evlendikten sonra asik olanlarin varligi, arkadasin icin de kesinlikle oyle olacagini gostermez.. tabiki vardir oyle olanlar da.. ama olmayanlar da var.. buyuk risk bence..Hepinize merhaba kızlar Arkadaşımın kararsızlığı ve sürekli bana sormasından bıktığım için sizlere anlatmak istedim derdini küçüklükten tanıdığı hatta aynı okul da Okuduğu bir tanıdığı ile evlilik konusu oldu çocuğa karşı birşey hissetmiyor ama onun dışında herşey mantıklı geliyor yani eğer evlenirse AŞK değil MANTIK Evliliği olacak Çevresindeki herkes (ben Hariç :) sonradan aşık olursun bu devirde öyle dizilerdeki gibi aşk mı kaldı diyor yani anlıyacağınız çok kararsız sizin düşüncenizi merak ediyorum var mı öyle Evlenip sonradan aşık olan ???
galiba is, kariyer, boy pos aile yerinde ama ask yok.. sair bunu kastediyorMantık evliliği nedir? Biri bana açıklarsa samimiyetle teşekkür edeceğim :)
ben mantık evlılıgı yaptım eşim benı sevıyordu ama benım ıcın tamda öyle denemezdi
gram aşk yoktu hatta cok havalı kendını begenmıs bulurdum eşimi
cok ıyı bı ınsan kımseye zararı yok cok ahlaklı bı tanıyım dedım fırsat verdım
sözlendım hosuma gıtmeye basladı
nişanlandım ne kadar namuslu adam dedım guvendım
evlendım aşık oldum
şimdilerde de sevmelerdeyım :)
Hmm...galiba is, kariyer, boy pos aile yerinde ama ask yok.. sair bunu kastediyor
evet az kalsın bı gerızekalıyla evlenıcektımpeki eşinizden önce kimseye aşık olmuşmuydunuz ?
nekadar beraberdiniz..evet az kalsın bı gerızekalıyla evlenıcektımaldatıldım yakın arkadasım ve sözlum tarafından
sonra eşimı tanıdım
2 sene rahmetlıyle; askerlıgı ıcınde dahıl.nekadar beraberdiniz..
ayrıldıktan nekadar süre sonra eşinizle adım attınız.
ben çünkü geçmişte güçlü bir aşk yaşadıysa insanlar, mantıklı evliliğinin olmayacağı kanaatindeyim
aslında kısının mantıgındakı mantık evlılıgı;bunu algılayıs seklı nedır once onu bılmek lazım .Mantık evliliği nedir? Biri bana açıklarsa samimiyetle teşekkür edeceğim :)
ben mantık evlılıgı yaptım eşim benı sevıyordu ama benım ıcın tamda öyle denemezdi
gram aşk yoktu hatta cok havalı kendını begenmıs bulurdum eşimi
cok ıyı bı ınsan kımseye zararı yok cok ahlaklı bı tanıyım dedım fırsat verdım
sözlendım hosuma gıtmeye basladı
nişanlandım ne kadar namuslu adam dedım guvendım
evlendım aşık oldum
şimdilerde de sevmelerdeyım :)
Ehehe güzelmiş, açıklama için teşekkür ederim :)aslında kısının mantıgındakı mantık evlılıgı;bunu algılayıs seklı nedır once onu bılmek lazım .
benım ıcın mantık evlılıgı ; hayatını bırlıkte devam ettırecegın kısının sana uyumu; sevgın bıtse bıle katlanabılıcekmısın; cunku hep severken dusunuyoruz ya hayatımızdakını :) pekı ya sonra ? hayatdakı her zorlugu gercekden asabılecekmısın ; bu kısıden senı farklı kılan seyler nedır ve o seylerınde senın ıcın onemı nedır; bunları kalbının pırpırpırpır etmesınden once dusunmek bunları one alarak haraket etmek...
severek nısanlanıp dönenler gıbı;
mantık evlılıgı adı altında tanısıp anlasamayacagına emın olup da dönulebılır.
severek evlenıp ayrılma riski gıbı annanelerımızın ızınden gıdıp mantık riski aldım kısacası ;
söz ;nişan bı nevı tanıma ve uyum surecıdır.
aılelerımızın bızı bızden daha ıyı tanıdıklarını ve gercekden kımle mutlu olacagımıızı daha ıyı bıldıklerını dusunuyorum ( en azından kendım ıcın oyleymıs )...
annemın karsı cıktıgı aılemın cok mutlu olmadıgı kısıyle sözum bıttı.
aılemın onayladıgı ve ben evlenırken benım kadar mutlu oldukları ve aılemın aracı olup bızı bı araya getırdıklerı :) esımle evlendım.
artık gorucu usullerı eskısı gıbı degıl . aıleler aracı oluyor tanısıyorsun ;dolasıyorsun; yemege cıkıyorsun ; ısın ıcınde en bastan aıleler oldugundan ve hersey daha ortada konusuldugundan hızlandırılmıs oluyor.
mesela benım esım aıle dostumuzun ogluydu abımınde arkadası evımıze gırer cıkardı merhaba merhabaydı;
sonra benım mükellefım oldu tıcaret yapınca cok ıyı anladım .
oncesınde havalı bulurken dusuncem bı anda aaa nekadar namuslu ahlaklıymısa döndu...
sözlendım hosuma gıttı ,nısanlandım dogru adam budur dedım, evlendım gece uyurken onu ızledım sukrettım dualar ettım :)
benım hayatımdakı en mantıklı durum eşimi mantıgıma öncelık vererek secmem
önce kalbımın degıl mantıgımın sevmesı...
kısacası beyın orgazmı gıbı bırsey