- 29 Temmuz 2013
- 207
- 1
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
O kzlar tam ergen yaa, hc sormabnce o da bnm olgnlgmdan hoslanyo, cnku aslnda o kadar farklyz ki onunla.. Mesela onun buyudgu ortam bayagi rahat bi ortam ve sanrm bu yuzden oyle rahat kzlardan fazlasyla sklms.. Bana deger veriyor bence, o kzi sradan bi ogrencsi gbi goruyo.
Ama ben de kmi zaman dengesz davranyrm. Mesela duygularmi fazlasyla belli edyrm bazen elmde olmadan, snra bi dahaki konsmamzda 'sayn hocam, sayglar' vs dyorum; adamn kafasi karsyo halyle :)) ama oyle yapmamn sebebi de, dger ergenlerden farkli oldgmun ayrdnda olmasini saglamak.
Tamam cnm, hediye vermek yok :) eger dogum gunune kdr bseyler iyi gderse scak bi seklde kutlarm, gtmezse gayet sradan bi msj atarm artk..
benimki yapt doktorasını sanırım yardımcı doçentliğe hazırlanyor iki meslektaşı sadece öğretim görevlisi olan iki adamın sevgliside öğrenci idi bu sene mezun oldular ama öğretmenlik öğrencisi idiler ve hç br zaman bu iki adam iki kızın dersne grmedi en byk şansları buyduKesnlkle canm.. Eger en azndan onlarn ogrencisi olmasaydk belki duygularni daha acik gostereceklerdi, sevip sevmedklerni anlycaktk hic olmasa..
Benm anlamadgm, bzm amfideki kzn yrd.doc'u nasl kendine baglayabldgi.. Adam o kadar kendni bgnms bri ki, o kzla isi nasl pisrdklerni btn fakulte anliyamyrz.. Benm hoslandgm adam ise henuz doktorasini ble tamamlams degil ve ustelk oteki adama gore ck daha sevecen ve scakkanli, anlaysli bi adam. Bos oldgnu da zanntmyrm bana karsi ama 1senedr gayet muhabbetimiz olmasina ragmen hala yermzde sayiyoruzcok mu sansszm nedr anlayamadm gtti
benimki yapt doktorasını sanırım yardımcı doçentliğe hazırlanyor iki meslektaşı sadece öğretim görevlisi olan iki adamın sevgliside öğrenci idi bu sene mezun oldular ama öğretmenlik öğrencisi idiler ve hç br zaman bu iki adam iki kızın dersne grmedi en byk şansları buydu
Ya zaten en byk sorun ayni bolumden olmak.. Ayni bolumse olnca btn hocalrn ve btn ogrencilern gozleri hep uzernzde olur. Farkli bolumden olnca adam belki arda bi kafaya takar ama onun kendisini frenlemesi gerektrcek bi sebep olmycgndn hem iliskye adm atmasi hem de ilskyi dvm ettrmesi daha kolay olucak.
Mesela bn bi kere bnmkinin odasina gttm, onun ck hoslandgi bisey vardi, onu hediye ettm ona. Allahtan dger asistan yoktu ve basbasaydk, aksamdi, hediyeyi vermdn once yksek lisansla ilglili muhabbt ettk falan. Snra bn hediyeyi ckarp verdm, cok sasrdi ve ck mutlu oldu onu dsnp deger verdgm icn. Hediyeyi verdkten snra 'ck tsk ederm, ck nemnun oldm. gel seni bi opeym' dedi ve tpki 2 arkds gbi brbrmzi optk. Daha snra odadan cktk brlkte. Bana dedi ki 'ee, napicaksn? nereye gdyosun smdi?' ben de 'yurda gdp uyuycam, snra kalkp drs calsrm muhtmln, napablrm ki baska :) ' dedm. Snav dinemydi ve bnm kafa bldgn bi milyondu. Snradn dank etti yurda gdp uyuyp uyandktan snra kndi kndme dm ki 'lan, keske dsarda bseyler yicem' falan deseydm, belki de beraber bseyler yapalm gbsnden sordu napacagmi dye dsndm ama is isten gecmstifrsati kacrdm
Ama bi taraftan da iyi oldu dye dsndm snra. Eger oyle bsey olsa basit ve sradan olablrdm onun goznde.. Hayrlsi boyleyms, belki ileride bu is olur, kimbileblr ki..
