Sevmeden evlendim mutsuzum biraz

Sonsuza kadar peşinde olacak sanıyorsun galiba ama insan bu elbet sabrı biter o Zaman size ne kadar aşıkta olsa herşey tersine döner.

Sevgi aşk içten gelen bişey konu sahibinin elinde değil ki
Evliliğinizi kurtarmak ve mutlu olmak adına evlilik terapistine gidin bence baya faydası olabilir
Çocuk düşünüyormusunuz?

Bu konuya fake demişsiniz ya eğer fake 'se bu nasıl fanzeti Allaşkına nasıl bir işsizlik kim niye saçma sapan olmayan konu açsın hadi cinsellik olsa neyse kafamda deli sorular ?

Sen ask, sevda ne onu bilmiyorsun bence.Boyle filmlerdeki gibi seyler yok aslinda .Bir adami bu kadar ovuyorsan seviyorsundur.

Gercekten sevilnemek cok zor.yapiyorrsun yapiyorsun ama hiiiic sevilmiyorsun.

elinizdekini kaybetmeden degerini anlayın tadını çıkarın ama şımarıklık yapmak yerine sevmeyi ögrenin lütfen

Adamlar ilgilenirse kadınların sevmek içimden gelmiyor,sarılıp öpmek gelmiyor içimden derker. İlgilenmezse bu adam ilgisiz,ben sevsin ilgilensin öpsün isterler. Bariz şımarıklık başka bişey değil. Mutsuzum diye okuduğumda adam size işkence filan ediyor zannediyordum...

Hak edip etmemekle alakası yok.
Sevmemek çekim hissetmemek elde olan bir şey değil o kadar da.
İnsan olarak çok seversin ama eş sevgisi o ayrı.
Koku çekimi ten çekimi gerçekten mıhteşem olmayabilir birçok çiftte ama hiç yoksa yapacak bir şey yok.
Adam ağzıyla kuş tutsa, yıldızları ayağına serse hep birşeyler eksik olacak tatmin olmayacaksın.

Ben şunu gördüm hep bu tür ilişkilerde;
Afedersiniz ama; seven ama ağzına edilen, çabalayan, sizi memnun etmek için kırk takla atan taraf çektiği çileye rağmen daha mutlu
Ancak sevemeyen, binbir kapris ne nazı yapan çok mutsuz tatminsiz ve suçluluk psikolojisi içinde.

Diyeceğim şu ki; ben eşinize değil size üzüldüm. Adam memnun mutlu olmasa yapmaz kardeşim. Bıçak mı dayıyosun. Sana üzülüyorum çünkü verdiğin yanlış karar hayatının kararıydı. Şimdi ayrılsan vicdan azabı çekersin bu iyi adama bu yapılmaz ne suçu var bensiz yaşayamaz vs cümleleriyle. Ve de mantıklı bir sebep sunamazsın çevrene ayrılmak için anlamazlar sevemiyorum sözünü.
Aşk deli gibi sevmek neyse de sıfır ten koku çekimini de yaşamayan bilmez. ( Ben bilirim:)

Tavsiyeme gelince; hayat kısa. Geleceğinin daha iyi mi kötü mü olacağıno bilemezsin. Ama sen dayanabiliyosan başkaları da dayanır. Sevmediğin biriyle olmaktansa sevdiğinle olamamak daha iyidir. Yani eşine üzülüp kendi hayatını yok etme. Eşin de belki kendini daha çok sevecek ona iyi davranacak bir kadınla karşılaşır.
Zaman her şeyin ilacı ama çok değerli. Ayrılmazsan aklın da duygun da kayabilir farklı yerlere.
Hakkında hayırlısı olsun.

biraz sert olacak ama senin gibilerine aksama kadar dovup yusuf yusuf dedirtecek koca lazimmis o zaman konularini kocam dovuyor ama ozunde iyi birisidir seviyorum diye okurduk... bulmusunda bunuyorsun ...

Aynen öyle...

Elbette buldun bunyorsun diyicez .. o olmdigini dusun ve seni sevmeyen senin sevdigin surekli onun ilgisini cekeblmek icin taklalar atiigini ve cok uzuldigunu deger gormedigini duaun neyaprsin. Onu nekadar cok ararsin.. arkadasin dedigi gibi oyle simartmiski seni olmasi gerekwn buymus gibi gelmissana .. ama emin ol bunun askla sevgiyle ilgisi yok . Nice cook severek asik evlenen var boyle ilgi gormeyen gosteremeyen bence sikinti sizde .. cok asik olarak evlnesenizde boyle olamazsiniz bnce siz.. buarada bence esinde biryerde tak der ve birakir seni cunku oda insan ve ilgi bekler erkekler beklemez diye duaunmeyin aslinda en cok erkekler bekliyor.. ozmn anlarsin ve hatta disari kayarsa gozu ozmn cok piamn olursun ve is isten gecer. Sanmaki cok asik evlenince hep aonsuza dek opup koklamak gelir insanin icinden oda bitiyor.. bence asktan ziyade saygi sevgi deger cok onmli bnm icin nemutluki boyle bir ese sahipsin. Kiymet bil Allah almasinida bilir cunku.

Yok ben tam tersine asik olmus biri olarak kesinlikle mantikli bana deger veren es derim .. annem derdi bekarken inanmazdim.. ask insanin gozunu kor ediyor hastalik gibi bisi ama bir sure sonra o ask bitiyor yalinlik kaliyor huy karakter kaliyor.. ben asik olugum adamla evlenmedim ama iyikide evlenmemisim yoksa heyecan bittimi napicaktim simdi esimin huyu suyu cok guzel deger vermesi cok guzel bana daha ne istiyim.. sevgi saygi baglilik hersey var aramizda elbetteki asik degiliz birnirimize cunku evlendik ama sevgi baglilik sonsuz....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…