Sevişme teklifi geri çevrilen eş tepkisi

Bencil zorbalık teki. Kocanızla canınızı istemediği halde seks yapmayın. Bu seks mi onu bilmiyorum da. Libidonuzu yükseltsin, iş yapsın madem seks istiyor.

Neden herkes bu zorba herife üzülmüş lan? Kadın hamileliğin son gününde bile seks yapmış. Kocasına hizmet için. Resmen seks kölesi.
cinsellik boyle bir sey degil. bu dusunceleri dogru bulmuyorum. sevismeyi lutuf ya da erkegin sadece zevk alacagi bir sey olarak gormek yanlis bence.

Anliyorum kucuk cocuklarla ilgilenmek gercekten zordur ama kendinize zaman ayirmayi asla ihmal etmeyin her buldugunua vakti degerlendirmeye calisin sizede iyi gelecektir

Sen degil o ayip etmis

En agir işleri kadin yapsin, yemegi kadin yapsin, cocuklara kadin baksin, kadin dili disarda sevismek istemeyince yoo dostum yooo kocanı geri cevirme fln pfff deli mi oldunuz ya. Boyle adamla sevismek en basta hata resmen uc cocuktan evvel. Erkekler karilarinizin libidolu olmasini istiosaniz bi zahmet hizmetci tutun ev işi cocuk bakimi derken kadin kadinliktan cikar.

Bizde böyle birsey olamaz ben yorgun olsamda farketmez bana ama konuda ki rededen esim olur
Ağız tadıyla bi reddedemedim ona yanarım.

Konu sahibi, eşiniz bi durmayı öğrensin artık. Adam hastalık hamilelik de dinlemiyor geçtim yorgunluğu.

Bizim evde şöyle oluyor akşam yemeğinden sonra hemen masayı topluyorum mutfak dümdüz oluyor . Oğlumla eşimde odasındaki oyuncakları topluyorlar yatak odasında hep birlikte buluşuyoruz. Oğlumu yatırıyorum sonra birlikte oluyoruz duşa giriyorum çay koyuyorum keyif saati başlıyor . Eşim eğer durup durup gece 12 de sevişmek isterse ben istemiyorum zaten sabah 7 de kalmış oluyorum yorgun okutuyorum oğlum gece çok kez uyanıyor . O yorgunlukla birlikte ol sonra duş al kremler ıslak saç yatağa gir o ara çocuk uyansın git emzir geri yat filan benim kafam kaldırmıyor . Birkaç kere eşim bozuldu ama sonunda anladı bende robot değilim 24 saat çalışıyorum zaten

Açıkçası eşini haklı bulan yorumlara çok şaşırdım. Sanki her an hazır olmaya mecbur muyuz.. bu psikolojik şiddettir hayır cvbini alınca trip almak... Kadının üç çocuğu var ve yorgun halsiz hissediyor mecbur mu evli diye ? İstemediği halde surat asmasin diye yapmak şiddet görmektir ben olsam kendimi değersiz hissederdim. Bir de adetinin bitmesinin gününü sayması çok garip geldi , doğuma son gün kalaya kadar cinsel ilişki olması çok garip geldi konu sahibinin istediği ile olduysa tabiki normal ama ben doğumdan önce yerimden kalkamiyodum yataktan zaten uyuyamiyodum bide gelip bana seks yapicaz diye baskı yapsa napardm bilmiyorum bence eşiniz gayet haksız ve kaba

Hakkaten ya insan olan adam korkar bi de kadina cocuga bisey olur diye hayvan gibi bi libido masallah. Bu kadar umarsiz adamla degil seks ayni otobuse binmemek lazim.

Herkes bir şeyler yazmış ben de kusur kalmayayım. 40ımı sabırsızlıkla bekleyen kocama oda toplayalım demezdim ki demedim de. Adam sevdiği kadınla uzun bir ardan sonra tek beden olmak için bekliyor siz hem fiziğim bozukdu kaygılarındasınız hem de dağınığın derdindesiniz. Bazen salıvermek lazım.

Benim eşim de reddedilince küsenlerden ve gerçekten çekilmez oluyorlar. Onu kırmamanın yollarını bulmaya çalışmak hayatınızı kolaylaştırır emin olun.

