Seviştikten sonra insanlar ne olur biz neyiz?

Kimsenin yasadigi kimseyi ilgilendirmezde ah be canim sonra pisman olmak varya insallah o basina gelmez.Cunku genelde boyle olma ihtimali fazla oluyor.Gencken insana heyecanli normal geliyor...Ama sonra insana oyle bir uzuntu veriyor ki.Insallah ama insallah olmaz sana ve uzulmezsin.

Neden gelsin? Bakirelik değil konu.

Kimsenin ne dediğini umursamıyorsan ne diye konu açıp fikir istiyorsun yürü git işine ya. Ve evet çok kötü birisin.
Eeeee. Ben konu ile ilgili yapılan yorumlara bir şey demiş miyim?

Bir şey ile ilgili haber verdiğinde, bana haber vermene gerek yok Ben rahat insanım beni ilgilendirmez ne yaptığın falan de çok ilgili gözükme bence el altında görürse bittin sen. Bi yere çağırdığında bugün meşgulüm müsait olduğumda söylerim yaz fazla öncelik vermemelisin ipin ucu kaçarsa üzülürsün.

Banlanıcam zaten sorun yok fjskfkskdks ama Mune umarım adaletli olursun bu sefer çünkü banın tek bana geliyor bana edepsiz diyeninde banla
Banlanacağınızı zaten kendinizde biliyorsunuz yalnız ben açıklayayım ki içim rahat etsin, sitede kurallar geçerlidir, kurallara uyulmaması halinde şikayet et butonuna basarsınız, moderatör veya admin hangisi online olup şikayet raporlarına bakmışsa, gerekli incelemeyi yapar ve banlamak gerekiyorsa banlar, topikte yazılı uyarı yeterli gelecekse yazılı uyarılar yapar ama ne admin ne moderatör adalet sağlayıcı değildir, böyle bir misyonları yoktur, kaldı ki adaletli olmak herhangi biri için dahi ağır bir yüktür.

Forum sitelerinde yöneticilerin yapabileceği kuralları herkese eşit uygulamaya çalışmaktır, bunu da sizlerin yardımıyla yapabilirler, zira sitede 1 milyona yakın konu ve 61-62 milyon civarı mesaj var, hepsini takip edip haberdar olmamız mümkün değil, yüzlerce moderatör de olsa, tartışma çıkan bir topikte okuyucu veya yorum yazan üyenin fark ettiği kural dışı mesajları ayıklayıp bulması zordur, ki ayrıca rapor etmekte bir site kuralıdır.
"Gözden kaçan durumlarda, mesajlardaki "Sikayet Et" butonu veya sitenin en altındaki "İletişim" linki ile bizi haberdar edebilirsiniz. En kısa zamanda müdehale edilerek gereken yapılacaktır."

"Kurallara aykırı bir durum görüldüğünde, başka kullanıcıların konuya müdahil olması üzücü sonuçlar doğurduğundan, doğru davranışın RAPOR tuşu ile yöneticilere bildirilmesi olduğunu hatırlatırız."

Uygunsuz bir yorum gördüğünüzde şikayet et butonuna basarak rapor etmelisiniz, sizin tüm banlanmalarınızı kontrol etme imkanı bulamadım ama son 4-5 banlanmanıza baktım, siz banlanırken polemiğe girdiğiniz kişi/kişilerde banlanmış, siz üsluptan banlandığınızda, banlıyken yorumunuzu alıntılayıp size aynı üslupla yazan üyelerde banlanmış, kendi adıma kurallara uygun olmayan yorumlar rapor edildiğinde hepinize eşit davranarak gerekeni yaptığım konusunda müsterihim ama siz kendinize ait bir topikte veya herhangi bir topikte bir tartışmaya girdiğinizde ya da size yazılan yorumun üslupsuz olduğu durumlarda genellikle şikayet et butonuna basmıyorsunuz, misal bu topikte tartışma yaşanmış ama tartışmayı rapor eden üyeler arasında siz yoksunuz, başkaları rapor etmese muhtemelen bilgim dahi olmayacaktı, rapor etmezseniz kuralların eşit uygulanmadığından şikayet de etmemelisiniz çünkü biz 676 bin aktif üyenin her biri hangi topikte ne yazıyor sizler bizi haberdar etmeden bilemeyiz.

