Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beklerm bundn eminm cnm. bekleycğimde ztn mezun oldğm gn son kez knuşacğm arkdşn cilveliymş belkide onunda etksi olmştr ama malesef bn çok utangacım kızarırım hemen doğru dzgn konuşamyrm ble utangçlıktn

BURAYA YAZMAK İSTEDİM İÇİMDEN GEÇENLERİ

Saat 00.00 yi çoktan geçti. Yeni bir gün başladı işte.Gün 2 Ekim 2013' e devretti bile kendini.Geçen sene bu zaman benim için anlamsızken şimdi o kadar çok anlamı var ki. Bugün doğun günün sevdiğim benden kilometrelerce uzaktasın. Aldığın nefesten bir haberim. Kokunu çekemiyorum içime. Gözlerine bakamıyorum ama yinede şükrediyorum her zaman ki gibi seni bana sevdiren Rabbime. Şükürler olsun Rabbim.Onu bana tanıttığın için hayatıma soktuğun için. Evet bu gün senin doğum günün uzaksın benden ülkeler var aramızda ama elimden birşey gelmiyor işte. En güzelinden bir hediye ve kendi yaptığım pasta ile kutlamak isterdim seni tanıdıktan sonra ki ilk doğum gününü olmadı kısmet değilmiş. Gönlümdeki bütün sevgiyi iyilik meleklerimle yolluyorum sana. Tüm iyilik temennilerim ile. Yeni yaşın mutluluk getirsin sana sevdiğin. Yeni yaşın bir umut olsun ve biz yapsın sen ile beni. Yeni yaşın gönlünün kapılarını aralasın bana. Benden uzaksın ama mutluluk yakanı bırakmasın hiç.Ve sevdiğim adam DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN...

"Sen şimdi benden kilometrelerce uzak, ufkumun ötesindesin. Ve bugün yörüngeme oturup Dünya mı değiştiren, hayat kaynağım olan, bakışlarında huzur bulduğum ve sesinde ki derinliğe kapıldığım adamın doğum günü. İyi ki doğdun sevdiğim..."
Zaman akıp gider bir bir gözlerinin önünden
Bir öpücük gönderir düşlerinden
Dünya seninle güzel bu kalp sana özel
Bekler durur seni sen gel de yeter
Mutlu ol her gününde
Hayatın her yerinde
mutlu ol kalbime sahip olan adam
doğum gününde...

Bende başına bakarken devamını merak etmiştim. Evlendin mi peki? Yani o hoca değilmiş de peki başkasıyla?

Keşke eski olduğunu başta fark etseydim. Ortaokul yıllarım aklıma geldi

Lisede öğretmenlik yapınca bu haller daha da komik geldi bana. Hoca başta umursamamıştır elbette, sadece hoşuna gitmiştir ilgi. Belki sonradan gönlü de kaymıştır ama yaklaşmayı gerektirecek kadar değil.

yahu pembe dizi gibi okudum heyecanla,sonu gelmedi ama olsun,güzeldi:) kız hocanı kim kaptı,sen kime kapıldın,onu da yaz da çatlamayalım:)

Ay çok romantik.
Aşk romanı tadinda ama çabuk bitti.niye numarasini değişmiş acaba senin yuzundenmi

Bende başına bakarken devamını merak etmiştim. Evlendin mi peki? Yani o hoca değilmiş de peki başkasıyla?

evle

bi baskasiyla mi evlendiniz cok merak ettim. ah uni asklari sanki hic unutulmayacakmis gibi degil mi:)

yahu pembe dizi gibi okudum heyecanla,sonu gelmedi ama olsun,güzeldi:) kız hocanı kim kaptı,sen kime kapıldın,onu da yaz da çatlamayalım:)

Ay çok romantik.
Aşk romanı tadinda ama çabuk bitti.niye numarasini değişmiş acaba senin yuzundenmi
Yurt dışına taşınmıştı.

Evlenmedim kızlar bildiğim kadarıyla oda evlenmemişti en son. Bundan 4 sene kadar önce bir avm de şu zincir kahvecilerden birinde otururken görmüştüm. Yaşlanmıştı bayağı . Ayy bir zamanlar aşık olduğum adam bu adam mı diye düşünmüştüm :)

belki şimdi gençleşmiştir, o kadar tantanası oldu,4 yıl önce telini alaydınya ,değişmiştir belki, şimdi tekrar buluşup evlenirdiniz belki, sonu kötü giden pembe diziler gibi olmuş :))

Bir şey söyliycem. Şu an okurken çok cringe geldi mi yazdıklarınız? O yaşta insana yaptıkları genel olarak utanç verici geliyor (ben de dahil). Yani ne bileyim sürekli göz göze gelmekten anlam falan çıkarmışsınız. Derste gözüme baktı, yanımdan geçti gibi gibi…

Bir de dramatik ve çok atak geldiniz bana :) yoklama kağıdına seni seviyorum yazmak, numarasını bulup bodoslama yazmak gibi. Adam daha bana yazma demesine rağmen peşini bırakmamışsınız. burcunuz ne acaba?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…