- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
Yarına artık bayram hediyesi olsun tabi kocam beyler tribi bırakırsa..
Sen yanaş azıcık trip yapması normal adamim hevesi kırılmış bebişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına artık bayram hediyesi olsun tabi kocam beyler tribi bırakırsa..
Bir arkadaşım hamile ve 2 yaşında da küçük bir bebeği var. Evine düzenli olarak yardımcı alır . Elinde eldiveni muhakkak oluyormuş , iki kat taktırıyorum hatta diyor . Oda oda temizletiyormuş , çıkınca epey bir havalandırıyormuş odayı . Ha bir de buharlı temizlik yapan süpürgemsi bir alet var ondan da almanı tavsiye ederim. Bir Alman markası , rengi sarı çok faydasını görürsün.Harika fikir ama korona zamanı eve kimseyi alamiyorum yine ortalık durgunken haftada bir gelirdi abla açılma olan ilk hafta kimseye gitmeden bana gelmesini istedim bakalım
İnşallah yoluna girer bizim bu işler de..
Yapamıyorum zaten iş filan. Muhtemelen maskeyle gelebilir misin diye sorup öyle devam edeceğim zaten..Bir arkadaşım hamile ve 2 yaşında da küçük bir bebeği var. Evine düzenli olarak yardımcı alır . Elinde eldiveni muhakkak oluyormuş , iki kat taktırıyorum hatta diyor . Oda oda temizletiyormuş , çıkınca epey bir havalandırıyormuş odayı . Ha bir de buharlı temizlik yapan süpürgemsi bir alet var ondan da almanı tavsiye ederim. Bir Alman markası , rengi sarı çok faydasını görürsün.
İlkinde ben de öyleydim.. ikizler canıma okuyor. Bak bu saat oldu şimdi başımı yastığa koyabildim. Muhtemelen iki saate diğeri uyanacak... Hangi ara düşüneyimOff benım ıkı hamılelıgımde de lohusalıgımda da lıbıdo tavan oldugu ıcın sızı anlamam mumkun degıl. Ocak basında corba karıstırırken sımdı cagırsa atlardım ha hayallerı kuruyodum adhdkshsjshs
Tabiki de geri çevirdiğim oluyor hızına isteğine yetişmek ne mümkün adam işten yorgun geliyor ne hikmetse iş oraya gelince enerji tavan. Sürat astigi oluyor ama alıştım ben takmıyorum ilk zamanlar o suratına çok geriliyordum ama takmıyorum. Doğum sonrasına gelirsek benim doğumum normaldi haliyle dikişte oldu. 40 gün iyileşmeye yeterli olmadı benim. Bı 20gun daha geçsin diye bekledim ama eşime pat diye 20 demedim bir hafta diye diye erteledim sonra kaçınılmaz son tabi. Çokta kafanıza takmayın benceMerhaba hanimlar....
Sorum da mesele de açık aslında,
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Geri çevirdiğinizde nasıl bir tepki alıyorsunuz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Geri çevirmek mi hata yoksa onun ki bilemiyorum...
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
şu yogunlukta en son düşündüğüm şey cinsellik benim de
Ee benımde ılkı tek ıkıncıler ıkız, ama bana extra lıbıdo basılmıs gıbıydı, gercı yardımcı bakıcı hepsı vardı ama yıne emzır yatır kaldır kustu sıctı derken en cok annenın canı cıkıyor, ama ben yıne de cok ıstıyordum, ayy hamılelık herkeste farklı ızler bırakıyor sızı anlıyorum demeye geldım, 1yastan bıldırıyorum kaz ayaklarım cıktı ıkızlerden sonraİlkinde ben de öyleydim.. ikizler canıma okuyor. Bak bu saat oldu şimdi başımı yastığa koyabildim. Muhtemelen iki saate diğeri uyanacak... Hangi ara düşüneyim
Oo o zaman yerin dibine batsın libidosu.Bir de abileri var bu çocukların ve eşim sadece söyledikçe söylenilen kadarini yapan biri.. bu olayda da bana yardım etse bir saatlik iş yarım saatte bitecek ve sonrasında birbirimize vakit ayırabilecektik. Şu ara saatlerin hesabını yaparak yasiyorum ki azıcık da olsa uyuyabileyim o bana bir kere demedi hadi çocuklara ben bakayım da sen uyu diye ..
Merhaba hanimlar....
Eslerinize sevişmek istediklerinde o gün yorgun ya da vaktin geç olduğunu söyler misiniz? Kısaca eşinizin sevişme isteğini geri çevirir misiniz?
Benim eşim normalde birşeylere küsen biri olmamasına rağmen kusuyor resmen. Tirip atıyor, gıcık bir insana dönüşüyor. Bazen istemesem de sırf o gıcık birine dönmesin diye ses cikartmiyorum.
Bir ara hiç reddetmiycem diye bir karar almıştim, herşey yolundaydı. Sıkıntısız bir hamilelik geçirdim son gün bile ilişkimiz oldu. Sonra doğum yaptım ikizlerim oldu, aşırı yoğun geçiyor günlerim. Lohusaligim ve sonrasında devam eden adetim yeni bitti bugün, evi bı toplayalım önce dedim diye, Yapmıyorum hiç birşey dedi çekti gitti yattı. Gün sayıyordu gerçi ayıp mı ettim bilmiyorum
Yaptığın çok yanlışMerhaba hanimlar....
Al benden de o kadarAblacım sen haklısın. Aklında iş varken konsantre olamıyor olabilirsin. Kocanıza da böyle bi tepki vereceğini bilseniz böyle değil daha farklı şekilde söylerdiniz elbette. Gün sayıyorduysa bile yorgunluk gibi bir bahaneniz yoksa bile istemeyebilirsiniz.
Ay benim libidom ölmüş ya da bilmiyorum.
Kiz bizim de tam tersi 5 ay oldu doğum yapali ben istiyom adam kaciyo ne güzel seni istiyen bı eşin varMerhaba hanimlar....