Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencil zorbalık teki. Kocanızla canınızı istemediği halde seks yapmayın. Bu seks mi onu bilmiyorum da. Libidonuzu yükseltsin, iş yapsın madem seks istiyor.Bir de abileri var bu çocukların ve eşim sadece söyledikçe söylenilen kadarini yapan biri.. bu olayda da bana yardım etse bir saatlik iş yarım saatte bitecek ve sonrasında birbirimize vakit ayırabilecektik. Şu ara saatlerin hesabını yaparak yasiyorum ki azıcık da olsa uyuyabileyim o bana bir kere demedi hadi çocuklara ben bakayım da sen uyu diye ..
cinsellik boyle bir sey degil. bu dusunceleri dogru bulmuyorum. sevismeyi lutuf ya da erkegin sadece zevk alacagi bir sey olarak gormek yanlis bence.Neden herkes bu zorba herife üzülmüş lan? Kadın hamileliğin son gününde bile seks yapmış. Kocasına hizmet için. Resmen seks kölesi.
Kadını haksız bulanlar öyle görüyor evet.cinsellik boyle bir sey degil. bu dusunceleri dogru bulmuyorum. sevismeyi lutuf ya da erkegin sadece zevk alacagi bir sey olarak gormek yanlis bence.
Sen degil o ayip etmisMerhaba hanimlar....
Sorum da mesele de açık aslında,
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Geri çevirdiğinizde nasıl bir tepki alıyorsunuz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Geri çevirmek mi hata yoksa onun ki bilemiyorum...
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
şu yogunlukta en son düşündüğüm şey cinsellik benim de
Ağız tadıyla bi reddedemedim ona yanarım.Bizde böyle birsey olamaz ben yorgun olsamda farketmez bana ama konuda ki rededen esim olur
Redetmek ne olaki her gün taciz ediyorum bulduğum yerde kacırırmıyımAğız tadıyla bi reddedemedim ona yanarım.
Konu sahibi, eşiniz bi durmayı öğrensin artık. Adam hastalık hamilelik de dinlemiyor geçtim yorgunluğu.
Hakkaten ya insan olan adam korkar bi de kadina cocuga bisey olur diye hayvan gibi bi libido masallah. Bu kadar umarsiz adamla degil seks ayni otobuse binmemek lazim.Açıkçası eşini haklı bulan yorumlara çok şaşırdım. Sanki her an hazır olmaya mecbur muyuz.. bu psikolojik şiddettir hayır cvbini alınca trip almak... Kadının üç çocuğu var ve yorgun halsiz hissediyor mecbur mu evli diye ? İstemediği halde surat asmasin diye yapmak şiddet görmektir ben olsam kendimi değersiz hissederdim. Bir de adetinin bitmesinin gününü sayması çok garip geldi , doğuma son gün kalaya kadar cinsel ilişki olması çok garip geldi konu sahibinin istediği ile olduysa tabiki normal ama ben doğumdan önce yerimden kalkamiyodum yataktan zaten uyuyamiyodum bide gelip bana seks yapicaz diye baskı yapsa napardm bilmiyorum bence eşiniz gayet haksız ve kaba
Hakkaten ya insan olan adam korkar bi de kadina cocuga bisey olur diye hayvan gibi bi libido masallah. Bu kadar umarsiz adamla degil seks ayni otobuse binmemek lazim.
Canı o an istemiyorsa iş de olmasa güç de olmasa yapmak zorunda değil evlendi diye her an hazır olacak diye bir şeye imza mi attı kiHakkaten ya insan olan adam korkar bi de kadina cocuga bisey olur diye hayvan gibi bi libido masallah. Bu kadar umarsiz adamla degil seks ayni otobuse binmemek lazim.
Son cumleniz herşeyi özetliyor , eğer uyumlu bir çift olsa yorgun olup olmadığını bile anlayıp ona göre davranması lazım , seks iki taraf isteyince çok güzel ama o an istemiyorsa hadi ama şöyle düşün de isteyebilirsin gibi duygulara yön vermeye çalışmak da doğru değil bence bu bir psikolojik baskıya giriyor. Doğumdan bir gün önceye kadar cinsel ilişkiye girilmiş bir evlilik var. İki taraf istiyorsa tabiki normal ama kocası trip atıyor diye mecburen yaptığını hissettim ben konu sahibininYa şu anda cinsellige onun baktığı tarafla seninki çok farklı. O büyük günün geldiğini düşünüyor, dört gözle bekledi bu anı sen etraftaki dağınıklığı halledip yarin işinin kolay olmasını, gerekirse sonra birlikte olabileceğinizi düşünüyorsun. Ben sana bir abla tavsiyesi vereyim. Gerçi yaşını bilmiyorum ama muhtemelen büyüğüm senden. İşi gücü bırak ve eşinle yaşayacağın çok güzel zamana odaklan. Ki bu yaşanan şey öyle eşi memnun etmek falan değil, bir kadının psikolojik durumu, zindeligi, zihinsel durumu ve hatta eklem sıvıları için bile son derece ciddi bir öneme sahip olağanüstü bir aktivite. Olaya bu açıdan bak. Sonra hersey bitince eşinden sen duştayken evi toparlamasini rica et. Bak o adam neler yapıyor senin için. Allah aşkına herseyi sen haklısın adam düşüncesiz, aklı pipisinde, sen küçük çocuk anasisin, tabi ki reddedebilirsin' e bağlamayın. Cinsel açıdan uyumlu bireyler birbirlerinin gözünden o gece birseyler olup olamayacağını anlarlar, kimse kimseyi reddetmez.
haklısınız,hiçbir sebebiniz olmasa da canınız sevişmek istemiyor olabilir, geri çevirme hakkına her türlü sahipsiniz elbette,ben sizin yazınızı okuyunca sevişmek istemeyeşinizin sebebini evin dağınıklığı ve yorgunluğunuz zannettim,yani kocanızdan biraz uzaklaşmak istediğinizi fark etmedim,anlayamadım,ondan öyle söyledim :))Aslında öyle bir kacmalik yönü de vardı sanırım :)
Henüz kendimle barışık da değilim sanırım kafam çorba olmuş halde. Her halinle seviyirum diyor da bilemiyorum ya. E hadi evi toplayalım o zaman deyip yardım etseydi böyle olmayacaktı.