Bu topikle alakalı raporlara bakıyorum da mesajıma ilave yapma gereği duydum, tüm dinlere olan saygımızdan dolayı sitede dini içerikli konu ve yorumlar yasaktır, aynı şekilde herhangi bir dinle alakalı aşağılayıcı, dalga geçerek yazılan yorumlarda yasaktır.

Bir tartışmayı başlatan kim olursa olsun tartışma adabı diye bir şey vardır, öfkenizi kontrol edemeyip rencide edici sözler sarf ediyorsunuzdur lakin hiçbiriniz diğerini hassas noktalarından vuramazsınız, bu inancı olabilir, ailesi olabilir, evlatları olabilir, değer verdiği başka bir şey olabilir, insanların hassasiyetinden vurmak tartışmak değildir, bu başka bir boyut ve yakışmıyor, bazı raporlardan utandım şahsen.

Dindir bekarettir saçma sapan bir yere gitmiş konu yine konu sahibi ne sordu ne cevaplar geldi haliyle oda delirdi en son ben de çok kavga edip banlandım bazen sakin kafa düşünüyorum herkesin aile yapısı eğitimi aynı değil burda ilkokul mezunu da var üni.mezunu da var avukatı var doktoru var ev hanımları var bu kadar hiç yüzünü bile görmediğimiz insanların laflarını niye takıyoruz ki ? bence konu açınca yapıcı yorumları alalım gerisini görmezden gelelim hatta bunun için gözardı et butonu var basın ona gitsin çünkü cidden burda fikirleriyle insanlara yardımcı olan diğer üyeler tartışmaların arasında kayboluyor

Maalesef bir şey değilsiniz. İlerde olur musunuz bilemem tabi ama gece ateşi yükselince gelip almış siz de hemen gitmişsiniz. Bu erkeklerin yaradılışında hep bir kovalamak var, bazen aksi de olabilir böylesini seven erkekler de vardır ama geneli için konuşuyorum. Geneli çabuk ulaştıklari cinsellik sonrası uzaklaşıyor bence. Adam kendi de demiş gerçi duygusallık falan işin içine girince bozuluyor diye. Onun istediği seks ilişkisi. Buna da F*** buddy deniyor. Sizin birbirinize gittiğiniz yeri haber vermeniz ya da birlikte seks dışı da vakit geçirmeniz bunu değiştirmiyor. İlla robot gibi sadece seks için buluşulacak diye bir şey yok ki. Mesela bu adama onunla bir daha sevismeyeceginizi söyleyin anında keser sohbeti oradan da anlarsınız zaten

Katılıyorum, göz ardı et butonunu kullanmak gerektiğini sık sık dile getiriyoruz, aslında çok da faydalı bir özellik, göz ardı et'e basınca o kişinin özelden gönderdiği mesajları dahi görmüyorsunuz.

yataktakı performansdan ıkınızde mutlusunuz ama bunun otesınede cok gıtmeyelım modunda gıbısınız sanırım :) en dertsız tasasız ılıskı turu valla

Saygısız şey!!! Aldatıödıgı ile dalga geçmiş birde !! İleride senin daha büyük aldatılmayacağın ne malum !!! Kadının en büyük düşmanı kadın gene ! Burda atıp tutma o kadından daha ağırı yaşatırlar altından kalkamazsın !

Son düzenleme:
Malesef kendimi küçük düşünemem
Konuyla ilgilisi yok ama sadece şunu soyleyip gideceğim inancsizim dedin ya çok üzüldüm...Keşke biraz okusan araştırsan.İnananlarin kaybedeceği bişey yok velevki ahiret varsa ama inancsizlarin çok şeyi var...Diyelim ki Allah yok ölünce bizde toprak olacagiz sizde ama varsa kaybeden siz olacaksiniz...Yinede siz bilirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…