Sevmeden evlendim mutsuzum biraz

Konunun gerçek olduğuna inanmıyorum. Gerçekse de konu sahibinde boşanacak cesaret olduğunu sanmıyorum.

Kacan kovalanir.. sade sevgiliyken degil evliykende boyle genelde..istisnalar var tabii

Devam edin aşkla evlilik yürümez..

Böyle beylere üzülüyorum. Herşeyin en iyisini hakediyolar. Sizin gibi bayanlarında nasıl beyler hakettiği belli sanırım. Aldatacak vurup kıracak... bilemedim aşırı sevgi bunaltti sanırım sizi. Biraz annenize gidin eşinizi özleyin.

Inanin aşk bitiyor zaten bi süre sonra.

Esine uzuldum herkes boyle bir es hayal ederken senin bunu dert olarak gormen evet Allah tan belani istemek kusura bkma canim kiymet bilenin kiymeti bilinmiyor iste

Ben aşırı severek ve asik olarak evlendim ama esekler gibi pismanim.esinin değerini bil.hersey ask degilmis malesef.

Bilenler bilir bir kaç ay önce aynı anlattığınız gibi bir eşe sahipken boşanıp pişman olmuş biri vardı. Baya ilgi toplamıştı konusu. Kocasını yeniden kazanmak istiyordu falan filan... Sonradan fake demişlerdi konusuna. Konusunu oku. Boşanırsan senin geleceğin durum da aşağı yukarı öyle olacak.

Eğer bu konu fake değilse, nankör hemcinslerimi görmek beni üzüyor.

Keşke iyi erkekler, iyi kadınlarla, iyi kadınlar da iyi erkeklerle karşılaşabilse...

Kendini sevseydin sana boyle davranan adama asik olurdun zaten..

Fazla naz aşik usandirir derler bir gun adamin canına tak edebilir benden soylemesi... Insan esinden ne ister ki sevsin ilgi gostersin sen soyluyosun ickisi kumari yok tertemiz adam diye daha ne olsun ki

Ne güzel yaa. Bu adam sizi el üstünde tutmuş. Daha da verilecek bi canı kalmış yapmayın. Siz uzak durdukça soğursunuz yakınlaşın

Sizin yerinizde olmak isteyen bir çok insan var elinizdekinin kıymetini bilin eşinizin sevgisini ilgisini insan oğlu ancak kaybettiği zaman anlar inşallah bi hata yapıp anlamazsınız kıymetini bence oturup dua edin Allahın sevgili kuluymusum karşıma böyle bir eş çıkmış DİE

Evet seni anlıyorum. İyi bir insan olduğu için kıyıp bırakamasın da. Aşık da olamasın. Hani aşkı geçtim, biraz ten uyumu olsa oda yeterdi. Böyle çok zor. Hep arafta gibi olacaksınız.

valla kusuru kocada bulacağım ben, kimse kusura bakmasın.
7 sene bir insan beklenir mi boş boş belki sever diye? istememiş işte seni, saplantılısın.
evlenirken galiba beni seviyor diye evlendiğini hiç sanmıyorum.belki beni sever dedi muhtemelen hep.
şu hayata bir kere gelip, kısacık ömrünü de aptal aşık rolünü oynayarak geçiren birisi başına geleni hak eder.

Niye bu kadar üstüne gidip yargılıyorsunuz konu sahibinin,bazı acımasız yorumlar yüzünden artık bende konu açmaktan korkar oldum.tamam hatalı konu sahibi ama bu kadarda yargılamayın.eşinin demek ki kendisini sevmesini sevip evlenmiş,içinde bulunduğu durumda bunu gerektirmiş.Bence kıymetini bilin eşinizin,aşık olup evlenenleride görüyoruz.

Bence sizin ilgiden gozunuz kor olmuş bir gün öyle davranmayı bıraktığında valla çok ararsiniz size sadece o kadar iyi hissettirmiş ki ve bu devamlı hale gelmiş o yüzden sevsem de sevecek sevmesem de sevecek diye bakıyorsunuz olaya azıcık kendinizi zorlayın canim ona hediye alın jestler yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…