Sevişmeyi bilmeyen koca??

Sorun büyük siz eşinizi erkek olarak görmüyorsunuz artık belliki çekici de gelmiyor ilişki de istenmiyor bunun tedavi olması gerek bence uzman birinden yardım alın hem eşinizin sorunu için hemde sizin bu kadar sogumanız için size yardımcı olurlar umarım ama bana eşinin durumu kesin çözülür ve sana dogru şekilde yaklaşırsa sendeki sogıma durumu çözülür gibi geliyor sen şuan inanmadığın çözülmez gibi baktığın için geri ısınmıyorsun
Evet maalesef düzeleceğine inanmıyorum

Her fedakarlığı senden bekliyor demek ki istediğinde hayır de her seferinde.. tedavi için gerekeni yapmamış bile ki seni düşünse sonuna kadar yapardı .. sende onu düşünme nasıl oluyomuş görsün sonra bak nasıl istediğin kıvama geliyor
Her istediğinde hayır diyorum o yüzden ayda bi çoğu zaman iki ayda bi oluyo ondada artık ben dayanamıyorum çünkü ben aslında cinselliğe karşı isteksiz biri değilim tam tersi çok istekliyim sadece eşim yüzünden isteğimi baskılıyorum

Soğumak değildir o.Sız bir deneyin.Esler arasına soğukluk girdiği zaman seks bir şekilde bağ kurmaya,buzları eritmeye yardımcı oluyor.Belki isteğe karşılık verilmediğinden kırıldınız ve adlandıramıyorsunuzdur.
Ben köşe bucak kaçıyorum maalesef bana dokunsun istemiyorum artık yani adım falan atmak içimden gelmiyo ki adım attığımda çok oldu sonu yine aynı

İkinizin yapması lazım canım eşimde bilmiyor diyorsun bu durumda senin yapacağın birşey yok içinden gelmeli yoksa planlı olucağını sanmıyorum
Ben hiç bişi yapamıyorum çünkü izinde vermiyo erken boşalma olduğu için ben ne yapsam daha beter oluyo sürekli dokunma şöyle yapma böyle yapma niye diyorum çok etkileniyorum zaten erken boşalıyom dahada erken oluyo diyo yani nerdeyse ses bile çıkarma dicek

Ben hiç bişi yapamıyorum çünkü izinde vermiyo erken boşalma olduğu için ben ne yapsam daha beter oluyo sürekli dokunma şöyle yapma böyle yapma niye diyorum çok etkileniyorum zaten erken boşalıyom dahada erken oluyo diyo yani nerdeyse ses bile çıkarma dicek
Ozaman problem var bunların olması için sorunu çözmeniz lazım piskolojik destek alabilir eşiniz bu gayet normal birşey sizin ilişkide mutlu
Olmanızda önemli

Ozaman problem var bunların olması için sorunu çözmeniz lazım piskolojik destek alabilir eşiniz bu gayet normal birşey sizin ilişkide mutlu
Olmanızda önemli
Tabiki öenmli ben adamakıllı istediğim gibi bi cinsellik yaşayamıyorsam neden evliyim o zamanki dediğim gibi ben cinselliğe soğuk bi insanda değilim o yüzdende artık evliliği bitirme noktasına bile geldim

Tabiki öenmli ben adamakıllı istediğim gibi bi cinsellik yaşayamıyorsam neden evliyim o zamanki dediğim gibi ben cinselliğe soğuk bi insanda değilim o yüzdende artık evliliği bitirme noktasına bile geldim
Şimdi bu durumdan hiç anlamayan birileri çıkıp gelir bunun için boşanma mı düşünülür diye. Ama bunu yaşamayan asla bilemez. 8 sene çok uzun :KK43: biz de 3 yıldır e liyiz ve erken boşalma var. Kimisi çözülüyor ama kimisi de içte böyle çözülmüyor. Ömrümüzün sonuna kadar böyle mi olacak?

Ön sevişmeye siz başlayın. Yani zaten erken boşalıyormuş oral seks yaparak ilk boşalmasını sağlayın ve ikinciye o hazırlanana kadar size hizmet etmesini sağlayın. Böylece siz de tatmin olursunuz ve birleşme süresi de doğal olarak uzar. Bir kere buna ikna edin çözüm yarı yarıya hallolur neredeyse.

Ön sevişmeye siz başlayın. Yani zaten erken boşalıyormuş oral seks yaparak ilk boşalmasını sağlayın ve ikinciye o hazırlanana kadar size hizmet etmesini sağlayın. Böylece siz de tatmin olursunuz ve birleşme süresi de doğal olarak uzar. Bir kere buna ikna edin çözüm yarı yarıya hallolur neredeyse.

