Sevmeden evlenmek..

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.938
3.727
Hepinize merhaba kızlar Arkadaşımın kararsızlığı ve sürekli bana sormasından bıktığım için sizlere anlatmak istedim derdini küçüklükten tanıdığı hatta aynı okul da Okuduğu bir tanıdığı ile evlilik konusu oldu çocuğa karşı birşey hissetmiyor ama onun dışında herşey mantıklı geliyor yani eğer evlenirse AŞK değil MANTIK Evliliği olacak Çevresindeki herkes (ben Hariç :) sonradan aşık olursun bu devirde öyle dizilerdeki gibi aşk mı kaldı diyor yani anlıyacağınız çok kararsız sizin düşüncenizi merak ediyorum var mı öyle Evlenip sonradan aşık olan ???

Mantıklı olan kısmı neymiş peki? Çocukta onu irite eden şeyler var mı? Ne kadar iyi tanıyor?

ben mantık evlılıgı yaptım eşim benı sevıyordu ama benım ıcın tamda öyle denemezdi
gram aşk yoktu hatta cok havalı kendını begenmıs bulurdum eşimi
cok ıyı bı ınsan kımseye zararı yok cok ahlaklı bı tanıyım dedım fırsat verdım
sözlendım hosuma gıtmeye basladı
nişanlandım ne kadar namuslu adam dedım guvendım
evlendım aşık oldum
şimdilerde de sevmelerdeyım :)

Nasıl olacak o iş ? Tamam belki sevmeden evlenenlerde vardır ama bi hoslanti kıpırtı vardır git gide yerini sevgi olur ama az da olsa bişey hissetmeden olmaz en azindan kendi adima konusim

Aynı yatağa girebileceği bir insan mı peki ?
Yani aşık değil tamam ama sevgisi var mı ?

Aşkla sevme arasındaki fark nedir? Ben hala aşığım ben mi anormalim yaa

beğenmede mi yok, yani insanın biraz içi alır hoşlanır, eğer onlarda yoksa bu iş yaş

Ayy ne güzel Allah Mesut etsin :))

Ya açıkçası bi Öyle merhaba merhaba ama küçükken arkadaş tılar sanırım
Tanımadan evet diyorsa bildiğin piyango oynuyor arkadaşın.

Mantıklı olan kısmı da işi, maaşı olsa gerek.

Kız onu tanımıyorsa, adam da kızı tanımıyor , yani iki taraflı da sevgi yok ortada.

Ne diyelim, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…