Seviştiğiniz En İlginç Yer

Asiri saygisizca bisey bu yaptiginiz ayrica mezarlikta nasil aziyorsunuz o ayri sorun. Psikopatlik degilmi bu Allah icin ? Polemik icin yazmiyorim vallahi cok sasirdim. Allahtan korkarim boyle birsey yapamam asla.
Saygısızlık olduğunu sanmıyorum ama tabi soyunup sevişmekle öpüşmek çok farklı.
Mezarlıkta hiç sevişmedim ama birçok kez öpüştüm yani Allah affetsin

Mezarlikta insan huzunleniyor.. dunyayi unutuyorsun.. orada yattanlar gibi bizimde olecegimiz aklima geliyor.. ayrica mezardakkler gelenlerden haberdar.. ben bunu gunah diye degil.. hepimiz gunahkariz lakin mezarda opusme sevisme.. insanin psikolojisinden suhpe ederim...
Baska opusecek yermi yok? Fantezi bumu yani ? Cok igrenc !

Ya hangi ruh haliyle inanin anlayamiyorum... ben kesinlikle normal bulmuyorum..
Yalnız bizim oradaki mezarlık sizin bildiğiniz mezarlık değil, içinden büyükçe bir yol geçiyor. Mezarın üzerine çıkıp fantezi yaptığını söylemedi zaten kimse.
Siz sevmeyebilirsiniz, normal bulamayabilirsiniz. Ama hiç kimse için iğrenç diyemezsiniz,bu sadece sizin değil, kimsenin haddine değil. İyi sabahlar.

:)
Tabikide mezarlıgın üzerinde değil yani mezarlık yolunda arabada. Mezarlığa sizler gibi ruhani anlamlar katmadıgımız için belki etkilenmemişizdir. Sonuçta hayatını tamamlamış ve toprak olmuşlar artık bişey hissetmiyorlar duygu düşünce ve bilinçleri yok çok çok uç nokta değil bence.

Sirf meraktan soruyorum. Uc nokta olmasi icin ne olmasi gerekiyor? Tabutun icinde sevismek falan mi?

wow mezarık mı nispet yapar gibi :)) morgda yapanı duymuştum bu ne ki töbe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…