- 6 Mart 2024
- 10.737
- 19.708
- 218
- Konu Sahibi manolya7722
E o zaman ilk engellemeler küsüşmelerden sonra neden devam ettiniz belki goruntulerınızı aldıMesele tacizi de geçti herif sapkın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E o zaman ilk engellemeler küsüşmelerden sonra neden devam ettiniz belki goruntulerınızı aldıMesele tacizi de geçti herif sapkın
Ay çok teşekkür ederim gerçekten bana kendimi bi anlık sorgulattı verdiği dehşetli vahşetli tepkilerle, sayenizde doğru yaptığımı teyitlemiş oluyorum. Çok teşekkürlerOrtada bir erkeklik göremedim bacım çok iyi yapmışsın.
Hayır abartmıyorsun çok yerinde bir karar almışsın.
İlişkiye devam etseniz iğrenç fantazilerini gerçeğe dönüştürmek isteyebilirdi.
Görüntü paylaşmadım ki fotoğraf-video-ses bunlar yok mesaj sadeceE o zaman ilk engellemeler küsüşmelerden sonra neden devam ettiniz belki goruntulerınızı aldı
maalesef, haşin g*vatım soğumuş artık bendenSenden soğumuş mu![]()
Mesajda mı sexting dediğiniz şeyGörüntü paylaşmadım ki fotoğraf-video-ses bunlar yok mesaj sadece
Zaman zaman grup seks muhabbeti biz de yapariz. Ben iki kadin istemem derim mesela. Sonra hadi tamam gulduk eglendik bitti mevzu, ben grup yapmayi dusunmuyorum derim kapanir.Eğer kademe kademe fantazinin boyutunu ve şiddetini arttırmıyor olsaydı ben de böyle düşünürdüm ama aylar geçtikçe başlangıçta sadece bir erkeğin beni izlemesinin hayaliyle başladığı sexting bi erkeğin beni becermesi talebiyle devam etti ve ağzımı yoklamaya başladı. Aylar içinde bu raddeye geliyorsa reelde de seksimiz monotonlaştı diyerek bir gün böyle şeyler talep eder bu adam diye düşündüm açıkçası. Ve evet dediğiniz gibi asla ve asla ne sınırıma ne ruh halime ne rahatsızlığıma hiçbir saygı olmadı. Bu fantaziden vaz geçmeyi bırakın, dozunu bile azaltmaya yanaşmadı
Buna ne deniliyor. Bir şeyi normalleştirerek sanada yapacaktı. Bir gram bile üzülme ayrıldığını. Hatta şükür etTeşekkür ederim, sadece o kadar çok reelde asla olamaz asla asla falan diyince ben bi ben mi büyütüyorum diye anlık bi tereddüte düştüm ama içim almadı, ileriye götürür bu gerçekte de ister dedim onun da bu red işine gelmedi zaten
Reelde tanıştık biz. Ha eğer ki dediğiniz gibiyse benim zannettiğim gibi bir gönül ilişkisi yoksa bu durumda kendisine g*vat denmesine bu kadar çıldırmamalı o zaman umursamamalı, dışarıda bolca alternatif var benimle aylarca bunun kavgasını vereceğine istemediğimi söylediğim anda uğraşmaya gerek yok diyip yol alabilirdi. Adam düpedüz g*vat. Ben burda ilişkinin dinamiğini açıklamadım, biz bi flörtte değildik sevginin, sorumlulukların, bağın olduğu bir ilişki yaşıyorduk.reelde gorusmedigin adamla bunca aydir ne iliskisi ya?
millet uyelik alsa onca ayda kacbin lira ödeyecek seksting icin yeni nesil 900lü hatlara, onlyfanslara. ama onun yerine hic caba gostermeden iki guzel sozle - sifir tlye sizi kullaniyor - telefonda konusurken 31ini cekiyor ayı
siz de sevgilim diyorsunuz gavat diyorsunuz.
karisini satana gavat denir, adam sizi tanimiyor bile. sizinle sandiginiz gibi bir gönül iliskisi yok. aksamlari telefonda rahatlamak icin gününüzü soruyor - anlattiginiz şeylerle ilgilenmis gibi yapıyor bence. yani onun kafasinda bir gönül iliskisi olmadigi icin gavat diyemezsiniz. olsa olsa pzevenk olur
Ay keşke deseymişim niye aklıma gelmiyor bunlar o an ya ofZaman zaman grup seks muhabbeti biz de yapariz. Ben iki kadin istemem derim mesela. Sonra hadi tamam gulduk eglendik bitti mevzu, ben grup yapmayi dusunmuyorum derim kapanir.
Cinsellik paylasan partnerler fantezilerini, denemek istediklerini vs paylasabilir, ustune konusabilir bunda bir sorun yok. Sorun, bir taraf devamini getirmek istemedigi halde diger tarafin ısrar etmesi.
