Sevmeden evlenmek..

adami gorunce midesi bulanmiyorsa olur herhalde :)
mantik evliligi dediginiz gorucu usulu site, hala ulkelizde evliliklerin 50% si bu sekilde gerçeklesiyor
bence olabilir ama adami en azindan yakisikli falan bulmasi lazim
gorucu usulunde sonuçta bi gorusup bulusup elektrik alip alinmadigina abkiliyor kimse koru korune adim atmiyor kor kuyuya

kimisi gorucu olarak evlenr kimisi sevdgyle o kismet meselesi ama.bi hissiyat yoksa cocugunda gnahna girmesn derim istemiyorsa isinmamssa bosa evlenmenin anlamk.yok bnce

Yok adam hoşlanıyor ondan çok garip aslında arkadaşıma dedim önce nasıl biri OLDUĞUNU anlamak için tanıman Lazım diye ama o da aileler Kararı bekliyor dedi yani sonradan hayır Deme şansı çok az

kendısı ıcın neyın onemlı olduguna gore degıısr bu soruya cevaplar, ama ben sahsım adına sevgı ve ask denen unsurun sonradan gelıscegıne ınanmıyorum ilk görüşte bir elektirk aldı ıse zamanla artar ama hıc bır etkılesım yok ıse sırf mantıgına uyuyor dıye de bır ılıskı baslatılmaz.
cunku ınsan sevınce bazı seylerı gormezden gelebılıyor ya da karsısındakını kırmamak adına tepkılerı daha olculu olabılıyor, sabrıda bır o kadar fazla oluyor ama mantıksa sadece bır cok konuda tepkıler degısıyor.
tabı kendı hayatı kendısı daha ıyı bılır ama ben olsam sevmeden evlenmezdım..!!

bencede bi hoşuna gitmeli en azından konuşması düşünceleri, bi bakışı bi gülüşü, hiç mi bişeyini beğenmemiş

Yok adam hoşlanıyor ondan çok garip aslında arkadaşıma dedim önce nasıl biri OLDUĞUNU anlamak için tanıman Lazım diye ama o da aileler Kararı bekliyor dedi yani sonradan hayır Deme şansı çok az
Ya öyle saçma şeymi olur. Hadi o olabilir dese bile, ailesi araştırmayacak mı adam neyin nesi.

Boşver, sen kafanı yorma; kız çoktan karar vermiş, kendine destek arıyor sadece. Yoksa ailelere biraz tanımak istiyorum, görüşelim, süre verin diyebilirdi.

Böyle yangından kaçırır gibi olayı oldu bittiye getirmek isteyenlerden hep korkmuşumdur şahsen. Birşeyin açığa çıkmasına fırsat tanınmamak için yapılır bu sanki...

Aşık değilse bile o kişiye karşı mutttttlaka sevgi ve beğeni hissetmesi lazım.Aksi halde hiç sevmediği bi adamın ona dokunması ve kız arkadaşınızın o erkeğe dokunması fikri bile onu rahatsız eder.O anlar yaşanırken mutsuz eder.Olmaz.

Aşkla sevme arasındaki fark nedir? Ben hala aşığım ben mi anormalim yaa
benım yorumlama seklıme gore askın olgunlasmıs halı :)
hanı buyukannelerımızın babanelerımızın dedemızı sevme halı gıbı dusun :)
sanırım ılıskı oturunca o heyecan kıpır kıpırlık gecıyor yerıne oldugu gıbı kabul etme oldugu gıbı sevme modu gelıyor :)

Biseyler hissetmeden olmazki..illaki bseyi onu etkilemeli...suan farkina varmasada bi sure sonra herseyi diken gibi batmaya baslar ona...hele yatak kismini hic demiyrm bile..hcbsey hissetmedigi bi insanin dokunmasina bile tahammul edemez ki..

bu günümüz kızlarının temel sorunu yani çok görüyorum ben de.. ortada düzgün adam az ama onlara da aşık olunmuyor genelde nedendir bilinmez böyle olunca mantık evliliği ağır basıyor ama büyük risk yani şimdi evlilik dediğinin bir de görünmeyen yüzü var aynı yatağa gireceksin vücuduna dokunacak öpecek organını içine alacaksın vs.. sevgi olmadan bunlar işkence gibi gelir.
sonradan olur diye girilecek yol değil evlilik büyük risk yani..

olabilir neden olmasın
aşkından geberenlerin terk edip gittigini aldattıgını şiddet uyguladıgını gördük
belki mantık evliliginde olmaz

aşkın kaynağına bakmak lazım.kimisi tipine aşık olur kimisi aklına kimisi ahşakına kimisi parasına.bütün bunlar aşkı tetikleyebilir.sonuç önemlidir.aşk olmalıdır.

iyi olmus guzel olmustaa..herkes bu kadar sansli olmayabilir...

mantik evliligi denen evlilik tipi aslinda mantiksiz bir evlilik oluyor ...ask, sevgi olmadan yapilan bir evliligin neresinde mantik arayacaksin? zamanla taniyim derse olabilir.

bu tarz evliliklerde mutlu olanlar da var mutsuz olanlar da.aynı şekilde aşk evliliği yapıp mutsuz olan da var mutlu olanda.yani tamamen şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…