Sevişmeyi bilmeyen koca??

dipsiz kuyu

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
2.335
5.030
38
Herkese merhaba. 8 yıllık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri eşimde erken boşalma sorunu var. Bir ara doktora gitti bunun için krem egzersiz falan derken sorun hala çözülemedi. Diğer bir sorunda eşim bence sevişmeyi bilmiyor. Şöyle anlatayım ön sevişme olayını görevmiş gibi görüyor çok kısa üstün körü oluyor. Hani maksat beni ilişkiye hazırlamak ama öyle olmuyor. 8 senedir hep aynı şekilde başlıyor sevişmeye. Açık yazacam burda ama dudaktan öpüyo göğüse iniyo biraz orda oyalanıyo sonrası ilişki ve bunlarıda yaparken hep aynı şekilde aynı düzende ve aşırı heyecanlı sanki ilk defa ilişkiye giriyor. Sırf bu nedenlerden dolayı ayda bir yada 2 ayda bir birlikte oluyoruz ondada tatmin olmuyorum zaten. Geçen gün artık dayanamadım ve söyledim. Sen hiç mi film izlemiyorsun bi erotik film bi aşk filmi falan bi kadına nasıl yaklaşılır nasıl ilişkiye hazırlanır hiç bilmiyosun görev gibi yapıyosun herşeyi dedim ve şok oldum evet haklısın dedi. Ön sevişme olmadan direk olaya girmek istiyormuş. O kadar irrite oluyorumki artık seksten onada dedim ben artık birliktelik istemiyorum kardeş kardeş takılalım diye. Tabiki kızdı olmaz dedi falan ama gerçekten ben artık istemiyorum sizde nasıl oluyo bu ön sevişme olayları.

Aynı düzende olması evet iyi değil ama her zaman ilk günki gibi heyecanlı olması güzel bence .. ön sevişme olayı erkeklerin genelinde öyle galiba .. hemen olayı bağlamak istiyorlar..bende ön sevişmenin çok uzun olmasını istemiyorum (eşimde erken boşalma problemi yok olmadığı için bir an önce asıl zevk alma kısmına geçmek istiyorum ..
Sizin eşinizin erken boşalma problemi olduğu için ön sevişme bari tatmin edici olsun istiyorsunuz ve çok haklısınıZ .

Ön sevişme olmuyor bizde bak konuyu okuyunca fark ettim 😅 ikimiz de direkt olaya girmeyi seviyoruz sanırım. Sevgiliyken yapardı çok. Bu akşam isteyeyim bi💃

Aynı düzende olması tabi ki iyi değil ama her zaman ilk gün gibi heyecanlı olması güzel bana göre ön sevişme olayı erkeklerin genelinde öyle galiba .. hemen olayı bağlamak istiyorlar..bende ön sevişmenin çok uzun olmasını istemiyorum bir an önce asıl zevk alma kısmına geçmek istiyorum ..
eşinizin erken boşalma problemi olduğu için ön sevişme bari tatmin edici olsun istiyorsunuz haklısınıZ .
Ön sevişme 1 dakika sürüyordur en fazla zaten erken boşalma var bari ön sevişme tatmin etsin bide ön sevişmeyi görev gibi yaptığı o kadar belli oluyoki yani nasıl anlatayım bilmiyomki hep aynı şekilde aynı düzende mesela 100 kere söylemişimdir ben boyun bölgemin uyarılmasından hoşlanıyorum diye ama yok dudak göğüs o kadar.

Ön sevişme 1 dakika sürüyordur en fazla zaten erken boşalma var bari ön sevişme tatmin etsin bide ön sevişmeyi görev gibi yaptığı o kadar belli oluyoki yani nasıl anlatayım bilmiyomki hep aynı şekilde aynı düzende mesela 100 kere söylemişimdir ben boyun bölgemin uyarılmasından hoşlanıyorum diye ama yok dudak göğüs o kadar.
Aa 1 dk ise ön sevişme değil ki o.

