- 17 Temmuz 2011
- 403
- 21
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
sanada iyi akşamlarUnutmak en iyisi yapabileceğim bir şey kalmadı sende cesur ol git konuş ne demiş Yavuz Sultan Selim cesaretiyle yaşayamayan esaretiyle ölür sen cesur ol kabul etmezse esir olan o olsun iyi akşamlar
Unutmak için çok yanlış insanlar seçtim, bunu çok iyi biliyorum. Yine de seni unutamıyorum. Gündüzler seninle son buluyorken, geceler de senin devamın oluyor. Hiçbir bağışı hak etmediğin halde, seni içimde sessizce affediyorum. Sana bu iyiliği, layık olduğun için değil, o iyiliği yapmaya kendimi layık gördüğüm için yapıyorum.
teşekür ederim canım ama artık önemsemiyorum eskisi gibi hani derler ya zurnanın zırt dediği yer diye işte bende oradayım yoruldum ve akışına bıraktım hayatı her ne kdar deli gibi aşık olsam da ona bana karşı ilgisi olan biri ile konuşuyorum. bu saatten sonra aşık olamam tekrar ama hani demişler ya senin sevdiğinle değilde seni sevenle mutlu ol diye aynen o şekil olacak benimkiside bu saatten sonra. tek tesellim ilerde keşke şunu da yapsaydım bnu da yapsaydım demeyeceğim. ben elimden gelenin hatta fazlasını yaptım kendi kaybetti.Ohaa cesarete bak dedim yaa
Aradaki yaş farkı hocan olması falan ben utanırdım ya millet duycak falan diye bu yüzden pek yanaşmıyorum heralde aşk meşk işlerine
Bazı arkadaşlarında dediği gibi sen ona deli gibi aşık olduğun için kendincede yorumluyo olabilirsin
Seni seviyo belkide ama meslek hayatıda tabi var
Ama şunu söyliyim bişi hissetmediği halde böyle davranıyosada biraz kişilksiz bridir çünkü niyeti yoksa adam gibi başta söylemeli
Gerçekten sonunu merak ediyorum seviyo ya da sevmiyo kesin bi sey söyleyemeyiz
Allah'a o adam olsun diye yalvarma hakkımda hayırlısı olsun diye dua et belki senin için hayırlısı değildir ve kendini ne olursa olsun üzme sonra bu güzel yıllarını bi adamın peşinden koşmakla harcadığın için pişman olursun :)
teşekür ederim canım ama artık önemsemiyorum eskisi gibi hani derler ya zurnanın zırt dediği yer diye işte bende oradayım yoruldum ve akışına bıraktım hayatı her ne kdar deli gibi aşık olsam da ona bana karşı ilgisi olan biri ile konuşuyorum. bu saatten sonra aşık olamam tekrar ama hani demişler ya senin sevdiğinle değilde seni sevenle mutlu ol diye aynen o şekil olacak benimkiside bu saatten sonra. tek tesellim ilerde keşke şunu da yapsaydım bnu da yapsaydım demeyeceğim. ben elimden gelenin hatta fazlasını yaptım kendi kaybetti.
öyle canım en azndan kafam rahatAynen en iyisi canım böylesi daha iyidr belki elinden gelenide yapmışsın zaten sıkıntı yok :)
açtı telefonunu bugün rehberimdekilere bayram mesajı atarken onada yolladım iletildi mesajım :)Gerçekten ilginç niye gelmiş ki senin beldene,numarasını engelleyip veya kapalı olduğunu başka numaradan arayarak deneyebilirsin.
öyle canım da seviyorum işte :) hemen hemen 1 aydır telefonu kapalıydı bugn bayram mesajı attığında gördüm açmş bu ufacık şey ble sevindirdi beniAynen, sen elnden geleni yapmssn askn icin. Bundan snrasi ona kalms. Esksi gbi ilgilenme onunla ama mesela goz goze gelnce kafanla bi slm ver gec. Hayrlsi olsn ins cnm.
öyle canım da seviyorum işte :) hemen hemen 1 aydır telefonu kapalıydı bugn bayram mesajı attığında gördüm açmş bu ufacık şey ble sevindirdi beni
evet cnm bn attım ama cevap yokSen mi bayram msj atmstn cnm?
evet cnm bn attım ama cevap yok
Hadi yaaof, keske atmasaymssn cnm yaa.. Elinden geleni fazlasyla yaptn zamaninda, brak artk sallamiyomus gibi yap. Umursamaz davran, ozellikle muhabbet etme veya msj atma ama denk gelrsenz yapmack bi gulumsemeyle slm ver ki aradaki iletsm tamamen kopmasn. Fakat kendini özel hissetmesini saglayp egosunu daha fazla yukseltme bence.. Acayip sinir oldm seninkine
Ben de benmkine bayram msji attm cvp yazdi ama benm ona attgm msj braz tripliydi. Onun verdgi cvp kotu degildi ama ne bleym, bi sogukluk vardi sanki
Naapicaz bz bunlarla boyleonce umitlendryolar snra.. (gerci szn olaynz bzden braz daha ileride ama sonuc ayni)
Allah yardmcmz olsn, ne diyeym..
sağol canım deneyeceğim önerdiğin taktiği. en son bir mesaj yazdım son dakika golü olarak bir daha mesaj yok :) dursun bakalım şok olarak bir kenarda. dönem içinde de yapacğımı blyrm bn onaben de satranç hocamla yaşamıştım , onu severken o benimle ilgilenmedi ilgiyi kestim o da bana aşık oldu. dene bu taktiği. eminim dikkat çekeceksin :) hem eğlenceli oluyor taktikler falan :) mesela artık mesajı kes, elin ayağına dolaşmasın görünce öğrenci öğretmen ilişkisine dönüştür diğer hocalarınla nasılsan aynısını yap baktın yanaşıyor yakın davranıyor boş değildir ama normal şekilde davranıyosa koy ver gitsin hayatım
sağol canım deneyeceğim önerdiğin taktiği. en son bir mesaj yazdım son dakika golü olarak bir daha mesaj yok :) dursun bakalım şok olarak bir kenarda. dönem içinde de yapacğımı blyrm bn ona
12 yaş ne ya benim sevglimin dayısı beden hocası 46 yasında ögrencisiyle evlendiler kız 26 yasında gayet de iyiler valla :) canıımmmm kaçan kovalanır kesinlikle ben bunu bilirim. yaşadım da hocam diyorum kızz :) vur kaç yapıcaksın sen ilgini belli edip beyninde yer edindin zaten şimdi bırak şaşırsın noldu niye caydı desin şimdi mesajlar falan seni avcunda düşünür. ama bıraktığın an der acaba vaz mı geçti? ^^
aynen öle yapacğm cnm :) tesadüfen bunun kardeşinin facesni bldum ve bnun 23 ünde kıbrısta oldğnu öğrendim dha sonra bende buna mesaj attım kıbrısta sizi şu klubun önünde gördm dye tabi şok olmştr ama cevap yok bakalım ne düşündü o düşüne dursun benden bundan sonra ona karşı bir atak yok :)
blmyrm cnm ne yapacğmı ama son dakika golümü attım şok ettim birazcık onu kalsın öle cevap vermesede mesajıma. atmayacağım artık mesaj