Sevişme teklifi geri çevrilen eş tepkisi

Sevişme teklifi komik geldi.
- Merhaba canım,bugün sevişelim mi?
- Çok yorgunum
- Ok.
Bizde taraflardan birinin istemem durumunun olduğunu hatırlamıyorum,genelde ani başlar zaten. Teklif falan yok,bam bam bam.

Çocuklu ev toplanmaz :) belki seviştikten sonra size yardım bile edebilir eşiniz.
Onun harici yorgunluk olursa zaten anlayışlı olması gerek ama ev toplama sanki bahane gibi olmuş.

Ev işlerinde biraz aksatma yap esininde halden anlamasi gerek bazen isteksiz oldugumda benimkide of poff yapar ama hiç takmam

Sevişme teklifi komik geldi.
- Merhaba canım,bugün sevişelim mi?
- Çok yorgunum
- Ok.
Bizde taraflardan birinin istemem durumunun olduğunu hatırlamıyorum,genelde ani başlar zaten. Teklif falan yok,bam bam bam.
Çalışıyor musunuz, çocuk var mı? Bunlara rağmen bam bam olabiliyorsa tebrik ederim. Bunlar yokken herkesin bam bam olur zaten

Yurdumun cariye ruhlu kadınları döktürmüş yine, ayol kadın "yorgunum her iş bana bakıyor" diyor, bazıları da halâ reddetme tarzını dahi eleştiriyor. Canının istememesi dahi geçerli bir sebep aslında. Kadının vücudu daha yeni toparlanmış, adamın aklına ilk gelen şey neden seks de neden romantik bir akşam yemeği değil mesela?Madem kadının seks görevi, e o zaman kadının da ilk önce duygusal ve bedensel olarak hazırlanması da erkeğin görevi, niye kimse buna değinmiyor? Çünkü alışmış herkes pataküte ilişkiye. Azıcık değerinizi bilin değerinizi.

Gecen yıl dogumdan sonra uzun bir sure ben hic istekli olmadim. Yani bebek 4 aylikken artik bu meseleden kavgalar cikiyordu. O bana laf soyledikce ben daha cok uzaklasiyodum. En sonunda köye gittim 45 gün kaldim. İkimizde biraz kıymet anladik, ozledik birbirimizi sonradan duzene girdi. Reddetme durumum cok olmaz benim. Ama ramazanda mesela birkac kez reddettim çünkü ciddi uykusuzluk yasadim. Ve yine tartismalar basladi. Maalesef kadinlar çok onemsemese de erkekler icin bu konu cok onemli

Senin istemen önemli eşinin değil.

Yok bizde yorgunum yarın yaparız diyen hep kocam oluyor yalnız gerçekten çok gıcık bi durum kocanı anlıyorum yani

Otuz yıllık kocam bana yaklaştığında;
‘şimdi git evi toplayalım öyle gel’ demem.
Başım ağrır, yorgun olurum, hasta olurum, keyfim olmaz, modumda değilimdir o ayrı.
O zaman zaten anlayış gösterilir.
Evi toplayalım nedir Ya Hu!

Bir de erkekler bu tip durumlarda reddedilmeye daha farklı anlamlar yüklüyor.
En azından benim gözlemim bu yönde.

Son düzenleme:
Aynen, kadina niye yuklenilmis hayret icindeyim. Lohusaliktan cikmis kadin, hormonlar zaten alt ust. Uzun sure libidosu dusuk olur normal sartlarda. Asil adamin anlayisli olmasi gerekiyor su durumda. Bir de adamin tribini mi dert edecek.

Çiftler sadece canı istemediği için bile reddedebilir .( Çok sık olmuyorsa bu durum )Bunda trip atacak birşey görmüyorum .Bunu uzatiyorsa benim için daha büyük bir sorun olur. Sizin sundugunuz bahaneyi saçma bulmuştur belki esiniz.Ev işleri ondan önemli gbi bir mana çıkarmış olabilir .

Cocuklara bakmiyorsa devamli sevismeye hazir sizi beklememesi lazim. Robot ariyor bu erkekler de sanirim.

Eşimi redettigimi pek hatirlamiyorum ama cocugum yok, evdeyim işim olmuyor pek. Cocuk olsa ve boyle davransa biraz zor gorurdu.

Yakınlık sevilme dokunma size de iyi gelen bişe değil mi , bence cinselliğin tazeleme enerji verme kısmını herkes görmezden geliyor sanki bi kere aranız yumoş yumoş olduğu için o noktadan sonra eşim tüm evi de temizlese gözü görmez ki, resetleniyoruz resmen Velhasıl ben reddetmem, sevişmek güzeldir

Aslında siz haklisiniz ama ortalığı toplayalım deyince yorgun değilsiniz gibi bir anlam çıkarmış olabilir. Ortalığı toplamak kaçıyor mu demiş olabilir bilemem. Bana ortalığı toplayalım sonra yapalım demek sanki görev olarak görüyormuşsunuz gibi gelirdi. Direkt çok yorgunum sonra denmeliydi bence

13 yıllık evliyim zamanın da çok reddettim içindeki erkekliği öldüreceğimi bilsem yapmazdim biliyorum çok zor çok yorgun oluyoruz ve gerçekten istemiyoruz ama benden size tavsiye gerekirse enerji verici seylerlerle adamın içindekini benimki gibi öldürmeyin sonra yatağa götüremez hale donusuyorlar..erkekleri nasıl alistirirsan öyle devam ederler ben yaptım siz yapmayın çünkü gerçekten ilişkinin dinamiği için cinsellik çok önemli..

Hic reddetmemeye karar vermek ilginc geldi. Bu kararinizin altinda yatan sey nedir?

Ev toplu degilse konsantre mi olamiyorsunuz? Yani, sevismek ile aralarindaki iliski nedir?

Çalışıyor musunuz, çocuk var mı? Bunlara rağmen bam bam olabiliyorsa tebrik ederim. Bunlar yokken herkesin bam bam olur zaten
Çalışıyorum,hemde kendi işim:) çocuk desen 2 tane var allah bağışlarsa :) biri 5 küsür biri 3 küsür ama akşamlarımız boş yani uyuyor çocuklar,haftada 1-2 gün anneanne babaanne günleri oluyor. Pandemide eve tıkıldık kaldık zaten. Ee hergün olmuyor zaten ama oluncada teklifli olmuyor anlık gelişiyor işte öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…