Merhabalar dunden beri buralarda yazilanlari okuyorum belki biseyler ogrenirim diye ben 13 yillik evliyim ilk zamanlar Bir sorunumuz yoktu en azindan o konuda ama 2009da esim kaza gecirdi kolu kirildi koluna platin konuldu ve ondan sonra basladi bizim sorunumuz sadece o konuda degil mesela araba kullanirken korkuyo tamam onu anlarim ama erken bosalma sorunu niye oldu anlam veremiyorum.
Kirmak istemedigim icin hic dile getirmedim zaten 6,3 ve 1 yasinda 3 cocugumuz var bende cok yoruluyorum cogu zaman cikip erkenden yatiyorum tatmin olamadigim icin canimda istemiyor artik zaman kaybi gibi geliyor
Cocuklarimizin 2si tedaviyle oldu bendede endometriozis var 5 yil tedaviden sonra oldular, sonuncusunun nasil oldugunu bizde anlamadik erken bosalma problemi var ve belki 1 ayda 1 defa felan yapiyoruz ve hamile kaldim
Hamile kaldigimda kendine guveni biraz geldi ama yine ayni sorun hic degismedi isin acayip yani kabul etmek bir yana birde kendini ovuyo bende ses etmiyorum zaten desem sen o.. musun felan der bende oyle seyler duymaktansa susmayi tercih ediyorum
Esimin odundan bir farki yok beni asla dusunmez zaten sagolsun hic bir konuda bu konuda oyle davranmasi ben sasirtmiyor bosan demeyin yapamam ama baska onu doktora gitmesi konusunda nasil ikna edebilirim en onemlisi kirmadan nasil soylerim yasadigimiz bir cok sorunun altinda bu yatiyor eminim ama cozemiyorum birakin kendisiyle konusamiyorum bile sizce ne yapmaliyim