Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevmeden evlilik
- Konu Sahibi dortusyus
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşık olmadan evlenmek evlilik sevmeden evlilik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.192
- 78
- 31
aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
sevmeden olmaz....
Asla olmaz...
Aynı evin içinde yaşarsınız ama 'evli' olamazsınız....
Evlilik gerçekten ateşten gömlek...
sevdi ve sevildi iseniz dünyanın en huzur veren şeyi, güç veriyor insana...
ama sevmedi veya sevilmedi iseniz dünyanın en çetin imtihanı oluyor...
- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Eşimle arkadaşlar aracığıyla tanıştırildim. Ustelik baska sehirde oturuyordu. İlk görüşmede sıcak geldi bana. Sonra hergun konusmaya başladık. 2. Buluşma da annemle tanıştırdım beğendi efendi çocuk dedi. 3. Buluşmada nisanlandik. 4. de evlendik:)) iyi ki diyorum. İyi ki evlenmisim. Yani aşık degildim. Ama konustukca, düşünceleri ve hareketleriyle kendini sevdirdi:)
- 24 Ağustos 2018
- 3.999
- 9.909
- 158
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Olmaz hatta bence aşık olunmalı bı tutku olmalı çünkü insan bazen en sevdiği insana bile tahammulsuzlesiyor evlilikte bence birarada tutan yegane şeylerden biri sevgi ee sevgi yoksa ya çok para vardr ya da farklı bı çıkar oda evlilik olmuyor zaten.aşık olmadan, sevmeden evlilik yapılır mı? içinizde böyle evlilik yapıp mutlu olan var mı? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 43
- 29
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Sevgi yoksa, evlilikteki amaç nedir? Mantık evliliği mi? Gerçi içinde sevgi olmayan evlilik de mantıklı olmuyor ya, adı neden mantık evliliği bilemiyorum.
Buna olsa olsa "arada sevişebileyim, çocuğum olsun, toplum baskısından kurtulayım, ailemle yaşamaktan kurtulayım, çalışmıyorsam eve para getiren biri olsun, evdeki tamir işlerini halletsin, kendi düzenim olsun," evliliği denebilir. Bu mudur beklentiniz? Tamamen duygusuz bir insansanız, evlilikten beklentileriniz çok azsa, neden olmasın, olabilir. Yok, duygusal bir dünyaya sahipseniz, düşünün ki bazen sevdiklerimize bile zor katlanıyor, sevdiğimiz adamla bile bazen sevişmek istemeyebiliyoruz. Peki arada sevgi olmayınca nasıl olacak o işler?
Buna olsa olsa "arada sevişebileyim, çocuğum olsun, toplum baskısından kurtulayım, ailemle yaşamaktan kurtulayım, çalışmıyorsam eve para getiren biri olsun, evdeki tamir işlerini halletsin, kendi düzenim olsun," evliliği denebilir. Bu mudur beklentiniz? Tamamen duygusuz bir insansanız, evlilikten beklentileriniz çok azsa, neden olmasın, olabilir. Yok, duygusal bir dünyaya sahipseniz, düşünün ki bazen sevdiklerimize bile zor katlanıyor, sevdiğimiz adamla bile bazen sevişmek istemeyebiliyoruz. Peki arada sevgi olmayınca nasıl olacak o işler?
- 17 Haziran 2019
- 1.878
- 6.057
- 158
Ben mantık evliliği yaptım. Eşimi tanıdığımda bana uygun, olgun, saygılı biri olarak geldi. Ama aşık olmadim. Hala aşık değilim ama seviyorum. Beni yormayan, ne istediğini bilen, hayata karşı duruşu olan bir adam. 20 yıldır evliyiz, Allah var beni hiç üzmedi. Yani olur aşk olmadan da olur hemde çok güzel bile olabilir
- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.122
- 548
Mutluluğunuz daim olsun. Ama aramızda sevgi var diyorsunuz. Evlenirken sevmiyor muydunuz, sonradan mı sevdiniz? Öyleyse büyük şansmış, sevmeme ihtimaliniz de vardı çünkü. Konu sahibi aşkın da sevginin de olmamasından bahsediyor. Bu korkutucu değil mi sizce de? Yani ya sevemezse, ya duygusal beklentiler içine girerse, bir de o sırada çocuğu olursa... Sevgi şart bence. =)Ben mantık evliliği yaptım. Eşimi tanıdığımda bana uygun, olgun, saygılı biri olarak geldi. Ama aşık olmadim. Hala aşık değilim ama seviyorum. Beni yormayan, ne istediğini bilen, hayata karşı duruşu olan bir adam. 20 yıldır evliyiz, Allah var beni hiç üzmedi. Yani olur aşk olmadan da olur hemde çok güzel bile olabilir ☺
- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
sevmeden evlendim... eşimi evlendikten sonra sevdim diyorlar nasıl yapabiliyorlar? kolay kolay kimseyi sevemiyorum hatta hiç sevemiyorum duygusal bir insanım zaten.karşımdakine karşı biraz beğeni oluşuyor evleneyim diyorum ama yine de sevmediğim için midir nedendir yapamıycam diyorum ayrılıyorum.o kadar bunaldım ki artık.
- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
o kısmı düşünemiyorum bile :) vahim...Nasıl öbüşcen?
- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
toplum baskısından kurtulayım çocuğum olsun şıkkını işaretliyorumSevgi yoksa, evlilikteki amaç nedir? Mantık evliliği mi? Gerçi içinde sevgi olmayan evlilik de mantıklı olmuyor ya, adı neden mantık evliliği bilemiyorum.