Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

en güzeli tatlım adım atmak yok artık :)

benimki yapt doktorasını sanırım yardımcı doçentliğe hazırlanyor iki meslektaşı sadece öğretim görevlisi olan iki adamın sevgliside öğrenci idi bu sene mezun oldular ama öğretmenlik öğrencisi idiler ve hç br zaman bu iki adam iki kızın dersne grmedi en byk şansları buydu

Ya zaten en byk sorun ayni bolumden olmak.. Ayni bolumse olnca btn hocalrn ve btn ogrencilern gozleri hep uzernzde olur. Farkli bolumden olnca adam belki arda bi kafaya takar ama onun kendisini frenlemesi gerektrcek bi sebep olmycgndn hem iliskye adm atmasi hem de ilskyi dvm ettrmesi daha kolay olucak.

Mesela bn bi kere bnmkinin odasina gttm, onun ck hoslandgi bisey vardi, onu hediye ettm ona. Allahtan dger asistan yoktu ve basbasaydk, aksamdi, hediyeyi vermdn once yksek lisansla ilglili muhabbt ettk falan. Snra bn hediyeyi ckarp verdm, cok sasrdi ve ck mutlu oldu onu dsnp deger verdgm icn. Hediyeyi verdkten snra 'ck tsk ederm, ck nemnun oldm. gel seni bi opeym' dedi ve tpki 2 arkds gbi brbrmzi optk. Daha snra odadan cktk brlkte. Bana dedi ki 'ee, napicaksn? nereye gdyosun smdi?' ben de 'yurda gdp uyuycam, snra kalkp drs calsrm muhtmln, napablrm ki baska :) ' dedm. Snav dinemydi ve bnm kafa bldgn bi milyondu. Snradn dank etti yurda gdp uyuyp uyandktan snra kndi kndme dm ki 'lan, keske dsarda bseyler yicem' falan deseydm, belki de beraber bseyler yapalm gbsnden sordu napacagmi dye dsndm ama is isten gecmsti frsati kacrdm
Ama bi taraftan da iyi oldu dye dsndm snra. Eger oyle bsey olsa basit ve sradan olablrdm onun goznde.. Hayrlsi boyleyms, belki ileride bu is olur, kimbileblr ki..

inşalah olr canm evet aynı bölüm olması bozuyor 1.dönem dersni aldım 2.dönem yönetm hoca değiştrdi ama 2.dönem 1.döneme göre daha sıcaktı. dersime grdiği zamanlar selam vermezdi ama kendiliğinden selam verdiği zamanlar oldu 2. dönem. dersnde br kerede pot kırmıştı ne gülmştm arkasından ama. hava soğuktu aralığın 2.haftası falan bzmkiler klimayı açmş içerisi olmş hamam gbi buda geldi sınıfa. terledi falan adam ama bayağı bldiğin sıcaktı bnde de o gün mini tunik topuklu falan vardı

adami terleten klima deglms tatlm

adami terleten klima deglms tatlm
eksik yazmışım cnm :) yollanmadı sandım ama yollanmş

işte geldi sınıfa terliyor falan ceketini çıkarttı boğazlı kazak vardı üzernde geçti yerne ders anlatmaya başladı ama bayağı sıcak sınıf sonra camı açın dedi cam kenarında da ben varım kalktım ayağa açmaya. sen açma üşütürsün dedi şok oldum ama ben kaldım ayakta daha sonra kekeleyerek siz açmayın dedi arkada oğlanlar oturuyordu onlara döndü siz açın siz hasta olun dedi durumu düzelteym derken batırdı iyice. oranın camı da açılmadı bn hocam açayım mı dedim yok dedi kalktı gtti kapıyı açtı

Ne dusunceli adam yaa klimanin seviyesini falan dusurseyms bari, yazik, nasl ders anlatms oyle ya :))

Ne dusunceli adam yaa klimanin seviyesini falan dusurseyms bari, yazik, nasl ders anlatms oyle ya :))
kapattı klimayı açtı kapıyı ama bn şoklardayım :) brde manyak ya herkese siz bna sen imza sirküsü her zaman bnm önüme gelirdi en önce yne en son benm masaya bırakırdı br gün en baş sıradaki arkadaş hocam burası baş neden ortadan başlıyorsunuz dedi oda döndü bayanlara öncelik falan yaptı. saati soruyor arkadaşlara söylüyorlar bna dönüp soruyor doğrumu emin olalm dye

[SUP[/SUP]

Yok artk ya bence o da ne istedgni blmiyo, akisina brak sen canm

[SUP[/SUP]

