- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 29
-
- Konu Sahibi YesilArmut
Ayy biz görümcemin evinde düğün cd’si Hazırlıyoruz bahanesi ile odada ..Gece gece güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün
Ben hep kayınvalideme oğlun sandığın kadar masum değil demek istemişimdirAyy biz görümcemin evinde düğün cd’si Hazırlıyoruz bahanesi ile odada ..
Millet tıklım tıklım aşağı katta kayınvalidem de biz neler düşünmüşüz
Hahhahhaaa benim kayınvalidem ufacık felan anlatmamı isterdi.Ben hep kayınvalideme oğlun sandığın kadar masum değil demek istemişimdirAh anacım sen bizi iş yapıyor sanarken biz ekşın peşinde
Araya hasret girdimi bir başkaEsim askerdeyken bebegim 4 aylıktı bebek bakim odasi vardi bez degistirme bahanesi ile girmistim sonra islak mendili unuttum getiri misin dedim pesimden o geldi sonraaaa
Benimki utanmasa aramıza girip yatcakHahhahhaaa benim kayınvalidem ufacık felan anlatmamı isterdi.
Öpüşürken fotoğraflarıma bakmak isterdi.
Aşırı mutlu olurdu değişik bir kadındı.
Niaşnlıyken kaynanam yanlışlıkla odaya girdi.Benimki utanmasa aramıza girip yatcakHala evlendiğimizi kabullenemedi
Niaşnlıyken kaynanam yanlışlıkla odaya girdi.
Bizi ne halle görmüştü
Aklıma geldikçe utanıyorum
Asansörle kaç kat indiniz yada çıktınız yahuNişanlımla,
annem oturma odasında otururken biz mutfakta öpüş kokuşaynı olay birde kaynana ve kayınbaba oturma odasında tv izlerken gerçekleşti Aniden gelişince daha güzel oluyor Araba ve asansör de var tabi
Bina 13 katlı.3 4 kere falan inip çıktık galibaAsansörle kaç kat indiniz yada çıktınız yahu
Anaamm ben korkarım o halli biri asansörü durdurur da görür diyeBina 13 katlı.3 4 kere falan inip çıktık galiba
Esimle daha sevgiliyken avm nin tuvaletine dalmistik hos yakalandik tam bi rezilliktiEvet başlıktanda anlaşılacağı gibi cesur kızlarımızı bekliyoruz