Seviştiğiniz En İlginç Yer

Esimle daha sevgiliyken avm nin tuvaletine dalmistik hos yakalandik tam bi rezillikti 🙈🙈 ve nisanliykende sık sık adalara giderdik 😅 valla özlüyorum o heyecanlari 🙄 simdi hersey evle sınırlı 🤣
Ay adalara mı..
Ben yazın Adalar'da kaldığım sıralarda hep haftasonu ormanda sevişen çift görüyorum, komik gözüküyor dışardan😂

Anaamm ben korkarım o halli biri asansörü durdurur da görür diye :rolleyes:
Ama çok heyecanlı bak:))))

Arabada nasıl oluyor, hani camlara film kaplatıyorlar ya sebebi bu mu:KK53::KK53::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK8::KK8: Onda da dışardan biri görür diye tırsarım
Hem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kız :KK70:
Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilir :KK70: Yoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret :KK70:

Hem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kız :KK70:
Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilir :KK70: Yoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret :KK70:
Issız yer için şehir dışına çıkmak lazım:rolleyes:
Ya o korku tedirginlik farklı mekan hepsi heyecan katıyor işte:KK8:

Ahahdah ah o arabaların bir dili olsa da konuşsa.

Komple sevişmek zor olur tabii şehir içinde ama giriş gelişme kısımları falan şöyle karanlık bir kuytuda şahane oluyor ahdhah

Ahahdah ah o arabaların bir dili olsa da konuşsa.

Komple sevişmek zor olur tabii şehir içinde ama giriş gelişme kısımları falan şöyle karanlık bir kuytuda şahane oluyor ahdhah
Ahahaha kesinlikle :KK70: Giyinik şekilde sonuca bile ulaştığımız oldu defalarca,isteyince gayet güzel oluyor :KK70:

Ahahaha kesinlikle :KK70: Giyinik şekilde sonuca bile ulaştığımız oldu defalarca,isteyince gayet güzel oluyor :KK70:
Tabii canım, soyunmak gerekmiyor zaten :KK70: O ön koltukta bile neler neler yapılıyor yani.

Valla şu başlığı okuyup nicklerimizi bir yere not edip mimlediklerini hissediyorum ahdhah

Tabii canım, soyunmak gerekmiyor zaten :KK70: O ön koltukta bile neler neler yapılıyor yani.

Valla şu başlığı okuyup nicklerimizi bir yere not edip mimlediklerini hissediyorum ahdhah
Amaaan cinsellik bölümü,konu cinsellikle alakalı,başka neyden bahsedebiliriz ki ? :KK70: Biz nişanlım araba kullandığı sırada bile neler neler yapıyoruz :KK70: :KK70:

X