Sevmek Suçmuş Özür Dilerim Hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten ilginç niye gelmiş ki senin beldene,numarasını engelleyip veya kapalı olduğunu başka numaradan arayarak deneyebilirsin.
sanırım numarasını değiştirecek canm cumadan beri kapalı. bende blmyrm neden geldiğini anlayamıyorum inanki ne yapmaya çalışıyor acaba

yanımda geçti,önümden geçti,gülümsedi,okula girdi,merdivene çıktı,tlnla konuşuyodum mırıldandı..bunları okumaktan gözlerim helakk oldu..
bence hoşlanmıyor sizden :KK50: ben somut bişey okuyamadım..siz adamla karşılaşmak için sürekli çaba harcıyosunuz ama umrunda değil..bende hocanın yerinde olsam cvp vermeye tenezzül etmezdim :KK51:

Bence adam size karşı bir şey hissetmiyor.
Sadece sizin ona olan ilginiz hoşuna gidiyor o kadar.
Baktı, güldü, kıskandı, yanımdan geçti, yanıma geldi vs vs.
Elde somut bir şey yok.
Eğer gerçekten bir şey hissetseydi şimdiye kadar belli ederdi.
Ayrıca siz onun bakışlarını kendinize göre yorumluyorsunuz bence.
Gerçekten kıskansa bunu daha çok belli eder.
Öyle bakışlarla olacak şey değil bu.
Çok sevdiğiniz için onun her hareketi sizeymiş gibi geliyor.
Bilemiyorum ama emin olduğum tek bir şey var o size karşı boş.
:KK14:

sanırım numarasını değiştirecek canm cumadan beri kapalı. bende blmyrm neden geldiğini anlayamıyorum inanki ne yapmaya çalışıyor acaba

93 dogumlu musun, sanırım 20 yasında oldugunu yazmıstın.. benden sana bi tavsiye sakın birine takılı kalarak hayatını bosluga itme. benim görüşüm de hocan üzgünm ama sana karşı bişey hissetmiyor. sen surekli olmayacak bişey uzerine hayal kurarsan hem yılların boşa gecer hem de elde var sıfır olur en sonunda, ben 22 yasındayım cok buyuk değilim senden ama yazdıklarına göre gerçekten sen aşık oldugundan o da senden hoslanıomus gibi gelio cunku oyle istiosun. Allah gönlüne göre versin ama en güzel yıllarını harcama böyle bence.

93 dogumlu musun, sanırım 20 yasında oldugunu yazmıstın.. benden sana bi tavsiye sakın birine takılı kalarak hayatını bosluga itme. benim görüşüm de hocan üzgünm ama sana karşı bişey hissetmiyor. sen surekli olmayacak bişey uzerine hayal kurarsan hem yılların boşa gecer hem de elde var sıfır olur en sonunda, ben 22 yasındayım cok buyuk değilim senden ama yazdıklarına göre gerçekten sen aşık oldugundan o da senden hoslanıomus gibi gelio cunku oyle istiosun. Allah gönlüne göre versin ama en güzel yıllarını harcama böyle bence.

teşekkür ederim

ben daha önce benimle ilgilenen bir erkeğe dünü kadir gecesini fırsat bilip mesaj gönderdim tahmin et ne yaptı bana cevap vermedi ama hiiiç pişman değilim gerçi ondan hoşlandığımı söylemedim ama benimle konuşmak istemediğiyle ilgili mesajı aldım sessizlikle verdi bu cevabı ama insan birini seviyorsa söylemeli ister kadın ister erkek olsun sevgi buna değer

ben daha önce benimle ilgilenen bir erkeğe dünü kadir gecesini fırsat bilip mesaj gönderdim tahmin et ne yaptı bana cevap vermedi ama hiiiç pişman değilim gerçi ondan hoşlandığımı söylemedim ama benimle konuşmak istemediğiyle ilgili mesajı aldım sessizlikle verdi bu cevabı ama insan birini seviyorsa söylemeli ister kadın ister erkek olsun sevgi buna değer
bencede canım korkaklık sevgiye layık değil ne yazıkki erkekler bizim kadar ince değil

bencede canım korkaklık sevgiye layık değil ne yazıkki erkekler bizim kadar ince değil

