- 28 Mart 2025
- 843
- 443
- 18
- Konu Sahibi manolya7722
Bana böyleleri denk gelmiyor ki ağzıma geleni sayım iyi yaptın boşver konu sahibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denk gelmesin aman diyim münakaşası bile çekilmiyorBana böyleleri denk gelmiyor ki ağzıma geleni sayım iyi yaptın boşver konu sahibi
Midem bulandı yadenk gelmesin aman diyim münakaşası bile çekilmiyor
Ses var mı beyfendiden?denk gelmesin aman diyim münakaşası bile çekilmiyor
Yok ben dün yorumları okuduktan sonra engelledim, tekrar yazar gibi bi yorum gelmişti münakaşaya girmek istemiyorum hiç onunla engelledim farklı bi kanaldan ulaşmadı henüzSes var mı beyfendiden
Iyi yapmissiniz. Kesin geri yılışırdı. Bu modeller boyle. Sizi yokluğuyla "cezalandirip" burnunuzun surttugune inaninca da geri donerler.Yok ben dün yorumları okuduktan sonra engelledim, tekrar yazar gibi bi yorum gelmişti münakaşaya girmek istemiyorum hiç onunla engelledim farklı bi kanaldan ulaşmadı henüz
Ayy bildiğin erkek tribi dünya da bir sürü erkek var bacım yakma kendiniEvet, bu sabah iletişimi kesti istemiyorum soğudum artık senden dedi engelledi
Gav’t hafif kalmış çok çok az bile demişsin.Aklıma çok orijinal küfürler geldi şuan.Böyle biriyle cinsellik muhabbeti başlattığı anda keserdim iletişimiMerhaba, ben Temmuz ayında biriyle tanıştım. Aramızda güzel bir iletişim, çekim oldu ve zamanla da ilişkiye döndü. Bu ilişki esnasında da aramızdaki uzak mesafe gereği sexting üzerinden ilerledik. Başlangıçta cinsel sohbetimizde her şey rayında ilerlerken birden bire bana göre pek de normal olmayan grup seks fantazisi gündeme gelmeye başladı. Sextingi bunun hayalini kurdurarak ilerletmeye başladı. Önce o benimle birlikte olurken birinin bizi izlediğini ve beni izleyen kişinin azdığını hayal etmeye başladı bu fikirle zevke gelmeye başladı. Bunu ilk söylediğinde büyük kavga çıktı, konuşma kesildi engeller atıldı derken "bu fantazi, gerçek değil orda sadece herkesin seni istediğini ama sadece benim sana sahip olduğumu düşünerek zevk alıyorum" dedi. İçime sinmedi çünkü örneğin ben onu başka bi kadınla hayal edip azmıyorum. Değil azmak sinir krizi geçiririm ama aramızdaki uyumu da silip atmak istemedim. Defalarca ona bunun bize zarar vereceğini, sadakati ilişki dinamiğini her şeyi sarsacağını söyledim, kabul etmediğimi istemediğimi söyledim beni hep tamam olmayacak bir daha diye geçiştirdi ama iş bununla kalmadı ne yazık ki. Bana zamanında sexting esnasında bu grup hayalini kurduğunda "sana kimse dokunamicak sadece seni izliyorlar ve hayal ediyorlar ama ben seninle birlikte oluyorum sana dokunamaz kimse bunlar gerçek değil fantazi" diyordu fakat bununla kalmadı ve artık bu ay ip koptu. En son beni başka bir erkekle birlikte olurken kendisinin izlemek istediğine lafı getirmek isteyecek kadar dağıldı her şey. Hayali hep ben o ve başka erkekler üzerine kurulu. Bunun asla ve asla reele dönüşmeyeceğini sadece hayal olduğunu söyledi hep. Ben de aylar önce sadece seni izlerler ben birlikte olabilirim diyordun şimdi biriyle yattığımı hayal ediyorsun. Bu kademe kademe ilerleyen ve adım adım reele kadar götüreceğin bi şey bunu görmüyor musun dedikçe reddetti. Artık dayanamadım ve ağzıma geleni söyledim. Kendisinin tam bir gav*t olduğunu, bunun erkeklikte de adamlıkta yerinin olmadığını, kendisinin sapkın olduğunu ve kafayı yemiş olduğunu söyledim. Erkekliğine ve gevşekliğine baya değinerek ağır konuşmalarda bulundum. Gav*t lafına inanılmaz sinirlendi, bir erkeğe edilmeyecek hakaretler etmişim erkekliğine neler neler demişim -ki dedim doğru adamlıkta yoktur bence böyle şeyler. En son orta yolu bulmaya çalışırken bile hala fantazilerin bu şekilde devam etmesini istediğini söyledi kabul etmedim çünkü kaldırabileceğim bi şey değil bana ters ve zamanla da daha da sapkınlaşacakmış, günün birinde reel talep olarak karşıma çıkacakmış gibi hissediyorum. Laflarım iğneleyiciymiş, bunun gav*tlık olmadığını anlamıyormuşum, reelle fantaziyi ayırt edemiyormuşum, benimle orta yolu bulmak istemiyormuş, ağır laflarımdan sonra benden artık soğuduğunu söyleyip iletişimi kesti ve engelledi. Grup seks fantazisi bu kadar normal bir şey mi? Ben mi abartı tepki veriyorum? Gerçekten dediği gibi sadece fantazi de reelde olması imkansız mıydı? Belki ben aklıselim düşünemiyorumdur diye sizlere de danışmak istedim. Okuyan ve yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.
