- 30 Mart 2018
- 2.906
- 6.754
- Konu Sahibi YesilArmut
Araclari amaclari disinda kullanmayin lutfenBina 13 katlı.3 4 kere falan inip çıktık galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araclari amaclari disinda kullanmayin lutfenBina 13 katlı.3 4 kere falan inip çıktık galiba
Ay apartmanda bizde sevismistik hahaha biri gelir gibi olunca asagi yukari inip cikiyorduk burasi degil galiba diyorduktanımadıgımız bi apartmanda abiri geldi gelecek heycanı diyorum siz anlayın
Ay adalara mı..Esimle daha sevgiliyken avm nin tuvaletine dalmistik hos yakalandik tam bi rezillikti ve nisanliykende sık sık adalara giderdik valla özlüyorum o heyecanlari simdi hersey evle sınırlı
Haha yok bizi kimse goremezdi kisin gtmistik hahahahah o kadar atesimiz fazlaydi hahahAy adalara mı..
Ben yazın Adalar'da kaldığım sıralarda hep haftasonu ormanda sevişen çift görüyorum, komik gözüküyor dışardan
Hem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kızAnaamm ben korkarım o halli biri asansörü durdurur da görür diye
Ama çok heyecanlı bak:))))
Arabada nasıl oluyor, hani camlara film kaplatıyorlar ya sebebi bu mu Onda da dışardan biri görür diye tırsarım
Aniden gelişince daha zevkli oluyor napalımAraclari amaclari disinda kullanmayin lutfen
Issız yer için şehir dışına çıkmak lazımHem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kız
Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilir Yoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret
benimkide istemişti sakin bir sahil bulamamıştıkManyak kocam bi gün denize karşı sevişmek istiyormuş hayallere koş en farklısı annemlerde olmuştu
Benim adamda da var o hayal ama öyle sakin bi sahil nerdeeebenimkide istemişti sakin bir sahil bulamamıştık
cadır deneyin kamp felan güzel oluyorrr tecrübe sabittBenim adamda da var o hayal ama öyle sakin bi sahil nerdeee
Eminim güzeldir amaa Çocuk varcadır deneyin kamp felan güzel oluyorrr tecrübe sabitt
Ahahdah ah o arabaların bir dili olsa da konuşsa.Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilir Yoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret
Ahahaha kesinlikle Giyinik şekilde sonuca bile ulaştığımız oldu defalarca,isteyince gayet güzel oluyorAhahdah ah o arabaların bir dili olsa da konuşsa.
Komple sevişmek zor olur tabii şehir içinde ama giriş gelişme kısımları falan şöyle karanlık bir kuytuda şahane oluyor ahdhah
Tabii canım, soyunmak gerekmiyor zaten O ön koltukta bile neler neler yapılıyor yani.Ahahaha kesinlikle Giyinik şekilde sonuca bile ulaştığımız oldu defalarca,isteyince gayet güzel oluyor
Amaaan cinsellik bölümü,konu cinsellikle alakalı,başka neyden bahsedebiliriz ki ? Biz nişanlım araba kullandığı sırada bile neler neler yapıyoruzTabii canım, soyunmak gerekmiyor zaten O ön koltukta bile neler neler yapılıyor yani.
Valla şu başlığı okuyup nicklerimizi bir yere not edip mimlediklerini hissediyorum ahdhah
Ahahdah ay o araba kullanırken adamı taciz etmeyi ben de yapmıştım da valla arabayı çarpıyorduAmaaan cinsellik bölümü,konu cinsellikle alakalı,başka neyden bahsedebiliriz ki ? Biz nişanlım araba kullandığı sırada bile neler neler yapıyoruz
adami pis pis göndericen öbür tarafaAhahdah ay o araba kullanırken adamı taciz etmeyi ben de yapmıştım da valla arabayı çarpıyordu
yaramazlık yapmayanı getir dostumBiz de çokk yaramazdık ama şimdi hatırlayınca cık cık cık kızıyorum kendime