- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Öbür tarafa gitmelik kaza olmazdı hızlı değildik, en fazla tampon yamulur kapı göçerdi falanadami pis pis göndericen öbür tarafa
cana geleceğine mala gelsinÖbür tarafa gitmelik kaza olmazdı hızlı değildik, en fazla tampon yamulur kapı göçerdi falan
Off ben deAhahdah ay o araba kullanırken adamı taciz etmeyi ben de yapmıştım da valla arabayı çarpıyordu
Arabada kaç kere seks yaptığımızı unuttum,Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi cesur kızlarımızı bekliyoruz
Amaan araba da onundu zaten
Haaaayır ahshshSence kk benim maceralarıma hazır mıdır? Kaldırabilir mi? Anlatayım mı
Pizzacı
Taksii
Hepsi tamam yapılır şeyler de bu ikisinde tamamen bir sevişme mi oldu birleşme dahil yoksa önsevişme falan mı?
He tamamÖn sevişme
Ön svşme
Fingirdeşmedir o ya tam anlamıyla olsa duramazlar benceBurda yazılan mekanlarda tam anlamıyla sevişti mi herkes gerçekten?? Yoksa fingirdeşmekten mi bahsediyorsunuzona göre gidip kendimi intihar edecem de
Yani şimdi yan odada aile bireyleri falan varken baya orgazm olacak şekilde sevişebilen insan var mı ya? Psikolojim bozuldu okuduklarımdan sonra
Ben yapamamFingirdeşmedir o ya tam anlamıyla olsa duramazlar bencenişanlıyken bizde sinema,anne evleri,araba,antik kentler gibi yerlerde fingirdedik ama tam anlamıyla yapmadık yapılır mı acaba ya
Evliyken bir nebze tamam ama nişanlıyken büyük başarı gerçektenValla kayınvalidemlerde daha yeni çocuk yaptımiçerde çay içiyorlardı ailecek.
Ah iyi ki bizim arabamızıın camları filmli, içerde neler yapıyorsak artık arabanın camları buharlaşırdıHem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kız
Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilirYoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret
Evliyken bir nebze tamam ama nişanlıyken büyük başarı gerçekten