Sevişme teklifi geri çevrilen eş tepkisi

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.375
6.061
35
Merhaba hanimlar....
Sorum da mesele de açık aslında,
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Geri çevirdiğinizde nasıl bir tepki alıyorsunuz?

Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.

Geri çevirmek mi hata yoksa onun ki bilemiyorum...

Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum

şu yogunlukta en son düşündüğüm şey cinsellik benim de

Yorgunsunuz normal , ikiz bakmak gerçekten çok zordur . Eğer maddi durumunuz iyiyse haftada bir temizlik için yardım alın . Eşiniz çocukları uyuturken siz gidin güzelce bir duş alın , çıkınca eşinize bana nemlendirici sürsene vs deyin . Size de iyi gelecektir bence ağrın sızın yoksa , ev işlerini çok takma . Dağınıklık geçici .

Günlerdir bekliyormuş. Evi toplayalım da öyle yapalım değil de, canım çok ama çok yoruldum, bebekler çok yoruyor biliyorsun, bugün güzelce dinleneyim, bu şekilde daha güzel zaman geçiririz gibi kibarca söyleseniz daha iyi olurdu sanki? Kırılmazdı belki de?

Gerçekten çok yorgun olduğunuzu anlasaydı bence anlayış gösterirdi

Bu şekilde olunca sanki ondan kaçıyormuşsunuz da, ev toplamayı bahane etmişsiniz gibi düşünmüş olabilir

Sen adamdaki tutkuyu öldürmüşsün bacım. Evi toplayayım sonra görevimi yerine getireceğim der gibi olmuş. Adam onu özlemediğini, arzulamadığını düşünmüş.

Gerçi seni anlıyorum benim de küçük bebeğim var ama biraz akışta kalmak lazım. Sen adamı yorgun olduğun için değil canın seks istemediği için reddetmişsin resmen. Yorgun olsan evi toplayamazdın.

Şu forumda öyle şeyler okudum ki sizi isteyen bir eşinizin olması güzel bence. Etrafı sonra da toplayabilirsiniz. Bence birbirinize kaliteli zaman ayırın. Siz de zevk alın. Yapılması gereken bir görev gibi görmeyin

Adama uzuldum Gel yardım et sonra halledelım deseydınız

Ayip etmissiniz, libido katliami gibi cevap olmus. Ev toplayalim sonra nedir ya? Ev kaciyor mu ustelik siz hic mi ozlemediniz?

Harika fikir ama korona zamanı eve kimseyi alamiyorum yine ortalık durgunken haftada bir gelirdi abla açılma olan ilk hafta kimseye gitmeden bana gelmesini istedim bakalım
İnşallah yoluna girer bizim bu işler de..

Şuan bebeğini emziren lohusa anne olarak elinde telefon beni çileden çıkarıp oturan biriyse asla

Kesinlikle katılıyorum

Aslında öyle bir kacmalik yönü de vardı sanırım :)
Henüz kendimle barışık da değilim sanırım kafam çorba olmuş halde. Her halinle seviyirum diyor da bilemiyorum ya. E hadi evi toplayalım o zaman deyip yardım etseydi böyle olmayacaktı.

Ablacım sen haklısın. Aklında iş varken konsantre olamıyor olabilirsin. Kocanıza da böyle bi tepki vereceğini bilseniz böyle değil daha farklı şekilde söylerdiniz elbette. Gün sayıyorduysa bile yorgunluk gibi bir bahaneniz yoksa bile istemeyebilirsiniz.

Ay benim libidom ölmüş ya da bilmiyorum.

Siz haklısınız onun düşüncesizliği herkes eşinize hak vermiş ama bu sizin göreviniz değil yok şöyle yapsaymışsın yok cicili bicili giyinip yanına gitseymişsin başta empati kurulmalı sizin yorgun olduğunuz aşikar o kadar beklemiş yine bekleyebilir böyle şeyler için asıl kalp kırılmamalı surat asılmamlı.Sex çok önemli evlilikte fakat evlilik=sex değil.

Bir de abileri var bu çocukların ve eşim sadece söyledikçe söylenilen kadarini yapan biri.. bu olayda da bana yardım etse bir saatlik iş yarım saatte bitecek ve sonrasında birbirimize vakit ayırabilecektik. Şu ara saatlerin hesabını yaparak yasiyorum ki azıcık da olsa uyuyabileyim o bana bir kere demedi hadi çocuklara ben bakayım da sen uyu diye ..

Ne kadar güzel birbirinizle ilgilenin ev işi sonraya kalsın kaçmıyor ya uzun süre sonra birde bebek vs derken sizi çok özlemiştir çok normal olarak reddetmenize tepki göstermiş... Tatlım atla üstüne adamın yürü de hayde gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…