- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
sanırım numarasını değiştirecek canm cumadan beri kapalı. bende blmyrm neden geldiğini anlayamıyorum inanki ne yapmaya çalışıyor acabaGerçekten ilginç niye gelmiş ki senin beldene,numarasını engelleyip veya kapalı olduğunu başka numaradan arayarak deneyebilirsin.
sanırım numarasını değiştirecek canm cumadan beri kapalı. bende blmyrm neden geldiğini anlayamıyorum inanki ne yapmaya çalışıyor acaba
93 dogumlu musun, sanırım 20 yasında oldugunu yazmıstın.. benden sana bi tavsiye sakın birine takılı kalarak hayatını bosluga itme. benim görüşüm de hocan üzgünm ama sana karşı bişey hissetmiyor. sen surekli olmayacak bişey uzerine hayal kurarsan hem yılların boşa gecer hem de elde var sıfır olur en sonunda, ben 22 yasındayım cok buyuk değilim senden ama yazdıklarına göre gerçekten sen aşık oldugundan o da senden hoslanıomus gibi gelio cunku oyle istiosun. Allah gönlüne göre versin ama en güzel yıllarını harcama böyle bence.
bol şans sanahayırlısı
okullar tatilde ve 1 aydır kendisini görmüyorumgit bir konuş ne kaybedersinki
bencede canım korkaklık sevgiye layık değil ne yazıkki erkekler bizim kadar ince değilben daha önce benimle ilgilenen bir erkeğe dünü kadir gecesini fırsat bilip mesaj gönderdim tahmin et ne yaptı bana cevap vermedi ama hiiiç pişman değilim gerçi ondan hoşlandığımı söylemedim ama benimle konuşmak istemediğiyle ilgili mesajı aldım sessizlikle verdi bu cevabı ama insan birini seviyorsa söylemeli ister kadın ister erkek olsun sevgi buna değer
bencede canım korkaklık sevgiye layık değil ne yazıkki erkekler bizim kadar ince değil
Yinede acı çekiyorsun ve engellemek ne mümkün
ne yazıkki acıyı engelleyemiyorsun canım bak benm 3 saat 10 dakika sonra tam 10 ay olck
aynı şehrde olsanda değişmyr bazen canım bak bn 1 aydır göremyrmBenimkiyle aynı şehirde değiliz ve muhtemelen bir daha hiç görmeyeceğim yaptığı büyük bir öküzlük onu nasılda yanlış tanımışım 2 aydır kendi kendimi yedim resmen
aynı şehrde olsanda değişmyr bazen canım bak bn 1 aydır göremyrm
canım özelden falan anlatmak istersen dinlerim üzme kendni lütfenNeyse arkadaşım ben kaçıyorum çünkü; burda kaldıkça hatırlamaya devam edicem oysaki benim unutmam lazım tek istediğim saf bir sevgi ne makamda ne yakışıklılıkta gözüm sevip sevilebileceğim hayatımı paylaşabileceğim beni koruyup sakınacak bir erkek anlıyorum asıl imkansız olan bu makam bulunuyor para bulunuyor yakışıklılıkta bulunuyor ama seven bulunmuyor beni gördüğü andan itibaren etrafımda döndü durdu bir an olsun gözünü üstümden ayırmadı ne zaman ki ben teslim bayrağını salladım o beni bıraktı ne düşündü bilemem Allah ona benden daha iyisini ömür boyu uyumlu ve mutlu olacağı birisini nasip etsin işallah ben kaçıyorum