Seviştikten sonra insanlar ne olur biz neyiz?

Neden herkesi her konunuzda azarlıyorsunuz sorusunun cevabı bu mu?
Bana edepsiz diyen birine ne diyim? Diğerlerine bir şey demişmiyim? Sizene ayrıca ben sizin yerinizde olsam muhattap olmazdım böyle düşünsem :)

Bana edepsiz diyen birine ne diyim? Diğerlerine bir şey demişmiyim? Sizene ayrıca ben sizin yerinizde olsam muhattap olmazdım böyle düşünsem :)
Bütün konularınızda edepsiz demiş olamazlar size. Sizin tavrınız saldırgan. Sizinle muhatap olmamak için çok çabaladım ama dine bile saygınız yok. Müslüman değilim ama gusül alıyorum diye akıllara zarar bir açıklama yapan siz, islamda çan eğrisi var galiba diye dalga geçen yine siz.

Bütün konularınızda edepsiz demiş olamazlar size. Sizin tavrınız saldırgan. Sizinle muhatap olmamak için çok çabaladım ama dine bile saygınız yok. Müslüman değilim ama gusül alıyorum diye akıllara zarar bir açıklama yapan siz, islamda çan eğrisi var galiba diye dalga geçen yine siz.
Evet. Galiba var günahım herkese koydu :) olmayın?

Merhaba 😊 çok eski bir arkadaşımla İnstagram üzerinden ekleşip konuşmaya başlamıştık ama arkadaş olarak asla flört olmadı geçen İstanbula geldi iş için akşam yemeğe gittik gece 2 gibi eve bıraktı. “Uyudun mu” diye mesaj attı sonra 5e kadar mesajlaştık birden bire “seni almaya geliyorum” yazdı sabah 5 te beni aldı bilmiyorum nasıl oldu ama kaldığı otele gittik. Beraber olduk sabah mecburen döndü 1 aydır Hergün konuşuyoruz sabaha kadar bir yere gidince haber veriyor. Biz neyiz anlamadım beni oraya çağırıyor yada ben yine geleceğim diyor ona karşı bağlılık oluştu ama biliyorum sevgili değiliz. Yatak arkadaşlığı mı flört mü bilmiyorum. Bu arada ikimizde yeniden beraber olmak istiyoruz🙏🙏🙏
Çok üzgünüm yazmak ıstemem ama f... Body dıye ismi oluyor erkekler arasında 👀

X