- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
malesef yok canım ilgin için teşekür ederimuzaktan takip ediyorum konunu bi yazayım dedim bir gelişme yok mu cnmm ??
Sonuna kadar heyecanla ve merakla okudum konuyu. Sacma gelebilir ama sana birazcık özendim bile. Ne güzel duygular bunlar,dolu dolu... Platonik aşkların en güzel yanı da bu olsa gerek.
Canım bence bu kovalamaca hocanin da hosuna gidiyor ki kestirip atmiyor ama yine de bir adim atmiyor olmasi da sinir bozucu. Yerinde olsam biraz kendimi geri ceker gozune gozukmem. Hani birini ilgi manyagi yaparsin da sonra birden ilgini uzerinden cekersin ya iste o durum cok belirleyici oluyor bence. İlgisizligin onda bir eksiklik hissettiriyorsa yavas yavas o sana karsi adimlar atmaya baslar. Hoca olmasi da hic bir seyi degistirmez engel degil. İnsan aşıksa her şey vız gelir öyle değil mi :) inşallah güzel şeyler olur canım merakla takip edicem gelişmeleri.
merhaba arkadaşım. aslında hayat gerçekten tesadüflerden ibaret te olabiliyor. çok fazla hayal kurduğunda hayal kırıklıklarında çok büyük oluyor. asla aşkın büyüsüne kapanıp gitme. o sana gerçek hislerini açıklayana kadar asla hiç bir duygudan emin olma. sonra hocanın nişan yüzüğüyle burun buruna gelebilirsin. sen çok gençsin enerjiksin senden etkilenmiş beğenmiş olabilir. ama bence tatil yerine gelmesi tesadüf olabilir. bir öğrencinin numarasına ulaşmak çok kolay. aşk engel tanımaz. ama yapmadı. erkekler yada kadınlar gerçekten seviyorsa istedikleri engel tanımaz. sen asla duygularını belli etme.
bence hiç düşünmeden sana teklif ederdi.
senin numaranı bilebilirdi.
istese ulaşabilirdi. seninle konuşabilirdi duygularını açıklayabilirdi.
bir erkek gerçketen bir bayandan hoşlanıyorsa mutlaka yakınlık kurar ve konuşur gibi geliyor. ihtimaller üzerine düşme.
birde oğlan 31 yaşında ise işde bu çooook tehlikeli.....
kendi fikrim...
kendi yaşıtlarına daha fazla vakit geçir bence umudunu kes. ancak sana olan duygularını ifade ederse ve gerçek niyeti sana karşı dürüstse ve temizse olsun. yoksa Allah korusun diyorum
Elifcim konunu okudum ve daha önceden 13-14 yaşındayken yaşadığım platonik aşkımı hatırlattın..ama şimdi sen üniversitedesin,en güzel aşkları yaşamak varken,olmayacak bir şey,alakasız bir insanı beklemen doğru mu sence?biliyorum çok zordur kurtulmak bu durumdan ama gerçek insanlara şans vermelisin..
hocan sana bir kaç defa bu şekilde davranmaman konusunda uyarıda bulunmuş,senin anlam çıkardğın şeyler var ya,hocan orda sana ayrım yapmadığını göstermek istemiş,diğer öğrencilere nasıl davranıyorsa sana da öyle davranmıs,sen de bunlardan anlam çıkarmışsın..
benim tavsiyem,yol yakınken bu adamla ilgili her şeyi kafandan silmeye çalış,ne güzel üniversite okuyorsun,üniversiteyi bu şekilde hatırlamak istemezsin,belki çok büyük aşklar yaşayacaksın ama kaçırıyosun..karşılıklıaşk platonik aşktan daha güzel canım emin ol..tek başına savaşmak zordur,vazgeçmelisin bu durumdan..yakında sevgilisi olur biri olur,onu görünce daha çok üzülürsün..
teşekkür ederim ama unutmayı sevmemeyi bende istiyorum olmuyor 1 sene olacak neredeyse denemediğim şey kalmadı onu unutmak için ama yapamadım
kestirip atsa sevmiyorum bekleme beni bir erkek olarak söylüyorum hocan olarak değil dese kendimden eminim suratına bakmam ama bunu yapmadığı içn işte içimde bir ümit belki de kalıyorCanım ne denir ki bilemedim..ufak tefek de olsa ümit veriyo ya o kötü işte,seninle hiç konuşmasa,ya da sevmiyorum mesajını yazmaması,bazen gözünü çevirip bazen ilgilenmesi..anlıyorum seni,ama bir de şu açıdan bak senden hoşlansa bile olmayacağını bildiğinden kendini kaptırmıyordur hele de o yaşta,hem de öğretmenin olduğu için..okul açıldığında senden hoşlananlara
şans vermeni tavsiye ederim canım..