Yok artk ya bence o da ne istedgni blmiyo, akisina brak sen canm
kararsız ya mesela annem ile aram bozuktu beni görmeye geldi annem. barışmak için onunla denk geldik bn hiç sölemedim annem oldğnu glümsedi anneme bakarak dha sonra dibimizden geçti gtti. kardeşimi gördüğünde ise kocaman sırıtmıştı kardeşime elindeki dosya ile omzuna dokundu falan :) yne br gün dersteyiz bu beni o hafta kızdırdı bende suratımı astım oturuyorum en önde klimayı açmaya çalıştı açamadı eline dosyayı aldı zıpladı açmak için yne açamadı döndü bna glümsedi boyum yetişmedi ya yaptı. masada telefonum duruyordu gelip elini masaya koyuyor telefon elinin altında kalıyordu hç çekmyr adam elini ya tabi sonra bende 1 hafta o telefon burnuma yapışık geziyordum kokusu sindi diye aklım çok karıştı ya bu adam 23 temmuzda kıbrısa gtmş ama ondan önceki haftada benm tatl yaptğım yerdeymiş neden kıbrısta fazla tatl yapmak yerine benm bulunduğum yere geldi o kdr lüks br yer değil belde. ne doğru dzgn bar var nede eğlence yeri. çeşme kuşadası bodrum gbi br yer değil kesinlikle dha çok emekli kesiminin terch edebileceği sessiz sakin bir yer

Bence sana karsi bos olmadgi asikar. Fakat daha once de dedgm gbi, esksi gbi kesnlkle davranma, arayi da scak tut; dengeyi sagla yani :)

Ben forumda bayadır cevap yazmıyordum ama bu konuya yazmamak için zor tutuyordum kendimi.
Insan platonik olarak birilerini beğenirken/''aşıkken'' karşısındakinin en ufak davranışını bile olumlu bir sinyal olarak alma eğilimine giriyor. Her bakıştan, jestten anlamlar, hikayeler çıkarıyor. Ne yazık ki bunlar çoğunlukla da abartma oluyor ve sonu hüsranla bitiyor.
Senin yazıklarından açıkçası hocanın sana karşı bir şey hissettiği sonucunu çıkarmadım. Belki senin ona olan hayranlığın egosunu okşamıştır devam etmene izin vermiştir. Ama canım senin hocana yaptıkların artık resmen taciz seviyesine ulaşmış. Rolleri çevirelim, bir erkek öğretmenin kız öğrencisine , kızın da ondan hoşlandığını düşünerek, devamlı telefonla aradığını, ilan-ı-aşk ettiğini düşünelim. Ne kadar rahatsız edici bir durum değil mi? Seninki de en az onun kadar taciz bence, aşkın için savaşmak değil..
Senden gerçek anlamda hoşlansaydı mırıldanmalar uzaktan bakmalar (??) dışında mutlaka bir adım atardı. Bence artık onun peşini bırakmalısın.

Bu sadece benim fikrim tabii.

teşekkürler....

yumdum göz kapaklarımı
yumulu göz kapaklarımın
içindesin sevdiceğim
şimdi orada hiç bir şey yok
senden öncesine
ve
sana ait olmayan...

Sonuna kadar heyecanla ve merakla okudum konuyu. Sacma gelebilir ama sana birazcık özendim bile. Ne güzel duygular bunlar,dolu dolu... Platonik aşkların en güzel yanı da bu olsa gerek.
Canım bence bu kovalamaca hocanin da hosuna gidiyor ki kestirip atmiyor ama yine de bir adim atmiyor olmasi da sinir bozucu. Yerinde olsam biraz kendimi geri ceker gozune gozukmem. Hani birini ilgi manyagi yaparsin da sonra birden ilgini uzerinden cekersin ya iste o durum cok belirleyici oluyor bence. İlgisizligin onda bir eksiklik hissettiriyorsa yavas yavas o sana karsi adimlar atmaya baslar. Hoca olmasi da hic bir seyi degistirmez engel degil. İnsan aşıksa her şey vız gelir öyle değil mi :) inşallah güzel şeyler olur canım merakla takip edicem gelişmeleri.

merhaba arkadaşım. aslında hayat gerçekten tesadüflerden ibaret te olabiliyor. çok fazla hayal kurduğunda hayal kırıklıklarında çok büyük oluyor. asla aşkın büyüsüne kapanıp gitme. o sana gerçek hislerini açıklayana kadar asla hiç bir duygudan emin olma. sonra hocanın nişan yüzüğüyle burun buruna gelebilirsin. sen çok gençsin enerjiksin senden etkilenmiş beğenmiş olabilir. ama bence tatil yerine gelmesi tesadüf olabilir. bir öğrencinin numarasına ulaşmak çok kolay. aşk engel tanımaz. ama yapmadı. erkekler yada kadınlar gerçekten seviyorsa istedikleri engel tanımaz. sen asla duygularını belli etme.

bence hiç düşünmeden sana teklif ederdi.
senin numaranı bilebilirdi.
istese ulaşabilirdi. seninle konuşabilirdi duygularını açıklayabilirdi.

bir erkek gerçketen bir bayandan hoşlanıyorsa mutlaka yakınlık kurar ve konuşur gibi geliyor. ihtimaller üzerine düşme.
birde oğlan 31 yaşında ise işde bu çooook tehlikeli.....
kendi fikrim...
kendi yaşıtlarına daha fazla vakit geçir bence umudunu kes. ancak sana olan duygularını ifade ederse ve gerçek niyeti sana karşı dürüstse ve temizse olsun. yoksa Allah korusun diyorum

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…