Sevişme teklifi geri çevrilen eş tepkisi

Geçtiğimiz Ağustos'ta evlendim, çok teşekkür ederiz. :)
Evlilik yeni bebek yenino zaman evde işbölümü ile ilgili kuralları koyma şansını kaybetmeden sorumlulukları paylaşın önünde daha bir ömür var inşallah
Bir arkadaş burda bişey paylaşmıştı eşin de incelesin

Herkes adamı kınamış da ben farklı açıdan bakıyorum olayı . Ne güzelki hala sizi istiyor bırda kaç tane kadın kocam beni istemiyor yok çocuktan sonra bittik vs

doğuma 10 gün kalana kadar ilişki oldu sonrasın d loğusalık derken 40 gün bitti 40 güm yasaktı ben biraz daha süreyi uzattık dikişlerim tam iyileşsim edim 50.günde istedi reddettim libidom düşüktü yorgunluktan ısrar edince oldu ama ben 5 aya kadar pek istemiyordum çok uykusuz kaldım haliyle istek kalmıyor ama sonralarında mesela ben de iş güç var bebek var deyince hemen tribe girer hatta agresif davranır ben de sonradan düzeldim eskiye döndüm suan iyi gidiyor ama erkeği reddetmek onları agresif yapıyor

Ay yok kız daha neler nasıl hayal ettin acaba hamileydim tek çocuk gece uykusu rahat e bizim de keyifler yerinde m, iş yok evdeyim vakit bol. Niye beni köle etsin adam. Fantazi olsa neyse de

Herkes kendi tecrübelerinden kendi bakış açısını yaratmış ve o pencereden yorumluyor. İşte anlatmak istediğim şey. Bu yüzden kadınlarımızın çoğu için sevişmek demek kocanın gönlünü yapmak demektir. O son gün sevismesinin içinde kadının isteği ve arzuları olabileceğine dahi inanmamak...

Günlerdir sayfaya girmediğim için yeni gördüm yazdığınızı. Toplumumuzdaki erkekler iş yapmayı öğrenmeden büyüdükleri için yapıkacak işleri görüp de kendiliğinden yapma durumu yok. Söylemeye gocunmayın lütfen, her gün söyşenmesi gerekiyorsa her gün söyleyin. Sonuç olarak oturduğu yerden çamaşır katlayıp ütü yaparsa ölmez, bunu biraz da oğlunuzu eğitiyor gibi düşünün babasını yaparken gören çocuk bunu doğallaştırır. İkiz bebek hiç kolay değil, desteğe ihtiyacınız var ve o da destek olmak zorunda gönüllü olnasını ya da görüp yapnasını beklemeyin işi eline verin

Adamın birisi karısına ilişki esnasında g,tün çok büyük çamaşır makinası gibi demiş. Kadının zoruna gitmiş ama bozuntuya vermemiş. Aradan 3 5 gün geçmiş adam kadına sırnaşmaya başlamış. Kadın bi adama bakmış bi adamın önündekine bakmış. Ufacık şey için koca makinayı çalıştıramam elinde çitileyiver demiş.
Bende bazen diyorum bunu. Elinde çitileyiver.

Bu yazınızda o kadar hak verdim ki size..Aklında bir ton şey varken,vücut olarak yorgunken,sadece yatakta gören kocaya ben de hiçbir şey yapamıyorum malesef..Ne zevk alabiliyorum ne de eşime faydam oluyor..Konuşarak halledebileceğimize inanıyorum tabi..Ama en güzel çağlarımızda bu tür sebeplerle boşa geçmiş gibi geliyor bana

ya tabi yorgunluk stres herşey etkiler ama bu uzun sürerse kötü olur eşin bir süre sonra beni istemiyor diye daha da soğukluk olur

(Bende bazen diyorum bunu. Elinde çitileyiver.) buna eşini teşvik edersen bir süre sonra adam tamamen bırakır seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…