Aramızda küçük bir uyumsuzluk olduğu için reddetmek zorunda kaldım daha sonra onsuz yapamadım bin bir emekle telefon numarasını buldum bir sır küpü olan ben kimlere anlatmadım derdimi gerçi o da haklı 2 ay sonra aradım ama onun yerinde ben olsam göklere uçardım ama o sessiz kaldı bir cevap verecek kadar bile değerim yokmuş gözünde onu anladım gidip konuşursan her halukarda karlı olan sen olucaksın

hikaye gibi geldi akşam akşam ama çok güzel bence sen bu yolda devam et baksana yazdıklarına göre hoşlanıyor galiba :KK3:ama birşeyi merak ettim sen falcıya dedin mi hocam falan diye ?

aynı şehrde olsanda değişmyr bazen canım bak bn 1 aydır göremyrm

Ben bir daha hiç göremiyeceğim. Üstelik konuşmadan bir sürü yanlış anlaşılmayla ayrıldık.

Konuşabilsem şöyle derdim; biliyorum bu yaptığım dengesizlik önce seni umursamaz gibi davranıp sonra kapına geldim ama aramızdaki yaş farkını göz ardı edemedim senin ne düşündüğünü bilemedim ama sensiz de yapamıyorum daha önce hiç bir erkek için yapmadığım şeyi senin için yaptım gururumu hiçe saydım ki bunu ölsem de yapmazdım sadece sana inandığım için yaptım beni sevdiğine inandım arkadaşlarımın kadın erkeğe teklif etmez sakın yapma demelerine bile kulak asmadım belki senin niyetin sadece benimle eğlenmekti bu nu göz ardı ettim çünkü; sana değer diye düşündüm o mesajı attım aramaya cesaret edemedim 2 ay geçmişti belki bir başkasını bulmuştur kötü bir şeye sebep olmayım diye düşündüm inan bana hiç bir şeyin önemi kalmadı benim için ne iş yerindeki sorunlar ne de yakınlarımın hastalıkları aylardır seni düşünüyorum aşk=delilikmiş meğer sana son bir tavsiye eğer birini seveceksen bundan sonra bu kadarcıkla kalmasın benim seni sevdiğim kadar çok sev.

Neyse arkadaşım ben kaçıyorum çünkü; burda kaldıkça hatırlamaya devam edicem oysaki benim unutmam lazım tek istediğim saf bir sevgi ne makamda ne yakışıklılıkta gözüm sevip sevilebileceğim hayatımı paylaşabileceğim beni koruyup sakınacak bir erkek anlıyorum asıl imkansız olan bu makam bulunuyor para bulunuyor yakışıklılıkta bulunuyor ama seven bulunmuyor beni gördüğü andan itibaren etrafımda döndü durdu bir an olsun gözünü üstümden ayırmadı ne zaman ki ben teslim bayrağını salladım o beni bıraktı ne düşündü bilemem Allah ona benden daha iyisini ömür boyu uyumlu ve mutlu olacağı birisini nasip etsin işallah ben kaçıyorum :KK43:

Neyse arkadaşım ben kaçıyorum çünkü; burda kaldıkça hatırlamaya devam edicem oysaki benim unutmam lazım tek istediğim saf bir sevgi ne makamda ne yakışıklılıkta gözüm sevip sevilebileceğim hayatımı paylaşabileceğim beni koruyup sakınacak bir erkek anlıyorum asıl imkansız olan bu makam bulunuyor para bulunuyor yakışıklılıkta bulunuyor ama seven bulunmuyor beni gördüğü andan itibaren etrafımda döndü durdu bir an olsun gözünü üstümden ayırmadı ne zaman ki ben teslim bayrağını salladım o beni bıraktı ne düşündü bilemem Allah ona benden daha iyisini ömür boyu uyumlu ve mutlu olacağı birisini nasip etsin işallah ben kaçıyorum :KK43:
canım özelden falan anlatmak istersen dinlerim üzme kendni lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X