Sevişme teklifi geri çevrilen eş tepkisi

Harika fikir ama korona zamanı eve kimseyi alamiyorum yine ortalık durgunken haftada bir gelirdi abla açılma olan ilk hafta kimseye gitmeden bana gelmesini istedim bakalım
İnşallah yoluna girer bizim bu işler de..
Bir arkadaşım hamile ve 2 yaşında da küçük bir bebeği var. Evine düzenli olarak yardımcı alır . Elinde eldiveni muhakkak oluyormuş , iki kat taktırıyorum hatta diyor . Oda oda temizletiyormuş , çıkınca epey bir havalandırıyormuş odayı . Ha bir de buharlı temizlik yapan süpürgemsi bir alet var ondan da almanı tavsiye ederim. Bir Alman markası , rengi sarı çok faydasını görürsün.

Yapamıyorum zaten iş filan. Muhtemelen maskeyle gelebilir misin diye sorup öyle devam edeceğim zaten..

Off benım ıkı hamılelıgımde de lohusalıgımda da lıbıdo tavan oldugu ıcın sızı anlamam mumkun degıl. Ocak basında corba karıstırırken sımdı cagırsa atlardım ha hayallerı kuruyodum adhdkshsjshs

İlkinde ben de öyleydim.. ikizler canıma okuyor. Bak bu saat oldu şimdi başımı yastığa koyabildim. Muhtemelen iki saate diğeri uyanacak... Hangi ara düşüneyim

Tabiki de geri çevirdiğim oluyor hızına isteğine yetişmek ne mümkün adam işten yorgun geliyor ne hikmetse iş oraya gelince enerji tavan. Sürat astigi oluyor ama alıştım ben takmıyorum ilk zamanlar o suratına çok geriliyordum ama takmıyorum. Doğum sonrasına gelirsek benim doğumum normaldi haliyle dikişte oldu. 40 gün iyileşmeye yeterli olmadı benim. Bı 20gun daha geçsin diye bekledim ama eşime pat diye 20 demedim bir hafta diye diye erteledim sonra kaçınılmaz son tabi. Çokta kafanıza takmayın bence

İlkinde ben de öyleydim.. ikizler canıma okuyor. Bak bu saat oldu şimdi başımı yastığa koyabildim. Muhtemelen iki saate diğeri uyanacak... Hangi ara düşüneyim
Ee benımde ılkı tek ıkıncıler ıkız, ama bana extra lıbıdo basılmıs gıbıydı, gercı yardımcı bakıcı hepsı vardı ama yıne emzır yatır kaldır kustu sıctı derken en cok annenın canı cıkıyor, ama ben yıne de cok ıstıyordum, ayy hamılelık herkeste farklı ızler bırakıyor sızı anlıyorum demeye geldım, 1yastan bıldırıyorum kaz ayaklarım cıktı ıkızlerden sonra

Ya k değil de benim koca hamileyken çok korkuyo ilişkiye girmekten, ya çocuğa birşey olursa diye. Siz nasıl doğumdan bir gün önce ilişkiye girdiniz
Artık ben atlicam adamın üzerine, o dereceye geldim. Libidosu yerinde ama tam birleşmeye asla yanaşmıyor.
Herkesin derdi başka valla

Oo o zaman yerin dibine batsın libidosu.

bu kadar anlayışsız kocanızın nazını çekmek zorunda değilsiniz. hayat müşterek ve ev işi, çocuk bakımı konusunda üzerine düşen görevleri yerine getirmiyorsa siz de o yorgunlukla canınız istemediğinde reddetmekte haklısınız.
benim eşim de bir kaç yıl ben iş yapıyorum mesela yorulmuşum gebermişim gece olmuş 12-1 hadi diyor reddediyorum diye günlerce surat yapıyordu. sonra aldım karşıma dedim ki ben bu evin hizmetçisi değilim, cinsellik benim de ihtiyacım ama yorgun ve keyifsiz olduğumda mal gibi yatayım gel sen işini gör istiyorsan ok ben görev addeder yaparım, yok iki taraflı keyif olsun istiyorsan o zaman üzerine düşen görevleri yerine getireceksin..
sonra aklına dank etti beyimizin, şimdi ev temizleneceği zaman birlikte yapıyoruz, ben işten geldiğimde çocuğumuz oyun oynamak istediğinde o oynuyor ben yemeği yapıyorum gibi iş bölümleriyle artık daha dengeli bi hayatımız var.
bence sen de böyle bi konuşma yapabilirsin.

Planli teklifli sevisemiyorum.
Her sey dogal akista ya oluyor ya olmuyor.
Göreve dönmesin aman dikkat. Evi toplayalim sonra halledelim gibi

Bazen öyle bir an gelir ki birak daginik evi, ev yansa umrumda olmaz. Bazen de o moda giremeyiz ve olmaz. Karsilikli gelisen bir surec bu bizde.

Yaptığın çok yanlış

Al benden de o kadar

Sizin burada iki hatanız var. Öncelikle eşiniz istediğinizi söyledikçe yapan biri ise, beni düşünsün söylemeden yapsın kafasından çıkıp yetişemediğiniz yerde çatır çatır istediğinizi söyleyecek ve yardım etmesini sağlayacak gerekirse zorlayacaksınız. İkinci olarak da erkeklere dağınık ev mi , cinsellikmi diye sorsanız biri bile önce evi toplasın demez, evin dağıklığını takmak aklına bile gelmez ancak sizin onu reddetmenizi kafasında kurar da kurar. Zira uzun süredir beraber olmuyorsanız, sizin kendisini özlemediğinizi ve istemediğinizi düşünür. Bu nedenle öncelikle yetişemediğiniz yerde eşinizi zorlamaktan çekinmeyin ama böyle konularda da yaşanılan cinselliği bu şekilde sanki görev gibi gördüğünüzü istemediğinizi ima eden hareketler yapmayın. Hatta adamı bu yola sokara ve süpizler yaparak, bir çok şeyi gönüllü bile yaptırabilirsiniz.

Zamanlamasına hayran olduğum sevgili beyim ne zaman yorgunluktan ve uykusuzluktan pertim çıkmış olsa sevişesi tutuyor. Tabi ki de reddediyorum hem de hiiç kibarca değil. 7/24 evdeyiz ikimiz de ama gece 3'te kuduruyoruz, neden acaba? Art niyet arıyorum artık altında. Hayır gündüzleri yem atıyorum , gel sana bişey gösterecem diye sesleniyorum elinden telefonu bırakıp gelmiyor. E kendi bilir.
İnsanın canı istemeyebilir, yorgun olabilir, sırf gönlü olsun diye de her zaman sevişilmez. Bunun için de surat asılmaz ama. Ne olurdu 10 dk birlikte ortalığı toplayıp gönlünüzü etseydi, ya da şimdi sevişelim bitince beraber toplarız deseydi, ama yook! Paşa hazretlerinin hem çocuklarına bakılacak hem evi toplanacak hem de gönlü edilecek.

Buradaki asıl taktik önce eğlenceye odaklanıp sonra ev toplamada eşten bol bol yardım istemek olsa gerek.

Vergi Beyannamesi değil ki bu, evi süpürdükten sonra bir zahmet bakarım diyesiniz. Evin işi bitmez, kimse de çok iyi yaptın diye madalya da takmaz. Önemli olan eşin yükü alması veya yardımcı tutulması.

Kiz bizim de tam tersi 5 ay oldu doğum yapali ben istiyom adam kaciyo ne güzel seni istiyen bı eşin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…