Bence eşin senin 40 ını çıkarmanı bekliyormuş heyecanla senin de onu özlediğini düşünüyormuş
Birden ev dağınık diyince adam duygularının karşılıklı olmamasına üzülmüş gibi geldi bana
Umarım gönüller alınmıştır karşılıklı

Ya şu anda cinsellige onun baktığı tarafla seninki çok farklı. O büyük günün geldiğini düşünüyor, dört gözle bekledi bu anı sen etraftaki dağınıklığı halledip yarin işinin kolay olmasını, gerekirse sonra birlikte olabileceğinizi düşünüyorsun. Ben sana bir abla tavsiyesi vereyim. Gerçi yaşını bilmiyorum ama muhtemelen büyüğüm senden. İşi gücü bırak ve eşinle yaşayacağın çok güzel zamana odaklan. Ki bu yaşanan şey öyle eşi memnun etmek falan değil, bir kadının psikolojik durumu, zindeligi, zihinsel durumu ve hatta eklem sıvıları için bile son derece ciddi bir öneme sahip olağanüstü bir aktivite. Olaya bu açıdan bak. Sonra hersey bitince eşinden sen duştayken evi toparlamasini rica et. Bak o adam neler yapıyor senin için. Allah aşkına herseyi sen haklısın adam düşüncesiz, aklı pipisinde, sen küçük çocuk anasisin, tabi ki reddedebilirsin' e bağlamayın. Cinsel açıdan uyumlu bireyler birbirlerinin gözünden o gece birseyler olup olamayacağını anlarlar, kimse kimseyi reddetmez.

Hakkaten ya insan olan adam korkar bi de kadina cocuga bisey olur diye hayvan gibi bi libido masallah. Bu kadar umarsiz adamla degil seks ayni otobuse binmemek lazim.

Canı o an istemiyorsa iş de olmasa güç de olmasa yapmak zorunda değil evlendi diye her an hazır olacak diye bir şeye imza mi attı ki

Son cumleniz herşeyi özetliyor , eğer uyumlu bir çift olsa yorgun olup olmadığını bile anlayıp ona göre davranması lazım , seks iki taraf isteyince çok güzel ama o an istemiyorsa hadi ama şöyle düşün de isteyebilirsin gibi duygulara yön vermeye çalışmak da doğru değil bence bu bir psikolojik baskıya giriyor. Doğumdan bir gün önceye kadar cinsel ilişkiye girilmiş bir evlilik var. İki taraf istiyorsa tabiki normal ama kocası trip atıyor diye mecburen yaptığını hissettim ben konu sahibinin

Bizde çocuk olmadığı için her istediğinde karşılık verir , hayır demem. Özellikle sabahları işe gitmeden ilişkiye girmek istiyor , stresini alıyormuş :) Benim için zor olsa da asla hayır diyemiyorum , bende hazırlanıp işe gidiyorum çünkü . Ama sizin gibi ikizlerim olursa bence yorgunluk ve uykusuzluk katlanacağı için hayır demek zorunda kalırım

haklısınız,hiçbir sebebiniz olmasa da canınız sevişmek istemiyor olabilir, geri çevirme hakkına her türlü sahipsiniz elbette,ben sizin yazınızı okuyunca sevişmek istemeyeşinizin sebebini evin dağınıklığı ve yorgunluğunuz zannettim,yani kocanızdan biraz uzaklaşmak istediğinizi fark etmedim,anlayamadım,ondan öyle söyledim :))

siz kendinizi ne zaman hazır hissederseniz,o zaman birlikte olun, kendinizi bu sıralar dış görünüş olarak beğenmiyorsunuz anladığım kadarıyla, çocuklardan dolayı yorgunsunuz,bakıma zamanınız olmuyor,haklısınız...

ben olsam ben de sizin gibi hissederdim herhalde,anlayabiliyorum :)

ondan dolayı SİZ kendinizi beğenip,eski ruh halinize döndüğünüzde ,kendinizi iyi ve hazır hissettiğinizde düşünün bunları,boş verin canınızı sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…