Siz de deseydiniz canim ben de biseksuel grup istiyorum, seni de baska adam şaapacak, hadi gel bunun ustunden devam edelim. Bakalim napacaktibenim bunu yapmisligim var ahshdd
Peki sen bunu teklif edince o ne dedi merak ettimZaman zaman grup seks muhabbeti biz de yapariz. Ben iki kadin istemem derim mesela. Sonra hadi tamam gulduk eglendik bitti mevzu, ben grup yapmayi dusunmuyorum derim kapanir.
Cinsellik paylasan partnerler fantezilerini, denemek istediklerini vs paylasabilir, ustune konusabilir bunda bir sorun yok. Sorun, bir taraf devamini getirmek istemedigi halde diger tarafin ısrar etmesi.
Siz de deseydiniz canim ben de biseksuel grup istiyorum, seni de baska adam şaapacak, hadi gel bunun ustunden devam edelim. Bakalim napacaktibenim bunu yapmisligim var ahshdd
Zaten asla dediği ne varsa normalleştirerek fantaziyi ilerletmeye başlamıştı g*vat diyince de biz suçlu oluyoruz :) Şükür-sadaka lazım haklısınızBuna ne deniliyor. Bir şeyi normalleştirerek sanada yapacaktı. Bir gram bile üzülme ayrıldığını. Hatta şükür et
isterseniz ilk mesajınıza ekleyin reelde görüştüğünüzü çünkü boyle bakinca internetten tanıştığınız - gercek hayatta bir munaesebetiniz olmayan uzak mesafe bir adamin bedava telekizı olmuş da kendinizi sevgilisi saniyorsunuz gibi görünüyor.Reelde tanıştık biz. Ha eğer ki dediğiniz gibiyse benim zannettiğim gibi bir gönül ilişkisi yoksa bu durumda kendisine g*vat denmesine bu kadar çıldırmamalı o zaman umursamamalı, dışarıda bolca alternatif var benimle aylarca bunun kavgasını vereceğine istemediğimi söylediğim anda uğraşmaya gerek yok diyip yol alabilirdi. Adam düpedüz g*vat. Ben burda ilişkinin dinamiğini açıklamadım, biz bi flörtte değildik sevginin, sorumlulukların, bağın olduğu bir ilişki yaşıyorduk.
Gerçek hayatta sevişmedik, bu yaşananlar sextingde oldu görüntü alma vb. durumlar ihtimal dahilinde değil o yüzden. Yüz yüze tanıştık kamu görevlisi doğuda çalışıyor bizim iletişimin devamı hep telefon üzerinden ilerlediisterseniz ilk mesajınıza ekleyin reelde görüştüğünüzü çünkü boyle bakinca internetten tanıştığınız - gercek hayatta bir munaesebetiniz olmayan uzak mesafe bir adamin bedava telekizı olmuş da kendinizi sevgilisi saniyorsunuz gibi görünüyor.
eger gercek hayatta görüştüyseniz - sevistiyseniz olay cok daha korkunç olabilir. bu sapik ruhlu adam "elalemin sana azmasi ama sana benim sahip olmam beni tahrik ediyor" diyorsa gizli gizli görüntülerinizi de kaydetmis olabilir. sonucta bu adamin fantezisi , elalem kadina azip masturbasyon yaparken kadina kendisi sahip olmus oluyor. en büyük fantezisi buysa bunu boyle gerçekleştirmis olabilir.
ben olsam aklima ilk bu gelirdi
Beni de bu korkuttu işte, gittikçe koptu ipi bir gün illa ki benle baş başa seksten tatmini bırakıp hadi konuştuklarımızı acaba gerçeğe mi döksek diyecekti illa kiİyiki ayrilmissin yoksa gerçekte buluşsanız hayal dahi edemeyeceğin ortamlara düşebilirdin
Öyle fanteziler kuran kişilerden uzak durun bu benim tavsiyem seven vardır yoktur onu bilemem bana çok ters mide bulandırıcıBeni de bu korkuttu işte, gittikçe koptu ipi bir gün illa ki benle baş başa seksten tatmini bırakıp hadi konuştuklarımızı acaba gerçeğe mi döksek diyecekti illa ki
Bitti neyse ki, erkekliğine hakaretimden soğumuş artık benden :)Öyle fanteziler kuran kişilerden uzak durun bu benim tavsiyem seven vardır yoktur onu bilemem bana çok ters mide bulandırıcı
İyiki ga*at demissinBitti neyse ki, erkekliğine hakaretimden soğumuş artık benden :)
yani temmuzda yüzyüze tanistiniz ve gectigimiz 9 ay boyunca adam bir kere bile yaniniza gelmedi. oyle mi?Gerçek hayatta sevişmedik, bu yaşananlar sextingde oldu görüntü alma vb. durumlar ihtimal dahilinde değil o yüzden. Yüz yüze tanıştık kamu görevlisi doğuda çalışıyor bizim iletişimin devamı hep telefon üzerinden ilerledi