- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Ahaha ben tam anlamıyla sevistim şahsen eşimle hem eltimin evinde hem araba da ayıptır söylemesiBurda yazılan mekanlarda tam anlamıyla sevişti mi herkes gerçekten?? Yoksa fingirdeşmekten mi bahsediyorsunuzona göre gidip kendimi intihar edecem de
Evde kızkardeşim vardı demeyinKızkardeşimin evinde banyoda :))
Bizim köyden bir çift traktörle tarlaya gidiyorlar ..derken bir köprü altında tüm hinzirliklari yapıyorlar..yani ölümüne mokokoAhaha ben tam anlamıyla sevistim şahsen eşimle hem eltimin evinde hem araba da ayıptır söylemesiama sinemeda fingirdeme baağbinda şey olmuslugu var şimdi ona tam anlamıyla sevisme diyemem
Süper bir olay bayıldım açıkçasıKampa gittik. Çadır vs. kurduk. Her şey hazır. Çadıra geçip, çağıracağım onu, o da hamakta uzanıyor. Yıldızlara bakarak püfür püfür sevismek varken cadırda neden terleyelim dedi. Dunden hazırmıs gibi Ok dedim atladım hamaga
Ağaçlar kıskandı o derece. Kuşların sesi ve ayın ışığı dışında da kimse yoktu. Rahattık :)
Asansör, araba vs. artık bizi kesmiyor
Onlarda az değilmişBizim köyden bir çift traktörle tarlaya gidiyorlar ..derken bir köprü altında tüm hinzirliklari yapıyorlar..yani ölümüne mokoko
Kampa gittik. Çadır vs. kurduk. Her şey hazır. Çadıra geçip, çağıracağım onu, o da hamakta uzanıyor. Yıldızlara bakarak püfür püfür sevismek varken cadırda neden terleyelim dedi. Dunden hazırmıs gibi Ok dedim atladım hamaga
Ağaçlar kıskandı o derece. Kuşların sesi ve ayın ışığı dışında da kimse yoktu. Rahattık :)
Asansör, araba vs. artık bizi kesmiyor
Yani şimdi yan odada aile bireyleri falan varken baya orgazm olacak şekilde sevişebilen insan var mı ya? Psikolojim bozuldu okuduklarımdan sonra
Vallahi bravoSevgilimin annesi salonda arkadaşlarıyla altın günü yaparken sevişmenin dibine vurmuştuk biz. Yaşadığım ilk ve en dehşet orgazmdı.
Sizde çatıya çıkınVallahi bravo
Kendime hemen sevişecek aksiyonlu bir yerler bulmam lazım çok sıradanmışım meğer
Vallahi bravo
Kendime hemen sevişecek aksiyonlu bir yerler bulmam lazım çok sıradanmışım meğer
Ben de eşin gibiyim sanırımDiyorum ya kk benim maceralarıma henüz hazır değil
Karşıdaki adamın da ona uygun ve istekli olması gerekiyor ama. Eşimle giyinme kabininde oynaşsam bile krize giriyor adam biri gelecek biri görecek diye
Ee napsın ...boşuna dememisler savaşma seviş heryerde hazır nazır..Onlarda az değilmiş
Süper bir olay bayıldım açıkçasıfırsatım olursa denemek istiyorum
Fırsat yapıp deneyin, ayrı bir heyecan gelir ilişkinizeİşte aradığım ama düşünemediğim action.
Ben de eşin gibiyim sanırımbir de artık olay eş boyutuna gelince o adrenalin zor, ne bileyim yatağımda rahat rahat yapmak varken
Çatı olmazsa başkasının evinde de güzel aksiyon oluyor hele gündüz gözüMehtaba karşı diyorsun
Kumese giren var miMehtaba karşı diyorsun
Eğer şoför koltuğunda olduysa vay o direksiyonun halineArabaların dili olsa konuşsa neler anlatır acabaBiz kesin rezil olurduk
Başkasının evinde gündüz mu yaptınız..Çatı olmazsa başkasının evinde de güzel aksiyon oluyor hele gündüz gözü