Ve beklenen mesaj geldi.. bugün arkadaşından yazdı.. bana soğudum diyen adam orta yolu bulmak istiyormuş. Ama hiçbir şey değilmişiz kafa yormak istemiyormuş.Iyi yapmissiniz. Kesin geri yılışırdı. Bu modeller boyle. Sizi yokluğuyla "cezalandirip" burnunuzun surttugune inaninca da geri donerler.
kesinlikle öyle vakit kaybetmeye değmiyorAyy bildiğin erkek tribi dünya da bir sürü erkek var bacım yakma kendini
Ahaha hepsi aynı bunların ya. Gururuna yediremedi nazik popişine tekme yemeyi. Hiç umursamayın ne hali varsa görsünVe beklenen mesaj geldi.. bugün arkadaşından yazdı.. bana soğudum diyen adam orta yolu bulmak istiyormuş. Ama hiçbir şey değilmişiz kafa yormak istemiyormuş.![]()
Yok gerçekte sevişmedikSiz hic gercekten sevismediniz bile, di mi?
Az önce son dağılımlar yaşandı yine, yollar yine verildi. Özgürmüşüm istediğimi yapabilirmişim hiçbi şey değilmişiz şu bağlamda zaten meşguliyete gerek yok engelledik tekrar birbirimizi :)Ahaha hepsi aynı bunların ya. Gururuna yediremedi nazik popişine tekme yemeyi. Hiç umursamayın ne hali varsa görsün![]()
Bu tarz insanlara vakit ayırmayacak kadar zaman da biz de çok değerliyiz.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 46 yaşındaki biri olarak söylüyorum bu insan size zerre değer vermiyor.İşin eğlencesinde.Kendi değerinizi kendiniz bilmeniz lazımAz önce son dağılımlar yaşandı yine, yollar yine verildi. Özgürmüşüm istediğimi yapabilirmişim hiçbi şey değilmişiz şu bağlamda zaten meşguliyete gerek yok engelledik tekrar birbirimizi :)
Gercekten sansliymissin o halde.Yok gerçekte sevişmedik
Kesinlikle haklısınız, 29 yaşındayım ben. Bilmiyorum başlangıçta değer verdiğine inanıp kendimi mi kandırmak istedim yoksa uzunca zamandır hayatımda biri olmadığı için görmezden geldim de o yüzden mi bu kadar rezil boyuta gelebildi bilmiyorum ama bugün itibariyle defterin kapandığını emin bir şekilde söyleyebilirim.Bu tarz insanlara vakit ayırmayacak kadar zaman da biz de çok değerliyiz.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 46 yaşındaki biri olarak söylüyorum bu insan size zerre değer vermiyor.İşin eğlencesinde.Kendi değerinizi kendiniz bilmeniz lazım![]()
Öyle görünüyor. Sanalda yaşandı bu muhabbet ve neyse ki sanalda kaldı.Gercekten sansliymissin o halde.
Rabbim kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın karşınızaKesinlikle haklısınız, 29 yaşındayım ben. Bilmiyorum başlangıçta değer verdiğine inanıp kendimi mi kandırmak istedim yoksa uzunca zamandır hayatımda biri olmadığı için görmezden geldim de o yüzden mi bu kadar rezil boyuta gelebildi bilmiyorum ama bugün itibariyle defterin kapandığını emin bir şekilde söyleyebilirim.
Allah razı olsun ya, ne koca yürekli adammışAz önce son dağılımlar yaşandı yine, yollar yine verildi. Özgürmüşüm istediğimi yapabilirmişim hiçbi şey değilmişiz şu bağlamda zaten meşguliyete gerek yok engelledik tekrar birbirimizi :)