kimisi gorucu olarak evlenr kimisi sevdgyle o kismet meselesi ama.bi hissiyat yoksa cocugunda gnahna girmesn derim istemiyorsa isinmamssa bosa evlenmenin anlamk.yok bnceHepinize merhaba kızlar Arkadaşımın kararsızlığı ve sürekli bana sormasından bıktığım için sizlere anlatmak istedim derdini küçüklükten tanıdığı hatta aynı okul da Okuduğu bir tanıdığı ile evlilik konusu oldu çocuğa karşı birşey hissetmiyor ama onun dışında herşey mantıklı geliyor yani eğer evlenirse AŞK değil MANTIK Evliliği olacak Çevresindeki herkes (ben Hariç :) sonradan aşık olursun bu devirde öyle dizilerdeki gibi aşk mı kaldı diyor yani anlıyacağınız çok kararsız sizin düşüncenizi merak ediyorum var mı öyle Evlenip sonradan aşık olan ???
Yok adam hoşlanıyor ondan çok garip aslında arkadaşıma dedim önce nasıl biri OLDUĞUNU anlamak için tanıman Lazım diye ama o da aileler Kararı bekliyor dedi yani sonradan hayır Deme şansı çok azTanımadan evet diyorsa bildiğin piyango oynuyor arkadaşın.
Mantıklı olan kısmı da işi, maaşı olsa gerek.
Kız onu tanımıyorsa, adam da kızı tanımıyor , yani iki taraflı da sevgi yok ortada.
Ne diyelim, hayırlısı olsun.
kendısı ıcın neyın onemlı olduguna gore degıısr bu soruya cevaplar, ama ben sahsım adına sevgı ve ask denen unsurun sonradan gelıscegıne ınanmıyorum ilk görüşte bir elektirk aldı ıse zamanla artar ama hıc bır etkılesım yok ıse sırf mantıgına uyuyor dıye de bır ılıskı baslatılmaz.Hepinize merhaba kızlar Arkadaşımın kararsızlığı ve sürekli bana sormasından bıktığım için sizlere anlatmak istedim derdini küçüklükten tanıdığı hatta aynı okul da Okuduğu bir tanıdığı ile evlilik konusu oldu çocuğa karşı birşey hissetmiyor ama onun dışında herşey mantıklı geliyor yani eğer evlenirse AŞK değil MANTIK Evliliği olacak Çevresindeki herkes (ben Hariç :) sonradan aşık olursun bu devirde öyle dizilerdeki gibi aşk mı kaldı diyor yani anlıyacağınız çok kararsız sizin düşüncenizi merak ediyorum var mı öyle Evlenip sonradan aşık olan ???
Mantıksız ama aşkla yapılan bir evlilik uzun sürmüyor ama mantıklı ama aşka dayalı olmayan bir evlilik daha kalıcı.
İkisi bir arada dadından yenmez ohh..
Ya öyle saçma şeymi olur. Hadi o olabilir dese bile, ailesi araştırmayacak mı adam neyin nesi.Yok adam hoşlanıyor ondan çok garip aslında arkadaşıma dedim önce nasıl biri OLDUĞUNU anlamak için tanıman Lazım diye ama o da aileler Kararı bekliyor dedi yani sonradan hayır Deme şansı çok az
benım yorumlama seklıme gore askın olgunlasmıs halı :)Aşkla sevme arasındaki fark nedir? Ben hala aşığım ben mi anormalim yaa
iyi olmus guzel olmustaa..herkes bu kadar sansli olmayabilir...ben mantık evlılıgı yaptım eşim benı sevıyordu ama benım ıcın tamda öyle denemezdi
gram aşk yoktu hatta cok havalı kendını begenmıs bulurdum eşimi
cok ıyı bı ınsan kımseye zararı yok cok ahlaklı bı tanıyım dedım fırsat verdım
sözlendım hosuma gıtmeye basladı
nişanlandım ne kadar namuslu adam dedım guvendım
evlendım aşık oldum
şimdilerde de sevmelerdeyım :)