sevmiyorum istemiyorum beğenmiyoum dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok sadece bir kere buluştuk buluşmadan önce senden soğudum diye bahaneler üretti bulişmamak için sonra geldi bir şey değişmedi bn yalvardim yakaridm ama olmadı ben günü birlik yaşiyorum herkesle yatıp kalkıyorim evlilik istemiyorum psikolojim bozuk ailevi sorunlarım var senden hoşlanmmiyorum dedi bende çok ağladim ama allahaa havale ettim
Saçma sapan şeyler yapıp Allaha havale ediyorum demeniz de manasız . Adam bangır bangır ne olduğunu ortaya koymuş buluşmadan önce, istememiş, yalvarmışssınız. Asıl suçlu sizsiniz kusura bakmayın.

Her duygunuzu böyle uçlarda mı yaşarsınız yav içim kıyıldı yorumlarınıza. Tamam velev ki adam şerefsiz. 2 ayda gördüğünüze şükredip önünüze bakacağınıza intiharı düşünmek, bu kadar beddualar falan normal geliyor mu size?

Allah belasını verince de güler umarım birinden beddua almak hoş ve mutluluk vericiyse peki sizin dediğiniz olsun
Siz bir tuhafsınız ama. Adamla ne paylaştınız da ne hakkınız var üzerinde beddua edecek kadar? Bedduamız dönüp dolaşıp sizi bulur dikkat edin de. Görüştünüz konuştunuz olmadı. O adam elli kişiyle görüşüyordur aynı sizinle görüştüğü gibi. Önceki konunuzda da söyledik anlamadınız Konyada deniz subayı olmaz nabacaz diye dert ediyordunuz. Mantık dışı davranıyorsunuz.

Senin başına gelecek var.
Bu kadar kötü niyet ve enerjiyi diline dolayan bir insan görmedim.
Senin sanaldan tanıdığın adam için insanlar akıl vermiş, yapma, inanma demiş… Hala saçmalıyorsun…
Sizin içiniz pislik dolmuş ben satlf temiz davrandim Allah biliyor dini bilginiz de zayıf belli yok üç yıl mi yok sosyal medya şu bu ne olursa olsun kul hakkı kavrami haram helal kavrami var ben bir şey yaomadim adam şerefsiz pislik en ufak hakkim çiksin bir gün de olsa kimin hakkı kimse de kalmaz

Siz bir tuhafsınız ama. Adamla ne paylaştınız da ne hakkınız var üzerinde beddua edecek kadar? Bedduamız dönüp dolaşıp sizi bulur dikkat edin de. Görüştünüz konuştunuz olmadı. O adam elli kişiyle görüşüyordur aynı sizinle görüştüğü gibi. Önceki konunuzda da söyledik anlamadınız Konyada deniz subayı olmaz nabacaz diye dert ediyordunuz. Mantık dışı davranıyorsunuz.
Umut vermesin beyni yok mu aklı yoi mu dini yok mu sen inanmasaydib demek kolay adam olsun vermeyeceği sözleri başkasına demesin demiyoesnz da kınamayın ki kinadiginizi yaşamayin hatta beterini

Senin başına gelecek var.
Bu kadar kötü niyet ve enerjiyi diline dolayan bir insan görmedim.
Senin sanaldan tanıdığın adam için insanlar akıl vermiş, yapma, inanma demiş… Hala saçmalıyorsun…
E görmüyor musun mutsuz hep sence neden hep bu enerjiden adamlarda kaçıyor uzak olsun uzak neyseki her diyenin kabul olsaydı kemik yağardı

Evet evlenelim hemen dedi kaç kere işte surda yaşayalm şuraya gidelim tatile vs vs bn iydurmuyorum hanımefendi burda kadın olan benm siz onu destekliyorsunuz siz biliyor msnz sabah intihar etmekten annem beni kurtardı herkeisn yasadigi kendine kimse kimseye umut vermemeli
Hayatında birkere gördügün adam senı reddettiği için intiharmı etmeye kalkıstı gerçekten:KK57: senin annen baban ne idiği belirsiz biri için intihar et diyemı dogurdu bu yaşa getirdi?adamı bilmemde senın kesinlikle psikolojik yardım alman gerekiyor.

