Seviştiğiniz En İlginç Yer

Burda yazılan mekanlarda tam anlamıyla sevişti mi herkes gerçekten?? Yoksa fingirdeşmekten mi bahsediyorsunuz😂😂 ona göre gidip kendimi intihar edecem de🤦‍♀️
Ahaha ben tam anlamıyla sevistim şahsen eşimle hem eltimin evinde hem araba da ayıptır söylemesi 🤣 ama sinemeda fingirdeme baağbinda şey olmuslugu var şimdi ona tam anlamıyla sevisme diyemem🤣🤣

Kampa gittik. Çadır vs. kurduk. Her şey hazır. Çadıra geçip, çağıracağım onu, o da hamakta uzanıyor. Yıldızlara bakarak püfür püfür sevismek varken cadırda neden terleyelim dedi. Dunden hazırmıs gibi Ok dedim atladım hamaga :KK70:

Ağaçlar kıskandı o derece. Kuşların sesi ve ayın ışığı dışında da kimse yoktu. Rahattık :)

Asansör, araba vs. artık bizi kesmiyor :KK70:

Ahaha ben tam anlamıyla sevistim şahsen eşimle hem eltimin evinde hem araba da ayıptır söylemesi 🤣 ama sinemeda fingirdeme baağbinda şey olmuslugu var şimdi ona tam anlamıyla sevisme diyemem🤣🤣
Bizim köyden bir çift traktörle tarlaya gidiyorlar ..derken bir köprü altında tüm hinzirliklari yapıyorlar..yani ölümüne mokoko🤣🤣

Kampa gittik. Çadır vs. kurduk. Her şey hazır. Çadıra geçip, çağıracağım onu, o da hamakta uzanıyor. Yıldızlara bakarak püfür püfür sevismek varken cadırda neden terleyelim dedi. Dunden hazırmıs gibi Ok dedim atladım hamaga :KK70:

Ağaçlar kıskandı o derece. Kuşların sesi ve ayın ışığı dışında da kimse yoktu. Rahattık :)

Süper bir olay bayıldım açıkçası :KK70: fırsatım olursa denemek istiyorum :KK54:

İşte aradığım ama düşünemediğim action. 😍🤣

Yani şimdi yan odada aile bireyleri falan varken baya orgazm olacak şekilde sevişebilen insan var mı ya? Psikolojim bozuldu okuduklarımdan sonra🙄

Sevgilimin annesi salonda arkadaşlarıyla altın günü yaparken sevişmenin dibine vurmuştuk biz. Yaşadığım ilk ve en dehşet orgazmdı.

Vallahi bravo:KK71:
Kendime hemen sevişecek aksiyonlu bir yerler bulmam lazım çok sıradanmışım meğer:KK55:

Diyorum ya kk benim maceralarıma henüz hazır değil :KK48:
Karşıdaki adamın da ona uygun ve istekli olması gerekiyor ama. Eşimle giyinme kabininde oynaşsam bile krize giriyor adam biri gelecek biri görecek diye :KK53:

Diyorum ya kk benim maceralarıma henüz hazır değil :KK48:
Karşıdaki adamın da ona uygun ve istekli olması gerekiyor ama. Eşimle giyinme kabininde oynaşsam bile krize giriyor adam biri gelecek biri görecek diye :KK53:
Ben de eşin gibiyim sanırım😂😂 bir de artık olay eş boyutuna gelince o adrenalin zor, ne bileyim yatağımda rahat rahat yapmak varken🤪🤪🤪🤪

X