Seviştiğiniz En İlginç Yer

Akdjsjd kesin anlamamışlardır :KK53: bende seninkini siritan bı ifadeyle okudum şimdi:KK53::KK70:

Sonra da yüzsüz yüzsüz gidip "Çayınızı tazeleyeyim anneciiimm" dedim bir de. Kadın içinden demiştir "O çay biteli yıl oldu sen gelemedin bir türlü" ayyyy utandım 🙈😂

Sonra da yüzsüz yüzsüz gidip "Çayınızı tazeleyeyim anneciiimm" dedim bir de. Kadın içinden demiştir "O çay biteli yıl oldu sen gelemedin bir türlü" ayyyy utandım 🙈😂
Oglundaymis kabahat canım senin ne suçun var😂 içinden ne dediyse önce oğluna demiştir bence 🤣odaya çeken seni o sonuçta sen napcan :KK8: :KK70:

Di mi ayol, oğluşu ayartıyor beni yoksa ben hanım hanımcık çay içiyordum ehehe.
Tabi ya bu erkekler azgın boğa gibi sağa sola saldirmasalar biz hep o odalarda aile bireyleriyle çay içmeye devam ediyor oluruz zaten :KK53: :KK70: okuduğum çoğu yorumda şunlar oda da otururken,bunlar içerdeyken vs.diye başlıyor :KK70:

Ormanlık alanda çok yapmışlığımız vardı özellikle sevgililik döneminde ayy ne heycanlıydıııı sonra nişanlılıkta ailecek biyere gidilecek olur biz evde birşeyler unuturuz aşağıda bizi beklerler nası heyecanlı olurdu :confused: fingirdemeye mekan yer sınır biri görcek eşim çok umursamaz bende alıştım uhuhu bazen duramaz eve gidelim der:rolleyes:

Şantiye sanayi apartman çatısı nedir yahu yuh yani
Seviyoruz oyle yerleri bizim cati mumlar balonlar la susleyince dag evi gibi oluyor.santiyede calisirken yaninda kalmistim bi hafta kendi konteyniri vardi. Sanayide kendi dukkani kimse yoktu seviyoruz napalim

Ben bazı okuduklarıma yuh dedim.
Hiçte normal gelmedi.
Birilerinin yatagında onlardan habersiz sevişilmesi.
Hele bazı mekanları okuyunca yok artık dedim.
Anne babanın yatagında sevişilmesi de nedir ?
Ya da akrabaların yatak odalarında.
Mezarlık olayı ise ayrı apayrı bir fiyasko.

Lunaparkta dönme dolabın içinde, arabada, annemlerin evinde, karda kışta dışarda kuytu köşede bu sıra uzar da uzar :)

X