E görmüyor musun mutsuz hep sence neden hep bu enerjiden adamlarda kaçıyor uzak olsun uzak neyseki her diyenin kabul olsaydı kemik yağardı
Sizjn dini bilginiz yok içiniz pislik kaplamış bana saldiriyorsunuz karşı tarafa şerefsiz diyeceğinize neyse siz kendi hayatınıza bakın yorum yapmayın insana iyilik değik sizin amacınız siizn gibi insanlar kaidn cinayetine iyi olmuş der Allah sizden uzak etsin

Sizjn dini bilginiz yok içiniz pislik kaplamış bana saldiriyorsunuz karşı tarafa şerefsiz diyeceğinize neyse siz kendi hayatınıza bakın yorum yapmayın insana iyilik değik sizin amacınız siizn gibi insanlar kaidn cinayetine iyi olmuş der Allah sizden uzak etsin
PArayla imanın kimde olduğunu bilemezsin sende 0 din bilgisi olduğu kesin çünkü bu kadar beddua eden biri benim dini bilgim var demesin :KK66: saçma sapan konulara girme haklı çıkacam diye kadın cinayetleriymiş yavrum 2 günluk adam için intihara kalkışan sensin ne cinayeti o kadınlar o adamlardan kurtulmak için neler neler yapiyorlar senin gibi yapışsalar zaten hayatta olurlardi utanmıyorsun dimi hiç

PArayla imanın kimde olduğunu bilemezsin sende 0 din bilgisi olduğu kesin çünkü bu kadar beddua eden biri benim dini bilgim var demesin :KK66: saçma sapan konulara girme haklı çıkacam diye kadın cinayetleriymiş yavrum 2 günluk adam için intihara kalkışan sensin ne cinayeti o kadınlar o adamlardan kurtulmak için neler neler yapiyorlar senin gibi yapışsalar zaten hayatta olurlardi utanmıyorsun dimi hiç
Sen yorum yaoma uzak dur evet beddua ederim benm hakkım en ufak şekilde helal değildir Allah çıkaracaktır sizi de ilgilendirmez bni rahatsız etti ve bende Allah'a havale ettim bu kadar sizi bu kadar geren ne

Bana cevap bunu yazmış.
“Sizin içiniz pislik dolmuş ben satlf temiz davrandim Allah biliyor dini bilginiz de zayıf belli yok üç yıl mi yok sosyal medya şu bu ne olursa olsun kul hakkı kavrami haram helal kavrami var ben bir şey yaomadim adam şerefsiz pislik en ufak hakkim çiksin bir gün de olsa kimin hakkı kimse de kalmaz”
İnsanlar inanma yoluna bak demiş.
Bu kafası kırıkta sanaldan bana sözler verdi, görüşünce olumsuz oldu diye intihar edicem diyor, beddua ediyor.
Dini bilgimizde yokmuş; sanaldan kul hakkı beddua loding basıyor bizlere.
Birde öğretmenmis galiba öğrencilerine sabır versin…

Sen yorum yaoma uzak dur evet beddua ederim benm hakkım en ufak şekilde helal değildir Allah çıkaracaktır sizi de ilgilendirmez bni rahatsız etti ve bende Allah'a havale ettim bu kadar sizi bu kadar geren ne
Et et bekle kabul olur senin gibi birinin bedduasının kabul olduğunu düşünmen şey gibi 2 gunluk adamin dediklerine inanman gibi 🤣

Cok acimasizca. Sana kötü bir tecrübe oldu ama iki guzel kelimeye inanmaman gerektigini anladin. Dunya bôyle karekteri, psikolojisi bozuklarla dolu, dikkatli ol.

Bana cevap bunu yazmış.
“Sizin içiniz pislik dolmuş ben satlf temiz davrandim Allah biliyor dini bilginiz de zayıf belli yok üç yıl mi yok sosyal medya şu bu ne olursa olsun kul hakkı kavrami haram helal kavrami var ben bir şey yaomadim adam şerefsiz pislik en ufak hakkim çiksin bir gün de olsa kimin hakkı kimse de kalmaz”
İnsanlar inanma yoluna bak demiş.
Bu kafası kırıkta sanaldan bana sözler verdi, görüşünce olumsuz oldu diye intihar edicem diyor, beddua ediyor.
Dini bilgimizde yokmuş; sanaldan kul hakkı beddua loding basıyor bizlere.
Birde öğretmenmis galiba öğrencilerine sabır versin…
Sizin eğitiminiz tavrinis üslubunuz belli terbiyenis belli benden uzak durun yazmayın yorum sakin yazmayin

Sizin eğitiminiz tavrinis üslubunuz belli terbiyenis belli benden uzak durun yazmayın yorum sakin yazmayin
O kadar mükemmelsin ki,

Ben Yaradan olsaydım senden havale ücreti alırdım.

Ya da devamlı bana birilerini havale ediyor. Bıktık diye üyelikten çıkarırdım.

Vay iş şimdi terbiyeye geldi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X