Ev işlerinde biraz aksatma yap esininde halden anlamasi gerek bazen isteksiz oldugumda benimkide of poff yapar ama hiç takmamMerhaba hanimlar....
Sorum da mesele de açık aslında,
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Geri çevirdiğinizde nasıl bir tepki alıyorsunuz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Geri çevirmek mi hata yoksa onun ki bilemiyorum...
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
şu yogunlukta en son düşündüğüm şey cinsellik benim de
Bahane ayol kendimden biliyorum ben tarihte bugün diye Google aratirip aaa bak bugün şöyle bir gün bu gün kandil bugun şu bu zirt pirt diye bahane bulmus bir insanim basim agriyorda kesmiyor artikUzun suredir olmamis sanirim, adam isterken ev toplamak nedir. Haklı yani
Çalışıyor musunuz, çocuk var mı? Bunlara rağmen bam bam olabiliyorsa tebrik ederim. Bunlar yokken herkesin bam bam olur zatenSevişme teklifi komik geldi.
- Merhaba canım,bugün sevişelim mi?
- Çok yorgunum
- Ok.
Bizde taraflardan birinin istemem durumunun olduğunu hatırlamıyorum,genelde ani başlar zaten. Teklif falan yok,bam bam bam.
Senin istemen önemli eşinin değil.Merhaba hanimlar....
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
Yok bizde yorgunum yarın yaparız diyen hep kocam oluyor yalnız gerçekten çok gıcık bi durum kocanı anlıyorum yaniMerhaba hanimlar....
Aynen, kadina niye yuklenilmis hayret icindeyim. Lohusaliktan cikmis kadin, hormonlar zaten alt ust. Uzun sure libidosu dusuk olur normal sartlarda. Asil adamin anlayisli olmasi gerekiyor su durumda. Bir de adamin tribini mi dert edecek.Yurdumun cariye ruhlu kadınları döktürmüş yine, ayol kadın "yorgunum her iş bana bakıyor" diyor, bazıları da halâ reddetme tarzını dahi eleştiriyor. Canının istememesi dahi geçerli bir sebep aslında. Kadının vücudu daha yeni toparlanmış, adamın aklına ilk gelen şey neden seks de neden romantik bir akşam yemeği değil mesela?Madem kadının seks görevi, e o zaman kadının da ilk önce duygusal ve bedensel olarak hazırlanması da erkeğin görevi, niye kimse buna değinmiyor? Çünkü alışmış herkes pataküte ilişkiye. Azıcık değerinizi bilin değerinizi.
Bir de abileri var bu çocukların ve eşim sadece söyledikçe söylenilen kadarini yapan biri.. bu olayda da bana yardım etse bir saatlik iş yarım saatte bitecek ve sonrasında birbirimize vakit ayırabilecektik. Şu ara saatlerin hesabını yaparak yasiyorum ki azıcık da olsa uyuyabileyimo bana bir kere demedi hadi çocuklara ben bakayım da sen uyu diye ..
Çalışıyorum,hemde kendi işim:) çocuk desen 2 tane var allah bağışlarsa :) biri 5 küsür biri 3 küsür ama akşamlarımız boş yani uyuyor çocuklar,haftada 1-2 gün anneanne babaanne günleri oluyor. Pandemide eve tıkıldık kaldık zaten. Ee hergün olmuyor zaten ama oluncada teklifli olmuyor anlık gelişiyor işte öyleÇalışıyor musunuz, çocuk var mı? Bunlara rağmen bam bam olabiliyorsa tebrik ederim. Bunlar yokken herkesin bam bam olur zaten