Seviştiğiniz En İlginç Yer

Esimle daha sevgiliyken avm nin tuvaletine dalmistik hos yakalandik tam bi rezillikti ve nisanliykende sık sık adalara giderdik valla özlüyorum o heyecanlari simdi hersey evle sınırlı
Ay adalara mı..
Ben yazın Adalar'da kaldığım sıralarda hep haftasonu ormanda sevişen çift görüyorum, komik gözüküyor dışardan

Anaamm ben korkarım o halli biri asansörü durdurur da görür diye
Ama çok heyecanlı bak:))))

Arabada nasıl oluyor, hani camlara film kaplatıyorlar ya sebebi bu mu Onda da dışardan biri görür diye tırsarım
Hem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kız
Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilir Yoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret

Hem korku hem heyecan olunca daha zevkli oluyor kız
Arabada da camların filmli olması ve ıssız yerler olması daha güvenilir Yoksa şehir içinde dışarda,filmsiz camla o işe kalkışmak büyük cesaret
Issız yer için şehir dışına çıkmak lazım
Ya o korku tedirginlik farklı mekan hepsi heyecan katıyor işte

Ahahdah ah o arabaların bir dili olsa da konuşsa.

Komple sevişmek zor olur tabii şehir içinde ama giriş gelişme kısımları falan şöyle karanlık bir kuytuda şahane oluyor ahdhah

Ahahdah ah o arabaların bir dili olsa da konuşsa.

Komple sevişmek zor olur tabii şehir içinde ama giriş gelişme kısımları falan şöyle karanlık bir kuytuda şahane oluyor ahdhah
Ahahaha kesinlikle Giyinik şekilde sonuca bile ulaştığımız oldu defalarca,isteyince gayet güzel oluyor

Ahahaha kesinlikle Giyinik şekilde sonuca bile ulaştığımız oldu defalarca,isteyince gayet güzel oluyor
Tabii canım, soyunmak gerekmiyor zaten O ön koltukta bile neler neler yapılıyor yani.

Valla şu başlığı okuyup nicklerimizi bir yere not edip mimlediklerini hissediyorum ahdhah

Tabii canım, soyunmak gerekmiyor zaten O ön koltukta bile neler neler yapılıyor yani.

Valla şu başlığı okuyup nicklerimizi bir yere not edip mimlediklerini hissediyorum ahdhah
Amaaan cinsellik bölümü,konu cinsellikle alakalı,başka neyden bahsedebiliriz ki ? Biz nişanlım araba kullandığı sırada bile neler neler yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…