- 17 Ocak 2020
- 27.432
- 39.616
-
- Konu Sahibi Goturbeniaya
Adamlar her koşulda osurarak geziyor .Yeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bunu anlatacagim kimse olmadığı için sizle paylaşmak istedim.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Ayaklarim biz gibi evimizde ısınmıyor zaten.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Geçen gece yine aşırı gazım vardı.
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Lavaboya gidip geliyorum dedim bu arada lavabo odanin bitisigi.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Sonra benim modum düştü tabi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Ama sanırım eşim onu gaz çıkarttım sandı çünkü duyuldu resmen.
O geceden beri konuyu hiç açmadık.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim
Ay lütfen daha çok yorum yap bayıldım yorumlarınaO değil de bende şimdi düşününce nickim ve konunun bol gazlı olması. Galiba aya uçacak olan kişi eşim bu toto bendeyken.
2021 den gaz siz bir sene olmasını diliyorum
Aynen .Ay lütfen daha çok yorum yap bayıldım yorumlarınao nick bence senin osuruğa ithafen gibi olmuş, osururken roket gibi aya gittiğin geldi gözümün önüne
Niye böyle düşündün şimdi, hepimizin başına gelebilecek sıkıntı da yapabileceğimiz bir durum bu. Benim adımı görenler de aaaaa cinsellik dışında bir konuya yorum yapmış hayret ya da seksten başka derdi yok diyebilir. Buna takacak olsak yanmıştık. Kimliksiziz burada rahat olmak lazımAynen .
Aslında üye olurken nickimle konunun bir bağlantısı yoktu 50 tane şey denedim malum kk nın üyesi çok olduğu için hiç birini kabul etmedi o esnada tv de o şarkı çıktı onu denedim oldu.
O değilde şimdi beni herkes osruklu kadın olarak hatirlayacak.
Bende bu nicke baktıkça yıllar geçse bile bu konumu hatirlatayacagim.
Aman ne yapalim artık yapacak birşey yok.
Kız ne alakası var önden çıkanla onun. Ben mi anatomimi bilmiyorum osuruk dediğimiz şey bagirsaktan gelir diğeri vajinadan.Ay hepiniz ne osurukluymussunuz kızzzyani evlendik tamam aynı evde bir hayat yaşayacağız da adamın yanında zart zurt osurmaya ne gerek var arkadaşlar napıyorsunuz hani kaçar falan ona lafım yok insanız da arada bazılarınız bangır bangır osuruyorum leş gibi kokuyor, adam off bu ne deyip odadan kaçıyor demiş, soruyorum ona; NEDEN? Yani usulca banyoya gidip fısss fısssss sessizce osurulabilirdi bence sağlık sorunu olanlar tabi tutmasın içinde onlar ayrı lafım keyfi osurukculara
Ben de konu sahibinin kafasında biriyim. Gazımin türü de aynı. Beklersin kaçar olmadık yerde kapıya dayanır alacaklı gibi. Bi kere ishal olmustum allahım patlıcam aynı odadayiz, tuvalet odanın içinde gitsem carrttt curtttt sesler gelecek çok belli. Yok gidemiyorum tuttukca içeri kaçtı ama ne tutmak kegel egzersizinin kralını yaptım bahaneyle. Sonra biraz geçti şiddeti. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir gaz bastırdı ama öyle fiss misss kurtarmaz başlayınca sonu görünmeyenlerden. Uykudan uyandıracak cinsten. Artık böyle mideme falan vurdu göğsümde sıkıştı gaz. Madem alttan salmiyorsun ben de buradan çıkarım diye gırtlaği zorluyordedim sen mi büyüksün ben mi !!
