmeyecek hakaretler etmişim erkekliğine neler neler demişim -ki
Hayır abartmıyorsun çok yerinde bir karar almışsın.Grup seks fantazisi bu kadar normal bir şey mi? Ben mi abartı tepki veriyorum?
İlişkiye devam etseniz iğrenç fantazilerini gerçeğe dönüştürmek isteyebilirdi.Gerçekten dediği gibi sadece fantazi de reelde olması imkansız mıydı?
Tanışmamız yüz yüze oldu farklı bir ilde çalıştığı için kısa süreliğine aynı şehirde olduğumuzda kalabalık bi arkadaş ortamında denk gelmiştik, kamu görevlisi olduğu ve izinlerini sık ayarlayamadığı için tekrar yüz yüze görüşmedik ilk görüşmeden sonraSiz bu adamla yüz yüze hiç görüştünüz mü, internet üzerinden mi tanıştınız ?
Senden soğumuş muEngelledi ki benisoğumuş artık benden sabah öyle yazıp sonra da engellemiş yoksa atardım iyice çıldırırdı ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?