Evlilik yeni bebek yenino zaman evde işbölümü ile ilgili kuralları koyma şansını kaybetmeden sorumlulukları paylaşın önünde daha bir ömür var inşallahGeçtiğimiz Ağustos'ta evlendim, çok teşekkür ederiz. :)
Ay yok kız daha nelernasıl hayal ettin acaba hamileydim tek çocuk gece uykusu rahat e bizim de keyifler yerinde m, iş yok evdeyim vakit bol. Niye beni köle etsin adam. Fantazi olsa neyse de
Günlerdir sayfaya girmediğim için yeni gördüm yazdığınızı. Toplumumuzdaki erkekler iş yapmayı öğrenmeden büyüdükleri için yapıkacak işleri görüp de kendiliğinden yapma durumu yok. Söylemeye gocunmayın lütfen, her gün söyşenmesi gerekiyorsa her gün söyleyin. Sonuç olarak oturduğu yerden çamaşır katlayıp ütü yaparsa ölmez, bunu biraz da oğlunuzu eğitiyor gibi düşünün babasını yaparken gören çocuk bunu doğallaştırır. İkiz bebek hiç kolay değil, desteğe ihtiyacınız var ve o da destek olmak zorunda gönüllü olnasını ya da görüp yapnasını beklemeyin işi eline verinOnun üzülmesini istememek tabiki de..
Şu ara hayatı düzenli yaşamak zorundayım bebeklerin yaşama adapte olmalarını kolaylaştırmak için.... Biberonlar kirliyse çocuk mama için daha çok ağlar, süt sagmamissam sütüm azalır, eşyalar yerli yerinde değilse aradığımı kolay bulamam ve ihtiyaçlarını görmek zor bir hal alır, kıyafetleri yıkanıp utulenmezse temiz kıyafet bulamam, kahvaltı için büyük çocuğa birşeyler hazırlamazsam akşamdan o çocuk aç kalır.... . .... Daha sayabilirim... Bir buçuk aylık bebeklerle elimden gelebilen bu. Düzen olmazsa tepe taklak olacaktır. Ha yok muydu gelip bakacak olan, vardı ama yorgunluga rağmen huzuru tercih ettim.
Yani bu işler varken ve uyuyup dinlenmem de gerekirken ben sevişmeyi nereye sigdirayim.. bunu bir elinde kumanda bir elinde telefon olan ve istemedikçe aklına ne yapacağı gelmeyen adama anlatmak zor. Şimdi gel de seviş...
Adamın birisi karısına ilişki esnasında g,tün çok büyük çamaşır makinası gibi demiş. Kadının zoruna gitmiş ama bozuntuya vermemiş. Aradan 3 5 gün geçmiş adam kadına sırnaşmaya başlamış. Kadın bi adama bakmış bi adamın önündekine bakmış. Ufacık şey için koca makinayı çalıştıramam elinde çitileyiver demiş.Merhaba hanimlar....
Sorum da mesele de açık aslında,
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Geri çevirdiğinizde nasıl bir tepki alıyorsunuz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Geri çevirmek mi hata yoksa onun ki bilemiyorum...
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
şu yogunlukta en son düşündüğüm şey cinsellik benim de
Bu yazınızda o kadar hak verdim ki size..Aklında bir ton şey varken,vücut olarak yorgunken,sadece yatakta gören kocaya ben de hiçbir şey yapamıyorum malesef..Ne zevk alabiliyorum ne de eşime faydam oluyor..Konuşarak halledebileceğimize inanıyorum tabi..Ama en güzel çağlarımızda bu tür sebeplerle boşa geçmiş gibi geliyor banaOnun üzülmesini istememek tabiki de..
Şu ara hayatı düzenli yaşamak zorundayım bebeklerin yaşama adapte olmalarını kolaylaştırmak için.... Biberonlar kirliyse çocuk mama için daha çok ağlar, süt sagmamissam sütüm azalır, eşyalar yerli yerinde değilse aradığımı kolay bulamam ve ihtiyaçlarını görmek zor bir hal alır, kıyafetleri yıkanıp utulenmezse temiz kıyafet bulamam, kahvaltı için büyük çocuğa birşeyler hazırlamazsam akşamdan o çocuk aç kalır.... . .... Daha sayabilirim... Bir buçuk aylık bebeklerle elimden gelebilen bu. Düzen olmazsa tepe taklak olacaktır. Ha yok muydu gelip bakacak olan, vardı ama yorgunluga rağmen huzuru tercih ettim.
Yani bu işler varken ve uyuyup dinlenmem de gerekirken ben sevişmeyi nereye sigdirayim.. bunu bir elinde kumanda bir elinde telefon olan ve istemedikçe aklına ne yapacağı gelmeyen adama anlatmak zor. Şimdi gel de seviş...