- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Akdjsjd kesin anlamamışlardırbende seninkini siritan bı ifadeyle okudum şimdi
Oglundaymis kabahat canım senin ne suçun varSonra da yüzsüz yüzsüz gidip "Çayınızı tazeleyeyim anneciiimm" dedim bir de. Kadın içinden demiştir "O çay biteli yıl oldu sen gelemedin bir türlü" ayyyy utandım
Oglundaymis kabahat canım senin ne suçun variçinden ne dediyse önce oğluna demiştir bence odaya çeken seni o sonuçta sen napcan
Tabi ya bu erkekler azgın boğa gibi sağa sola saldirmasalar biz hep o odalarda aile bireyleriyle çay içmeye devam ediyor oluruz zatenDi mi ayol, oğluşu ayartıyor beni yoksa ben hanım hanımcık çay içiyordum ehehe.
Makyaj takımını unutan sen misin yoksapissa plajında gece yüzerken,orman, apartman boşluğu
yok o ben değilimMakyaj takımını unutan sen misin yoksa
Arabada dagda santiyede apartmanin catisinda annemin evinde balkonda amcamin yatak odasinda banyoda bide sanayide esimin degisik yerler deneme huyu vardir degisik nereye gitsek hemen aklina gelir
Aahdah çoğunu anladım da sanayi derkenArabada dagda santiyede apartmanin catisinda annemin evinde balkonda amcamin yatak odasinda banyoda bide sanayide esimin degisik yerler deneme huyu vardir degisik nereye gitsek hemen aklina gelir
Esimin tamir dukkani var sanayide ordaAahdah çoğunu anladım da sanayi derken
Seviyoruz oyle yerleri bizim cati mumlar balonlar la susleyince dag evi gibi oluyor.santiyede calisirken yaninda kalmistim bi hafta kendi konteyniri vardi. Sanayide kendi dukkani kimse yoktu seviyoruz napalimŞantiye sanayi apartman çatısı nedir yahu yuh yani
İşyeri diyelim o zaman, ofisEsimin tamir dukkani var sanayide orda