Adama uzuldumMerhaba hanimlar....
Sorum da mesele de açık aslında,
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Geri çevirdiğinizde nasıl bir tepki alıyorsunuz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Geri çevirmek mi hata yoksa onun ki bilemiyorum...
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
şu yogunlukta en son düşündüğüm şey cinsellik benim de
Ayip etmissiniz, libido katliami gibi cevap olmus. Ev toplayalim sonra nedir ya? Ev kaciyor mu ustelik siz hic mi ozlemediniz?Merhaba hanimlar....
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
Harika fikir ama korona zamanı eve kimseyi alamiyorumYorgunsunuz normal , ikiz bakmak gerçekten çok zordur . Eğer maddi durumunuz iyiyse haftada bir temizlik için yardım alın . Eşiniz çocukları uyuturken siz gidin güzelce bir duş alın , çıkınca eşinize bana nemlendirici sürsene vs deyin . Size de iyi gelecektirbence ağrın sızın yoksa , ev işlerini çok takma . Dağınıklık geçici .
Kesinlikle katılıyorumBebek bakımında sizinle birlikte ortak çalışıyorsa geri çevirmeyin derim.
Aksi durumda, ben geri çevirirdim sanırım.
2 çocukla mücadelede beni yalnız bırakan bi adamla birlikte olmayı zihnim kabul edemiyor.
Aslında öyle bir kacmalik yönü de vardı sanırım :)Günlerdir bekliyormuş. Evi toplayalım da öyle yapalım değil de, canım çok ama çok yoruldum, bebekler çok yoruyor biliyorsun, bugün güzelce dinleneyim, bu şekilde daha güzel zaman geçiririz gibi kibarca söyleseniz daha iyi olurdu sanki? Kırılmazdı belki de?
Gerçekten çok yorgun olduğunuzu anlasaydı bence anlayış gösterirdi
Bu şekilde olunca sanki ondan kaçıyormuşsunuz da, ev toplamayı bahane etmişsiniz gibi düşünmüş olabilir
Bir de abileri var bu çocukların ve eşim sadece söyledikçe söylenilen kadarini yapan biri.. bu olayda da bana yardım etse bir saatlik iş yarım saatte bitecek ve sonrasında birbirimize vakit ayırabilecektik. Şu ara saatlerin hesabını yaparak yasiyorum ki azıcık da olsa uyuyabileyimBebek bakımında sizinle birlikte ortak çalışıyorsa geri çevirmeyin derim.
Aksi durumda, ben geri çevirirdim sanırım.
2 çocukla mücadelede beni yalnız bırakan bi adamla birlikte olmayı zihnim kabul edemiyor.
Merhaba hanimlar....
Ay geç oldu artık yaNe kadar güzel birbirinizle ilgilenin ev işi sonraya kalsın kaçmıyor ya uzun süre sonra birde bebek vs derken sizi çok özlemiştir çok normal olarak reddetmenize tepki göstermiş... Tatlım atla üstüne adamın yürü de hayde gülüm
Ay geç oldu artık ya
Yarına artık bayram hediyesi olsun10 dakika iş 10 dakika duş yaparsınız kuşum behaklısın çok az kaldı vakite ... yarın bir sürpriz yapabilirsin neden olmasin fikiri saldım ortaya gerisi sende