Erkek bosaldiktan sonra kadinin yüzüne bakarmi is bitince kacacak delik ariyor kefereler 😂

Herkese merhaba. 8 yıllık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri eşimde erken boşalma sorunu var. Bir ara doktora gitti bunun için krem egzersiz falan derken sorun hala çözülemedi. Diğer bir sorunda eşim bence sevişmeyi bilmiyor. Şöyle anlatayım ön sevişme olayını görevmiş gibi görüyor çok kısa üstün körü oluyor. Hani maksat beni ilişkiye hazırlamak ama öyle olmuyor. 8 senedir hep aynı şekilde başlıyor sevişmeye. Açık yazacam burda ama dudaktan öpüyo göğüse iniyo biraz orda oyalanıyo sonrası ilişki ve bunlarıda yaparken hep aynı şekilde aynı düzende ve aşırı heyecanlı sanki ilk defa ilişkiye giriyor. Sırf bu nedenlerden dolayı ayda bir yada 2 ayda bir birlikte oluyoruz ondada tatmin olmuyorum zaten. Geçen gün artık dayanamadım ve söyledim. Sen hiç mi film izlemiyorsun bi erotik film bi aşk filmi falan bi kadına nasıl yaklaşılır nasıl ilişkiye hazırlanır hiç bilmiyosun görev gibi yapıyosun herşeyi dedim ve şok oldum evet haklısın dedi. Ön sevişme olmadan direk olaya girmek istiyormuş. O kadar irrite oluyorumki artık seksten onada dedim ben artık birliktelik istemiyorum kardeş kardeş takılalım diye. Tabiki kızdı olmaz dedi falan ama gerçekten ben artık istemiyorum sizde nasıl oluyo bu ön sevişme olayları.
Seksofil diye bir kitap var eşinizinde sizin de mutlaka okumanızı öneririm. Bir de bu erken boşalmayla ilgili access bars ya da thetahealing yaptırabilirsiniz.

Ben köşe bucak kaçıyorum maalesef bana dokunsun istemiyorum artık yani adım falan atmak içimden gelmiyo ki adım attığımda çok oldu sonu yine aynı

Bu yazdiklariniz sadece erken bosalip sizin istediginizi alamamanizdan dolayimi yoksa duygusal olarak eşinize artık birsey hissetmediginizden dolayimi boyle yani hem cinsellik yok birde ustune duygusal yakinlikta bitmis ise bu isin duzelmesi cok zor gercekten

Bu yazdiklariniz sadece erken bosalip sizin istediginizi alamamanizdan dolayimi yoksa duygusal olarak eşinize artık birsey hissetmediginizden dolayimi boyle yani hem cinsellik yok birde ustune duygusal yakinlikta bitmis ise bu isin duzelmesi cok zor gercekten
İşte o ayrımı yapamıyorum bazen duygusal olarak gerçekten soğuduğumu hissediyorum şöyle bi bakıyorum uzun yıllar var önümde böyle bi hayat geçermi diyorum inanın hiç bilmiyorum kafam çok karışık

İşte o ayrımı yapamıyorum bazen duygusal olarak gerçekten soğuduğumu hissediyorum şöyle bi bakıyorum uzun yıllar var önümde böyle bi hayat geçermi diyorum inanın hiç bilmiyorum kafam çok karışık
[/QUOTE

Benimde istekli olup karsilik alamadigim zamanlar oluyor o gece o is olmadiysa sabah bi gergin kalkiyorum aksama kadar gerginlik suruyor bende bunu ister istemez esimede yansitiyorum ama o is olduysa ve ben doyuma ulastiysam dunyanin en rahat en huzurlu en mutlu kadini oluyorum yarim saat once uyuz uyuz baktigim kocama yarim saat sonra aşk ile bakmaya basliyorum şöyle düşündüm de sizinki gibi bir kocam olsa bende ayni sizin gibi düşünürdüm belli bi sureden sonra bende istemeyebilirdim ama ben suna inaniyorum kocanız inat etmezse doktora gidip sorunu cozmeye gayret ederse sizin sevginiz yeniden canlanir aslinda mutluluk cokta uzakta degil insallah duzelir hersey

Merhaba canım..
Bizde de aynı sorun vardı.. adam.bir iki öpüp haa tamam ön sevişme bitti artık girebilirim modundaydi..
Konuştum ben hazır olmadan artık izin vermiyorum ilişkiye başlamasına...bence sende öyle yap..

X