- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi YesilArmut
He biz de içeride kuzeniyle kuzeninin arkadaşı varken yapmıştık bak sen yazınca aklıma geldiSevgilimin annesi salonda arkadaşlarıyla altın günü yaparken sevişmenin dibine vurmuştuk biz. Yaşadığım ilk ve en dehşet orgazmdı.
Ay senin beyini cidden düşünemedim bu tip aksiyonlarda asdfhsh yazık ya o tam salon adamı, yapma öyle şeylerDiyorum ya kk benim maceralarıma henüz hazır değil
Karşıdaki adamın da ona uygun ve istekli olması gerekiyor ama. Eşimle giyinme kabininde oynaşsam bile krize giriyor adam biri gelecek biri görecek diye
Ay o cam buğulanması ahdahah rezillik vallahiEğer şoför koltuğunda olduysa vay o direksiyonun halinekornanin tiiuuyy tiiuuuyyy çıkardığı sesi saymiyom bile...camın bugulanmas i da cabasi
He biz de içeride kuzeniyle kuzeninin arkadaşı varken yapmıştık bak sen yazınca aklıma geldi
Ay senin beyini cidden düşünemedim bu tip aksiyonlarda asdfhsh yazık ya o tam salon adamı, yapma öyle şeyler
Hahah kadının evini çamaşır suyuyla silseydiniz bariAynı teyzenin yatağında da sevişmiştik, kadın ne çekti bizden. O evin bir köşesi kalmadı toto değmedik.
Beyim değişik adam ya, kibarcık işte. Ben anlamıyorum bu kadar libidosu yüksek bir adam nasıl bu kadar nazik ve kontrollü olabiliyor?
Hahah kadının evini çamaşır suyuyla silseydiniz bari
E adam da şimdi dışarıda orada burada şipşak yapmak istemiyor, düşünürsen haklı da
Ama naziklik olayını ben de biliyorum biliyorsun
Kiz senin sevismedigin yer kaldi miHe biz de içeride kuzeniyle kuzeninin arkadaşı varken yapmıştık bak sen yazınca aklıma geldi
Yok canım..Bence ekşin habercisiAy o cam buğulanması ahdahah rezillik vallahi
Bilmem mi ahdhahŞipşak yapmak istemiyor değil, şipşak yapamıyor. Şipşak kavramı yok adamın
Yoo aslında burada çok fazla seks konuşuyorum diye maalesef öyle çok hareketli bir seks hayatım yok. Ha gönül ister tabii ama hayaller hayatlar oluyor bir yerden sonra. Dönemsel aktiviteler anca.
Peki dönemsel aktivite lafına ben niye bu kadar güldümBilmem mi ahdhah
Adam haklı beyler dağılın
Yoo aslında burada çok fazla seks konuşuyorum diye maalesef öyle çok hareketli bir seks hayatım yok. Ha gönül ister tabii ama hayaller hayatlar oluyor bir yerden sonra. Dönemsel aktiviteler anca.
Isminden de belli oluyor denizi okyanusu sevdiginDenizde , derinlerde...
Evet...kızımızın adı da Deniz, nasılIsminden de belli oluyor denizi okyanusu sevdigin
temelleri denizde mi atıldi yohsamEvet...kızımızın adı da Deniz, nasıl
Nie oyle akıo ya o kan. Evlenince akmıo. Heyecan iyi bişey demekki. Bizde de gecenlerde annemler var. En ateşli sevişmeydi sanırımO kanı bilmezmiyim resmen ters akıyor
Yeni evi bir arkadaşım da geçen annesine gitmiş kocasıyla birlikte ...gariptir annesi evi onlara bırakmış..maç yapmaları içinNie oyle akıo ya o kan. Evlenince akmıo. Heyecan iyi bişey demekki. Bizde de gecenlerde annemler var. En ateşli sevişmeydi sanırımkan yine ters aktı o gun
Akdjsjd kesin anlamamışlardırYa bu konu ne kadar eğlenceli, suratımda kocaman bir sırıtışla okudum herkesinkini ehehe.
Ay ben pimpirikli bir insanım, yakalanma korkum var öyle kamuya açık yerlerde yapmışlığım yok açıkçası. Evde hiç sınırım yokYalnız nişanlımın evinde annesi, babası falan varken biz onun odasında biraz çılgın attık yani anladılar mı bilmiyorum inşallah anlamamışlardır hahsjsjs. Balkonda çay içiyorlardı.