- 16 Ağustos 2019
- 2.264
- 7.108
- 33
-
- Konu Sahibi Kubra56565
Dini kavram cok bılıyorsunuz ya beddua edılmeyecegını de bılmenız lazım. Hatta elın adamlarıyla yanınınızda buyukler olmadan konusmamanız gerek ozmn.. En bilgili dındar sensin ya agzında sakız olmus. BedduaSizin içiniz pislik dolmuş ben satlf temiz davrandim Allah biliyor dini bilginiz de zayıf belli yok üç yıl mi yok sosyal medya şu bu ne olursa olsun kul hakkı kavrami haram helal kavrami var ben bir şey yaomadim adam şerefsiz pislik en ufak hakkim çiksin bir gün de olsa kimin hakkı kimse de kalmaz
Dedı yuksek mertebede egıtım almıs uzman kişisiSizin eğitiminiz tavrinis üslubunuz belli terbiyenis belli benden uzak durun yazmayın yorum sakin yazmayin
Niye beddua edilmez niye siz ni kural koydunuz tabiki edilir tabiki benm bir hakkım var bende helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum bu kadar siz çok biliyorsunuz Allah'ım başkasına takiyorsnz kafayıDini kavram cok bılıyorsunuz ya beddua edılmeyecegını de bılmenız lazım. Hatta elın adamlarıyla yanınınızda buyukler olmadan konusmamanız gerek ozmn.. En bilgili dındar sensin ya agzında sakız olmus. Beddua
Peygamberın etmedıgunı sen mı edıcen.. Dinden bır haber yasayıp dının arkasına saklanan tayfa işte.. Öğretmensiniz ama hıcbır konuda da bılgınız yokNiye beddua edilmez niye siz ni kural koydunuz tabiki edilir tabiki benm bir hakkım var bende helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum bu kadar siz çok biliyorsunuz Allah'ım başkasına takiyorsnz kafayı
Tamm siz etmeyin ben allahaa havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum size ne defolun yeter ya yeterPeygamberın etmedıgunı sen mı edıcen.. Dinden bır haber yasayıp dının arkasına saklanan tayfa işte.. Öğretmensiniz ama hıcbır konuda da bılgınız yok
Yav ben neyin beterini yaşayayım gelmişim 40 yaşına çoluklu çocuklu kadınım. Yani akıl var mantık var güzel kardeşim. Akıllı olsaydınız da her vaade inanmasaydınız. Kocaman yetişkin insansınız. Her gel diyene koşarak giderseniz ohoooUmut vermesin beyni yok mu aklı yoi mu dini yok mu sen inanmasaydib demek kolay adam olsun vermeyeceği sözleri başkasına demesin demiyoesnz da kınamayın ki kinadiginizi yaşamayin hatta beterini
Tavırlarıniza sözlerinize dikkat edin evinizde oturup millete pislik kusmayin burdan defolunAllah o adamı senden kurtarmış ne şanslı insanmış
Çok korkuyorum Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretneni olmasındanPeygamberın etmedıgunı sen mı edıcen.. Dinden bır haber yasayıp dının arkasına saklanan tayfa işte.. Öğretmensiniz ama hıcbır konuda da bılgınız yok
Sen nasıl istediğini yazıyorsun bende istediğimi yazarım konu açıyorsan katlanicaksın :)Tavırlarıniza sözlerinize dikkat edin evinizde oturup millete pislik kusmayin burdan defolun
Basına vurmus dedikleri tamda bu olsa gerekAllah o adamı senden kurtarmış ne şanslı insanmış
Acaba dersı bılemeyenlere de aynı sekılde cemkırıyor muÇok korkuyorum Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretneni olmasından
Bu kadar saçmalar bir insan…
Adam naptı zorla bnle konus mu dedı evlılık gunu aldıda sızı ortada mı bıraktı. 2 guzl soze kanıyor burdan akıl verenlere cemkırıyorsunuz da sızı begenmedım dıyene neden cemkıremeyıp yalvar yakar feryat fıgan oluyorsunuz..Tamm siz etmeyin ben allahaa havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum size ne defolun yeter ya yeter
Öğretmen miymişÇok korkuyorum Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretneni olmasından
Bu kadar saçmalar bir insan…
Ooo kızım kurtulduğunu sevin onların egosu yüksek olur kendilerine aşıklar birde mükemmeliyetçiler ne diye ağlıyorsun değmez hakiki psikopat onlar çok sert antremanlardan geçiyorlar sana iyi davranmıyacağı besbelli üniformalılardan uzak dur ruhun hasas ve kırılganDaha önce yazın ben burda bir soru sormştm deniz astsubayi ile konuşuyorum onun yanına gidicem herkes bana kizmişti nasıl güvenirsin vs o gün onlara kizmiştim ama siz hakliymişsnz günlerdir ağliyorum psikolojisi bozuk bir sapikmiş ama sadece bir kere buluştk sonra kendini belli etti ve gitti tabi bn çok üzldm sizden özür dilerim biliyorum hata ettim yalnızlıktan insanları taniyamamdm herkesi bn gibi bildim bana seni seviyorumlar hepsi havadaydi şikdi sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi
Ben size yazmıyorum tamam mı defolunSen nasıl istediğini yazıyorsun bende istediğimi yazarım konu açıyorsan katlanicaksın :)
Evet ddeidi yalvardı yakardı ikna etti bu kadarAdam naptı zorla bnle konus mu dedı evlılık gunu aldıda sızı ortada mı bıraktı. 2 guzl soze kanıyor burdan akıl verenlere cemkırıyorsunuz da sızı begenmedım dıyene neden cemkıremeyıp yalvar yakar feryat fıgan oluyorsunuz..
Sosyal medyada koca arıycanıza azıcık kişisel gelısım okuyun. Beyın bedava
Var merak etmeyin ben kötü bir şey yapmadım kalabalık bir alan da evlilik niyetiyle görüştüm buDininize gore haram olan birsey yapip ne olur kul hakki vs diye bidibidi etmeyin isinize gelince sorun yok gelmiyorsa kul hakkim vs oyle bir dunya oyle bir din Yok
Yazdıklarınız da nedense hıccc o yalvarmıs gıbı degıl. Bıpolar olan sız olmayasınızEvet ddeidi yalvardı yakardı ikna etti bu kadar