sevmeden sevismek - erkek kafası - evlilik

Ben böyle çirkin ilişkileri kendilerine layık görenleri hiç anlamıyorum. Yedeksin ve sürekli başkasını daha iyisini buldukça terk ediyor seni. Hiç mi kendine değer vermiyorsun kendine saygın yok dünyada tek erkek oymuş gibi davranmak. Ahlaksız erkekler böyle böyle şımardılar kendilerine zerre güvenmeyen özdeğersiz kadınlar yüzünden.
Bu kadar yalnızlıktan korkmayın ya. Bu kadar erkeksizlikten korkmayın. Zaten sizi benim gibisini bulamazsın diye manipüle ediyor hepten düşüyorlar bilinmezliğe.
Ne diyeyim evlenince o insana format gelmiyor aynı tas aynı hamam farklı farklı kişilerle konuşmaya devam eder kabul eden kişi de oturur ağlar bekler hala değişsin bilmem ne.
Bununla evlenen kişi ya hiç bilmiyor ya 3 maymun oynuyor evlenirken. Sonu sürprizli olmayacak. Acı , dram, değersizlik...

Yabancı erkekleri bilemem ama bir türk erkeğiyle cinsellik yaşanmamalı. Hevesleri kaçıyor

5 yılı heba etmiş, karakter yoksunu birisi çok toksik bir ilişki. Böyle biriyle ömrünün tamamını beraber geçirdiğini düşün, hayatın zindan olurdu. Zararın neresinden dönülürse kardır. Cinsel ilişki yaşanmış beraber olmuşsunuz. Hiçbir şey olmamış gibi seni sinir etmek için bunları söyledi, çünkü insan 1 haftada evlilik kararı alamaz. Sana kızla görüştük çok beğendim demesi de nispet yapar gibi, ya da seninle konuşurken aynı zamanda bu kızla görüşmüş de olabilir çok önceden yedekte tutmuştur bilemeyiz. Dünyada bir sürü olay dönüyor,kimin eli kimin cebinde belli değil. Bu süreci daha az hasarla atlatmani dilerim. Bu hayat senin hayatın, kendi geleceğine odaklanmali ve onu tamamen silmelisin. Telefon numarası duruyorsa da engelle gitsin. Onunla evlenecek olan kıza da yazık. Sen kendini kurtulmuş şanslı birisi olarak gör. Çünkü gerçekten öylesin. Bir gün seni gerçekten kendin olduğun için seven birisi çıkar karşına. Seninle cinsel ilişkiye girmek için değil de yuva kurmak ,aynı evi paylaşmak istediği için yanında durur

Konu eskiymiş baya hortlamış. Okudum merak ettim şu an nasılsınız evlendi mi eski sevgiliniz ?

Konu eskiymiş baya hortlamış. Okudum merak ettim şu an nasılsınız evlendi mi eski sevgiliniz ?
evlendi o kızla. sürekli instagram profil fotoğrafını değiştiriyor o kızla fotoğraflarını bir onu bir bunu koyuyor gayet mutlu. benden öncesindede başka sevgilisi vardı onuda senelerce oyaladı o kızıda benle aldatmış falanlar filanlar. bir sürü kızın ahını aldı da mutlu olamaz sanıyordum gayette mutlu oldu hepimizden önce mutluluğu bulan o oldu o diğer eski sevgilisi kız hala yalnız senelerce onu bekleyip onun her şeyini affediyordu ben o kızı da uyarmıştım beni dinlememişti şimdi çocuğun profil fotoğraflarını o da görüyordur ama çocuk mutlu ve utanmıyorda görürler beni diye yaptıklarından utanmıyor umrunda değil bir onla bir bunla aynı anda bir sürü kızla konuştu etti sonra evlendi evlendiği kızda biliyordu ben anlamadım bunlardan bişey

Valla emin olun mutlu değildir o kızı da aldatıyordur çünkü bi kez onu yapan her zaman yapar sadece eşi anlamasın diye fotolar koyup mutlu pozu kesiyordur yani umarım öyledir. Herkes aldığı ahın kırdığı kalbin vebalini bu dünya da ödesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…