Kimsenin ne dediğini umursamıyorsan ne diye konu açıp fikir istiyorsun yürü git işine ya. Ve evet çok kötü birisin.Söyledikleriniz umrumda değil. Evet kötü biri olayım
Neden gelsin? Bakirelik değil konu.Kimsenin yasadigi kimseyi ilgilendirmezde ah be canim sonra pisman olmak varya insallah o basina gelmez.Cunku genelde boyle olma ihtimali fazla oluyor.Gencken insana heyecanli normal geliyor...Ama sonra insana oyle bir uzuntu veriyor ki.Insallah ama insallah olmaz sana ve uzulmezsin.
Eeeee. Ben konu ile ilgili yapılan yorumlara bir şey demiş miyim?Kimsenin ne dediğini umursamıyorsan ne diye konu açıp fikir istiyorsun yürü git işine ya. Ve evet çok kötü birisin.
Yoo bakirelik degil mesele....ben sana ne desem bence su an anlamazsin ama bilmiyorum.Yas ilerleyince insan bazen bambaska dusunuyor..Neden gelsin? Bakirelik değil konu.
Belkide haklısınız ama umarım olmaz... olan oldu.Yoo bakirelik degil mesele....ben sana ne desem bence su an anlamazsin ama bilmiyorum.Yas ilerleyince insan bazen bambaska dusunuyor..
Insallah..Belkide haklısınız ama umarım olmaz... olan oldu.
Banlanacağınızı zaten kendinizde biliyorsunuz yalnız ben açıklayayım ki içim rahat etsin, sitede kurallar geçerlidir, kurallara uyulmaması halinde şikayet et butonuna basarsınız, moderatör veya admin hangisi online olup şikayet raporlarına bakmışsa, gerekli incelemeyi yapar ve banlamak gerekiyorsa banlar, topikte yazılı uyarı yeterli gelecekse yazılı uyarılar yapar ama ne admin ne moderatör adalet sağlayıcı değildir, böyle bir misyonları yoktur, kaldı ki adaletli olmak herhangi biri için dahi ağır bir yüktür.Banlanıcam zaten sorun yok fjskfkskdks amaMune umarım adaletli olursun bu sefer çünkü banın tek bana geliyor bana edepsiz diyeninde banla
Bide bu tür ilişki çıktı bence gereksizEğer sizde duygusal olarak bir bağlanmaya neden olacaksa görüşmeyin bence. Ben seks yaptığım kişinin bana deliler gibi aşık olmasını isterim mesela :) Arkadaş olup cinsellik yaşamak istiyor sizinle.
Katılıyorum, göz ardı et butonunu kullanmak gerektiğini sık sık dile getiriyoruz, aslında çok da faydalı bir özellik, göz ardı et'e basınca o kişinin özelden gönderdiği mesajları dahi görmüyorsunuz.bence konu açınca yapıcı yorumları alalım gerisini görmezden gelelim hatta bunun için gözardı et butonu var basın ona gitsin çünkü cidden burda fikirleriyle insanlara yardımcı olan diğer üyeler tartışmaların arasında kayboluyor
Saygısız şey!!! Aldatıödıgı ile dalga geçmiş birde !! İleride senin daha büyük aldatılmayacağın ne malum !!! Kadının en büyük düşmanı kadın gene ! Burda atıp tutma o kadından daha ağırı yaşatırlar altından kalkamazsın !Okudum. Bana edepsiz diyen sen 19unda evlenen sen misinkoca meraklısı bak helalinle evlenip aldatılmışsın zina serbest diye nasıl bir ülke demişsin laik ülke üzülmedim senin gibiler aldatılıp affederler birde 25 yaşında 6 yaşında kızı var yazık bu ne edep işte djskdksksk aldatılıp sonra hamile kalmışsın acınacak haldesin birde beni eleştirmişsin. 14 bin maaşım var dedin ev kadınları 14 bin nerden alıyor? hiç üzülmedim senin gibi kadınlar hep aldatılsın sonra millete edepsiz desin edepsiz olan senin kocan
Konuyla ilgilisi yok ama sadece şunu soyleyip gideceğim inancsizim dedin ya çok üzüldüm...Keşke biraz okusan araştırsan.İnananlarin kaybedeceği bişey yok velevki ahiret varsa ama inancsizlarin çok şeyi var...Diyelim ki Allah yok ölünce bizde toprak olacagiz sizde ama varsa kaybeden siz olacaksiniz...Yinede siz bilirsiniz .Malesef kendimi küçük düşünemem