Yanlış yoldasın bence canım.Hayatının en güzel çağlarını hiç olmayacak bir aşk yüzünden harcıyorsun.İleride pişmanlıkla dolu gülüp geçiceksin bu haline.
Öğretmen-öğrenci arasında bir aşk olmaz hele de bu kişi üniversite hocasıysa.Etik değil,o öğretmenin sana karşı hisleri olsa bile böyle bir ilişkiye girmeniz öğretmeninin iş hayatını zedeler,belki okuldan bile atılmasına neden olur.Ayrıca sana karşı bir şey hissettiğini sanmıyorum.Öyle olsaydı şimdiye çoktan hislerini açardı sana.
Ben 16senedir öğrenciyim hiç bir zaman ne lise hocama ne dersane ne üniversite hocama aşık olmadım ne kadar yakışıklı-sempatik olurlarsa olsunlar.Ben bu öğretmenine aşık olma durumunu anlayamıyorum-hoş da karşılamıyorum.Kendim de öğretmen adayıyım ve kısmet olursa üniversite kalmayı düşünüyorum.Allah böyle öğrencilerden korusun beni.
Yaptıkların gerçekten rahatsız edici bir hal almış,öğretmenini takip etmeler,mesaj atıp aramalar.Bunlar bence çok yanlış şansına öğretmenin anlayışlıymış.Ben olsam dekanlığa şikayette bulunur seni okuldan uzaklaştırırdım.
Bence kendine imkansız olmayacak bir aşk bul.Öğretmenini de bir daha rahatsız etme.
teşk. yorumun içinbide söyle düsün elif
hocanin yerine kendimi koyunca, senin yaptiklarina karsilik cevap vermemeyi düsününce,
belkide seni kirmamak iicn bisey demiyordur.. sende bir yara acmamak icin..
ikinci ihtimal ise, ben ögretmenim ünide, sürekli bana asik olan bir ögrencim oluyor..
bu durumda ben kimseyi önemsemem..
yine biri asik oldu ve farkediyorum. .bana bakislarini görüyorum, ve gururum oksaniyor..
ama ögrencime asik falan degilim, hosuma giden onun bana asik olmasi..
böylelikle zaman gecirmek..
düsün simdi... sence bi erkek bunca zaman niye sussun ki ??
Canım bu senin için daha iyi bir fırsat olabilir.çok uzaklarda artık fakülte bekar olan hocalara yurt dışı görevlendirmesi vermiş. tabi onuda yolladılar. 10 ay yok
aksine dhada kötü oldum onu göremyrm artık deli gibi özledim. kafamı çevirdiğimde onu göremiyorum artık. oturuyorum öyle bakıp duruyorum onun geçtiği yerlere. onu gördğm yerlere bile oturamyrm artıkCanım bu senin için daha iyi bir fırsat olabilir.
Hem onu unutma açısından hem de kendini toparlama açısından.
En azından onu her gördüğünde bakışlarından, davranışlarından anlam çıkarmaya çalışmayacaksın artık.
Bu süreç sana iyi gelebilir.
Canım tamamda sonuçta okul bittiğindede onu her zaman göremeyeceksin zaten.aksine dhada kötü oldum onu göremyrm artık deli gibi özledim. kafamı çevirdiğimde onu göremiyorum artık. oturuyorum öyle bakıp duruyorum onun geçtiği yerlere. onu gördğm yerlere bile oturamyrm artık
ama o dönecek sonuçta ve benm okulumn btmesne dha 2 sene vrCanım tamamda sonuçta okul bittiğindede onu her zaman göremeyeceksin zaten.
Bakış açını değiştirmeye çalış.
Kötü yönlere değilde iyi yönlere odaklan.