-
- Konu Sahibi YesilArmut
Saygısızlık olduğunu sanmıyorum ama tabi soyunup sevişmekle öpüşmek çok farklı.Asiri saygisizca bisey bu yaptiginiz ayrica mezarlikta nasil aziyorsunuz o ayri sorun. Psikopatlik degilmi bu Allah icin ? Polemik icin yazmiyorim vallahi cok sasirdim. Allahtan korkarim boyle birsey yapamam asla.
Ya hangi ruh haliyle inanin anlayamiyorum... ben kesinlikle normal bulmuyorum..Saygısızlık olduğunu sanmıyorum ama tabi soyunup sevişmekle öpüşmek çok farklı.
Mezarlıkta hiç sevişmedim ama birçok kez öpüştüm yani Allah affetsin
Yalnız bizim oradaki mezarlık sizin bildiğiniz mezarlık değil, içinden büyükçe bir yol geçiyor. Mezarın üzerine çıkıp fantezi yaptığını söylemedi zaten kimse.Ya hangi ruh haliyle inanin anlayamiyorum... ben kesinlikle normal bulmuyorum..
:)Yalnız bizim oradaki mezarlık sizin bildiğiniz mezarlık değil, içinden büyükçe bir yol geçiyor. Mezarın üzerine çıkıp fantezi yaptığını söylemedi zaten kimse.
Siz sevmeyebilirsiniz, normal bulamayabilirsiniz. Ama hiç kimse için iğrenç diyemezsiniz,bu sadece sizin değil, kimsenin haddine değil. İyi sabahlar.
dönme dolabın içinde nasıl oldu yaa.biz girişicektik öyle bi olaya ama tek değildik ve biraz hızlı dönüyodu dönme dolap :)Lunaparkta dönme dolabın içinde, arabada, annemlerin evinde, karda kışta dışarda kuytu köşede bu sıra uzar da uzar :)
:)
Tabikide mezarlıgın üzerinde değil yani mezarlık yolunda arabada. Mezarlığa sizler gibi ruhani anlamlar katmadıgımız için belki etkilenmemişizdir. Sonuçta hayatını tamamlamış ve toprak olmuşlar artık bişey hissetmiyorlar duygu düşünce ve bilinçleri yok çok çok uç nokta değil bence.
Cnm yavaş ilerliyordu hızlı değildi. Yukarı en tepeye cıktı mi devam :)dönme dolabın içinde nasıl oldu yaa.biz girişicektik öyle bi olaya ama tek değildik ve biraz hızlı dönüyodu dönme dolap :)
Donme dolap bostu heralde.Cnm yavaş ilerliyordu hızlı değildi. Yukarı en tepeye cıktı mi devam :)
Pek kimse yoktuDonme dolap bostu heralde.
Ben de oyle dudunuyorum donme dolapta seks canlandiramadim gozumde meselaBence insanlar 2 olayı karıştırıyorlar. Bi kısım sevişmek derken öpüşmek anlamında diyor. Bi kısmı da cinsel ilişki anlamında diyor o yüzden insanlara garip geliyor cevaplar bence
Yani aynen öyle okurken ayırt edilebilir ama yorumları gördükçe şaşırdımBen de oyle dudunuyorum donme dolapta seks canlandiramadim gozumde mesela
wow mezarık mı nispet yapar gibi :)) morgda yapanı duymuştum bu ne ki töbe yaEn komiği hoşlanmadıgımız bi çiftin düğününde gelin odasında. Planlı bi provokeydi
En ilginci kış günü bi köy evinde ortam çok soğuktu ve en üzerimizden beyaz buharlar çıkıyodu püfür püfür hani ağzımızla hoh yaparız ya ilginç bi görüntüydü şok olmuştum
ıssız bi koy, mezarlık, kulube, orman, giyinme kabini ,havuz tuvaleti vs vs
Bence de oyle, yazanlar ileri gittik(malum olay) ileri gitmedik(sadece opusme gibi) diye belirtse.Ben de oyle dudunuyorum donme dolapta seks canlandiramadim gozumde mesela
Bu kadar olmaz ya yuh morga mezarliga ne icin gitmisler ki sira ona gelmis, uydurmasyon bencewow mezarık mı nispet yapar gibi :)) morgda yapanı duymuştum bu ne ki töbe ya