inşalah olr canm evet aynı bölüm olması bozuyor 1.dönem dersni aldım 2.dönem yönetm hoca değiştrdi ama 2.dönem 1.döneme göre daha sıcaktı. dersime grdiği zamanlar selam vermezdi ama kendiliğinden selam verdiği zamanlar oldu 2. dönem. dersnde br kerede pot kırmıştı ne gülmştm arkasından ama. hava soğuktu aralığın 2.haftası falan bzmkiler klimayı açmş içerisi olmş hamam gbi buda geldi sınıfa. terledi falan adam ama bayağı bldiğin sıcaktı bnde de o gün mini tunik topuklu falan vardı
eksik yazmışım cnm :) yollanmadı sandım ama yollanmşadami terleten klima deglms tatlm
eksik yazmışım cnm :) yollanmadı sandım ama yollanmş
işte geldi sınıfa terliyor falan ceketini çıkarttı boğazlı kazak vardı üzernde geçti yerne ders anlatmaya başladı ama bayağı sıcak sınıf sonra camı açın dedi cam kenarında da ben varım kalktım ayağa açmaya. sen açma üşütürsün dedi şok oldum ama ben kaldım ayakta daha sonra kekeleyerek siz açmayın dedi arkada oğlanlar oturuyordu onlara döndü siz açın siz hasta olun dedi durumu düzelteym derken batırdı iyice. oranın camı da açılmadı bn hocam açayım mı dedim yok dedi kalktı gtti kapıyı açtı
kapattı klimayı açtı kapıyı ama bn şoklardayım :) brde manyak ya herkese siz bna senNe dusunceli adam yaaklimanin seviyesini falan dusurseyms bari, yazik, nasl ders anlatms oyle ya :))
kapattı klimayı açtı kapıyı ama bn şoklardayım :) brde manyak ya herkese siz bna senimza sirküsü her zaman bnm önüme gelirdi en önce yne en son benm masaya bırakırdı br gün en baş sıradaki arkadaş hocam burası baş neden ortadan başlıyorsunuz dedi oda döndü bayanlara öncelik falan yaptı. saati soruyor arkadaşlara söylüyorlar bna dönüp soruyor doğrumu emin olalm dye
kararsız ya mesela annem ile aram bozuktu beni görmeye geldi annem. barışmak için onunla denk geldik bn hiç sölemedim annem oldğnu glümsedi anneme bakarak dha sonra dibimizden geçti gtti. kardeşimi gördüğünde ise kocaman sırıtmıştı kardeşime elindeki dosya ile omzuna dokundu falan :) yne br gün dersteyiz bu beni o hafta kızdırdı bende suratımı astım oturuyorum en önde klimayı açmaya çalıştı açamadı eline dosyayı aldı zıpladı açmak için yne açamadı döndü bna glümsedi boyum yetişmedi ya yaptı. masada telefonum duruyordu gelip elini masaya koyuyor telefon elinin altında kalıyordu hç çekmyr adam elini ya[SUP[/SUP]
Yok artk yabence o da ne istedgni blmiyo, akisina brak sen canm
kararsız ya mesela annem ile aram bozuktu beni görmeye geldi annem. barışmak için onunla denk geldik bn hiç sölemedim annem oldğnu glümsedi anneme bakarak dha sonra dibimizden geçti gtti. kardeşimi gördüğünde ise kocaman sırıtmıştı kardeşime elindeki dosya ile omzuna dokundu falan :) yne br gün dersteyiz bu beni o hafta kızdırdı bende suratımı astım oturuyorum en önde klimayı açmaya çalıştı açamadı eline dosyayı aldı zıpladı açmak için yne açamadı döndü bna glümsedi boyum yetişmedi ya yaptı. masada telefonum duruyordu gelip elini masaya koyuyor telefon elinin altında kalıyordu hç çekmyr adam elini yatabi sonra bende 1 hafta o telefon burnuma yapışık geziyordum kokusu sindi diye aklım çok karıştı ya bu adam 23 temmuzda kıbrısa gtmş ama ondan önceki haftada benm tatl yaptğım yerdeymiş neden kıbrısta fazla tatl yapmak yerine benm bulunduğum yere geldi o kdr lüks br yer değil belde. ne doğru dzgn bar var nede eğlence yeri. çeşme kuşadası bodrum gbi br yer değil kesinlikle dha çok emekli kesiminin terch edebileceği sessiz sakin bir yer
ne çok sıcak olucam nede çok soğuk sıradan bir hoca olacak artık en azından davranışlarımla :) kalbmn prenside olsa belli etmeyeceğim :)Bence sana karsi bos olmadgi asikar. Fakat daha once de dedgm gbi, esksi gbi kesnlkle davranma, arayi da scak tut; dengeyi sagla yani :)
teşekkürler....Ben forumda bayadır cevap yazmıyordum ama bu konuya yazmamak için zor tutuyordum kendimi.
Insan platonik olarak birilerini beğenirken/''aşıkken'' karşısındakinin en ufak davranışını bile olumlu bir sinyal olarak alma eğilimine giriyor. Her bakıştan, jestten anlamlar, hikayeler çıkarıyor. Ne yazık ki bunlar çoğunlukla da abartma oluyor ve sonu hüsranla bitiyor.
Senin yazıklarından açıkçası hocanın sana karşı bir şey hissettiği sonucunu çıkarmadım. Belki senin ona olan hayranlığın egosunu okşamıştır devam etmene izin vermiştir. Ama canım senin hocana yaptıkların artık resmen taciz seviyesine ulaşmış. Rolleri çevirelim, bir erkek öğretmenin kız öğrencisine , kızın da ondan hoşlandığını düşünerek, devamlı telefonla aradığını, ilan-ı-aşk ettiğini düşünelim. Ne kadar rahatsız edici bir durum değil mi? Seninki de en az onun kadar taciz bence, aşkın için savaşmak değil..
Senden gerçek anlamda hoşlansaydı mırıldanmalar uzaktan bakmalar (??) dışında mutlaka bir adım atardı. Bence artık onun peşini bırakmalısın.
Bu sadece benim fikrim tabii.