Herkese merhaba. 8 yıllık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri eşimde erken boşalma sorunu var. Bir ara doktora gitti bunun için krem egzersiz falan derken sorun hala çözülemedi. Diğer bir sorunda eşim bence sevişmeyi bilmiyor. Şöyle anlatayım ön sevişme olayını görevmiş gibi görüyor çok kısa üstün körü oluyor. Hani maksat beni ilişkiye hazırlamak ama öyle olmuyor. 8 senedir hep aynı şekilde başlıyor sevişmeye. Açık yazacam burda ama dudaktan öpüyo göğüse iniyo biraz orda oyalanıyo sonrası ilişki ve bunlarıda yaparken hep aynı şekilde aynı düzende ve aşırı heyecanlı sanki ilk defa ilişkiye giriyor. Sırf bu nedenlerden dolayı ayda bir yada 2 ayda bir birlikte oluyoruz ondada tatmin olmuyorum zaten. Geçen gün artık dayanamadım ve söyledim. Sen hiç mi film izlemiyorsun bi erotik film bi aşk filmi falan bi kadına nasıl yaklaşılır nasıl ilişkiye hazırlanır hiç bilmiyosun görev gibi yapıyosun herşeyi dedim ve şok oldum evet haklısın dedi. Ön sevişme olmadan direk olaya girmek istiyormuş. O kadar irrite oluyorumki artık seksten onada dedim ben artık birliktelik istemiyorum kardeş kardeş takılalım diye. Tabiki kızdı olmaz dedi falan ama gerçekten ben artık istemiyorum sizde nasıl oluyo bu ön sevişme olayları.
Ben kontrolü ele alıyorum genelde ama Bi gerçek var eşim ön sevişmeye görev olarak bakmıyor içinden gelerek yapar. zaten istemedigi bişeyi yapmasını bende istemem benim için hiçbir özelliği olmaz zorla yapılan şeyin bende ona aynı şekilde bizde herkes istedigini yapar kasmayız illa şu kadar uzun olsun demeyiz yani. konuşarak ilişki yaşadığımız için sorun olmuyor sanırım ne istiyorsam o an dile getirdiğim o da seve seve yaptığı için istedigim ilişkiyi yaşayabiliyorum sizde ilişkide konuşmayı deneyin eşinizin bunu isteyerek yapmasına yardımcı olacak onu motive edecek şeyler bulun neden yapmıyor acaba erkekler kadının daha çok zevk aldıgını gördüğünde ilişkide daha istekli oluyor daha çok zevk alıyor oysa

Konu öne çıkınca bu ön sevişme süresinin kısa olmasından yakınan bi çok kadın yazacaktır..
Hatta konular açılmıştı burda eşim sadece girip çıkmak biliyo seksi falan diye ..
Aslında eşinizin erken boşalma problemi çözülürse ön sevişmenin kısalığı bu kadar irrite etmeyecek sizi

Siz baslatın.Esınızı atın yatağa ne istiyorsanız uygulamalı ve istediğiniz sürede yapın gösterin.Erken boşalma icin ne yapılır bilmiyorum ama kendini tutabiliosa durup opusme okşama şeklinde tekrar devam ettırerek süre belki uzatılabilir

Eşinde erken boşalma sorunu olduğu için ön sevişmeyi kısa tutuyor diğer türlü ön sevişmede kıvama gelecek belki boşalacak ya da daha kısa sürede boşalacak..o yüzden erken boşalmaya çözüm bulmak lazım

Siz baslatın.Esınızı atın yatağa ne istiyorsanız uygulamalı ve istediğiniz sürede yapın gösterin.Erken boşalma icin ne yapılır bilmiyorum ama kendini tutabiliosa durup opusme okşama şeklinde tekrar devam ettırerek süre belki uzatılabilir
Ben hiç istemiyorum ki birlikte olmayı çok soğudum artık cinselliğide eşimide artık çekici bulmuyorum :KK43:

Eşinde erken boşalma sorunu olduğu için ön sevişmeyi kısa tutuyor diğer türlü ön sevişmede kıvama gelecek belki boşalacak ya da daha kısa sürede boşalacak..o yüzden erken boşalmaya çözüm bulmak lazım
işte onada çözüm bulamadı doktora gitti egzersiz falan dedi doktor krem verdi ama ondada istikrar sağlayamadı mesela o kremi ilişkiye başlamadan önce sürmesi lazımki etki etsin beyefendi işe başlıyo tabi sonuç hüsran oluyo yani erken boşalıyo ondan sonra sürüyo neymiş ikinciyi yaparmışız ben istemiyorum artık sevişme falan ya

Bir kıvılcım başlıyor alev alması sizin elinizde yeterince iyi açıkladım mı ki 🙄

işte onada çözüm bulamadı doktora gitti egzersiz falan dedi doktor krem verdi ama ondada istikrar sağlayamadı mesela o kremi ilişkiye başlamadan önce sürmesi lazımki etki etsin beyefendi işe başlıyo tabi sonuç hüsran oluyo yani erken boşalıyo ondan sonra sürüyo neymiş ikinciyi yaparmışız ben istemiyorum artık sevişme falan ya

Çok değişik bi tipmis bu adam

Ben hiç istemiyorum ki birlikte olmayı çok soğudum artık cinselliğide eşimide artık çekici bulmuyorum :KK43:
Soğumak değildir o.Sız bir deneyin.Esler arasına soğukluk girdiği zaman seks bir şekilde bağ kurmaya,buzları eritmeye yardımcı oluyor.Belki isteğe karşılık verilmediğinden kırıldınız ve adlandıramıyorsunuzdur.

Sorun büyük siz eşinizi erkek olarak görmüyorsunuz artık belliki çekici de gelmiyor ilişki de istenmiyor bunun tedavi olması gerek bence uzman birinden yardım alın hem eşinizin sorunu için hemde sizin bu kadar sogumanız için size yardımcı olurlar umarım ama bana eşinin durumu kesin çözülür ve sana dogru şekilde yaklaşırsa sendeki sogıma durumu çözülür gibi geliyor sen şuan inanmadığın çözülmez gibi baktığın için geri ısınmıyorsun

Her fedakarlığı senden bekliyor demek ki istediğinde hayır de her seferinde.. tedavi için gerekeni yapmamış bile ki seni düşünse sonuna kadar yapardı .. sende onu düşünme nasıl oluyomuş görsün sonra bak nasıl istediğin kıvama geliyor

X