• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevmiyorum diyerek terk edenler de geri döner mi? :(

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. benle yapamıyormuş. böyle diyip de dönen oldu mu arkadaşlar? belki kafası karıştı, belki çok bunaldı, belki kendi de farkında değil ne çok sevdiğinin.. yaşadıklarımız sevmeyen bir insanın yaşatacakları türden değildi. nasıl artık seni sevmiyorum der :( :( pişman olur mu sizce?

2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. benle yapamıyormuş. böyle diyip de dönen oldu mu arkadaşlar? belki kafası karıştı, belki çok bunaldı, belki kendi de farkında değil ne çok sevdiğinin.. yaşadıklarımız sevmeyen bir insanın yaşatacakları türden değildi. nasıl artık seni sevmiyorum der :KK43: :KK43: pişman olur mu sizce?
Olmaz bence ayrica sevmiyorum diyip giden bosuna gitmemistir ustelik 2 ay da olmus önüne bak

2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi. benle yapamıyormuş. böyle diyip de dönen oldu mu arkadaşlar? belki kafası karıştı, belki çok bunaldı, belki kendi de farkında değil ne çok sevdiğinin.. yaşadıklarımız sevmeyen bir insanın yaşatacakları türden değildi. nasıl artık seni sevmiyorum der :KK43: :KK43: pişman olur mu sizce?

bence seni gerçekten sevmiyor, kendisini de gayet net ve düzgün ifade etmiş, seninle oyun oynamaya kalkmamış, bence sen de bırak artık

Seni güzel avutacak umut verecek birşey söylemek isterdim ama maalesef gerçekler bunlar sevmiyorsa sevmiyordur net...

Bence o dediğiniz aşkını sonradan fark etmeler anca eski Türk filmlerinde falan olur.

Adam gayet net konuşmuş daha ne desin ki?

Sizin yaptığınız peşinden koşma, yalvarma vb işlerini yapan bir erkek olsaydı "manyak mıdır nedir, daha ısrar ederse tacizden şikayetçi ol da görsün anlayışsız herif" denirdi.

Artık önünüze bakın bence.

1 gün değil 2 gün değil 2 ay olmuş. Bence dönmez. Döndü diyelim 2 ay kolay şeyler yaşamış gibi değilsiniz. Sevmiyorum da demiş o adamdan ne bekleyebilirsiniz ki. Bence artık önünüze bakmalısınız.

Seni sevmiyormuş gitmiş. Öyle kafa karışıklığı falan gibi bahanelerin arkasına saklanıp kendine hayal dünyası yaratma. Seven insan farkında olmaz mı hiç. Kendi kendini kandırıyorsun.

Sizi hala sevseydi böyle cümleler kurup gitmezdi. Dönse bile boşluktan döner. Bence o kendini yeni ilişkilere hazır hale getirmiştir bile. Bazı şeyleri oluruna bırakın. Olmuyorsa bin hayır vardır.

Ümit vermek gibi olmasın ama eski müdürüm yıllar önce bir herif tarafından terk edilmiş. 1 sene sonrada barışmışlar. 4 sene sevgili takılıp sonrasında da evlenmişler şuan çok mutlu. Döner dönmez diyemem ama her şey nasip kısmet olacağı var ise olur sen bekleyipte hayatını zindan etme gez çık eğlen yaşayamadıklarını yaşa.

Uzmek istemem ama coook büyük ihtimalle baskasi vardir. hatta bir söz vardir; seni üzen mutlaka baskasini mutlu ediyordur. yani baskasini seviyordur.

Kural 1 : Senden ayrılanın peşine düşme !

Sebep
: Zaten sıkılıp bunaldığı için senden ayrılmış . Sen tekrar peşinden koşarak hep onu daha çok sıkıyor , ne kadar doğru karar verdiğini tasdikliyorsun . Hem de cepte izlenimi veriyorsun ;) . Bırak sensizliği görsün . Sensizken bir şeyler yaşasın öğrensin . Sana dönecekse bazı şeyleri anlayıp pişman olarak dönsün .

Ama nerde bizim kızlarımızda bu kafa :KK47::KK47::KK47:

Doner ,senden iyisini bulamayip bosta kalinca ,peki bu saatten sonra sen ona guvenebilirmisin ?
Geri kabul edersen ,esas sorun sende demektir ,zevkle reddet ,
Bir zamanlar terkettigin kadiun artik seni istemiyor dersin

Yalnız kalıp canı sıkılınca arar aslında seviyorum falan der canı bundan da sıkılınca sevmiyormuşum der. Dönmek isterse kapıyı sıkı kapayın. Sevdiğinden gerçekten sevdiğinden emin olmanız için reddetmeniz gerekiyor.

Burda beni topa tutmayacaksanız bir şey anlatayım. Benim 3.5 senelik bir birlikteliğim vardı. Ve hem kendi kişisel problemlerimden hem ilişkideki problemlerden hem iş bulamayışımdan çok bunalmış başka bir insana dönüşmüştüm. Herşeyden nefret ediyordum. Erkek arkadaşımdan seni sevmiyorum diyerek ayrıldım(bu problemlerimin çok detayı var uzun uzun anlatmak istemedim sıkmamak için)
Onu çok üzdüm ayrıldıktan sonra çok saçma işler yaptım. Benden nefret etsin istiyordum. Bir çok insan nasıl yaparsın gibi tepkiler verdi. Ama kimse o an ki psikolojimi anlamadı. Engel olunamaz bir şekilde saçma şeyler yapıyordum işte. Ve biz 6 ay ayrı kaldık. Çok pişman oldun herşeyden. Aklım başıma geldi. Eskisi gibi düzeldim ama beni düzelten kendime getiren, beni olgunlaştıran şey hatalarımdı. Erkek arkadaşımı üzdüğüm için çok vicdan azabı çektim. Bana geri dönmez diye düşündüm hep. Bir gün aradı şok oldum. Evet çok acı çekmiş bir an bile beni unutmadan. Ama o da öyle olgunlaşmış ki ve ilişkimizde yaşadığımız problemlerden öyle dersler çıkarmış ki sanki yeni bir insanla tanışıyor gibiydim. O 6 aylık süreçte bende ona yaptığım haksızlıkları ilişkimizde yaptığım hataları anladım. Ve biz tekrar başladık yeniden aşık olarak yeniden birbirimizi tanıyarak. O 6 ayı tamamen çöpe attık hiç konuşmadık bile. Şimdi 4.5 senemizi tamamladık aileleri tanıştırdık nişan yaptık. Bazen böyle durumlar çok acı bile olsa insanın olgunlaşması ve büyümesi için gerekli olabiliyor. Sizin ilişkinizle benimki kıyaslanamaz tabii ki. Ne yaşadınız bilmiyorum. Döner veya dönmez de diyemem. Ama eğer gerçekten karakteri düzgünse ve sizi sevdiğine inanıyorsanız, dönerse bir şans daha verin

Back
X