benimki de uyuyor ama horultu yok hafif bir uykuda. Dayanamadim mevsim yazdı çıktım balkona usul usul. Tam kontrollü bir şekilde işimi gorucem benimki kalktı kapıda dikiliyor aşkım noldu diyededim bi şey yok hayatim midem ağrıdı biraz uykum kaçtı. Demesin mi ben de bi sigara içeyim, diyemiyorsun ki b.k iç içinizden amann ne kastın be sal gitsin diyenlerinizi duyar gibiyim ama öyle olmuyor vallahi çok utanırım. Neyse sonra tuvalete girdi Allahtan. Belki o da garibim beni bekliyordu balkonda görünce gidip fiss fiss saldı içerde bilmiyorum o gidince yılların birikimini çıkardım. Ne yemişsem osur osur bitmedi sonra bebekler gibi uyumuştum
Osuruk konusunda destan yazmak yoktu aklımda ama başlayınca önünü alamadım osuruk gibi uzattım ahdhskshshs. Neyse, konu sahibi bence fazla takma fiss diye çıkmış sorun yok olur öyle arada ama anlatis şekline çok güldüm. Önce yanaklari ayirinca aradan özgürlüğüne koşan fiss osuruktam anlamıyla çıkamayinca önden firtlamasi da beni benden aldı ilahi ya. Konudaki mesajlara da çok güldüm daha fazla osuruk anısı yazalım lütfen boşlamayalim
Ahahshsh Allah iyiliğini versin emiKız ne alakası var önden çıkanla onun. Ben mi anatomimi bilmiyorum osuruk dediğimiz şey bagirsaktan gelir diğeri vajinadan.
Sadece zamanlamalari iyi değildi. Yoksa ikisi aynı şey değil yani.
Tamam kacirmisim olabilirim ama insan malini tanır demi.
Bir kere bende çok kötü ishal olmuştum. Ama nasıl bir ishal. Yanı biraksam mahalle savaş çıktı diye 18 yas üstü erkeklerini hazirlar askere gonderir o derece.
Karnım gümbür gümbür. Ve işin daha kötü tarafi evde misafir var. Tuvalet salonun dibinde. Duyulmamasinin imkanı yok.
Bunlar sohbet ediyorlar ben kivraniyorum. Içeri geldim bunlar sohbet ediyorlar tv yi açtım sesini epey yukselttim izliyor gibi yaptım. Eşim hayatim biraz kıs biz konusuyoruz dedi siz konuşun ben duymuyorum filan diyorum olmadı tabi adam kalktı sesi kistu oysa ben tv sesi açıkken tuvalete gidecektim.
Neyse ben buna dedim markete gidilmesi lazım şu şu eksik. Tamam birşey olmaz biraz sonra giderim dedi. Ki bunlar sohbete dalmışlar benim istedigim seyin aciliyeti yok. Mutfagi talan ediyorum ne eksik olsa gidip hemen alir.
Birde gidisattan anladım ki sen otur kardeş ben iki dakikaya alio geleyim diyecek. O da olmadı.
Ben artık bırakacağım o dereceye geldi.
Komşu ya gitsem bu toto bendeyken nereye gitsem o ses çıkacak yani.
Allahım bir yandan kivraniyorum bir yandan düşünüyorum. Napsam nasıl etsem.
Banyo biraz uzakta. Acaba dedim bi poşet götürsem icinemi yapsam banyoda tuvalet yok çünkü.
Yani o da olmaz. Artık çaresizlikten her şeyi düşünüyorum. Çocuğu tuvalete soksam kapı da bekle desem sonra ben yapsam ve yaparken kendi kendime konussam a kızım sen hasta mi oldun yedigin birşey mi dokundu usuttun mu nasil ishal olmussun filan desem mi diyorum.
Ama çocuk küçük hem o kadar sesin ondan gelmedigini anlarlar hemde çocuk ben yapmadim bana der yani kesin der.
En sonunda bizimkini cagirdim ben tuvalete girmem lazım arkadasini da çok git evden dedim.
E gir sen bizle ne alakası var diyor.
En sonunda anlattım çok kötü ishal oldum kesin içeri duyulur ben rahat edemem diye.
Onlar dışarı çıktılar bende içimde ne varsa bıraktım oh be dünya varmış.
Hsklslslsljskskjsk ölüyommm lannnn çatladım hayyyyAllah affetsin şu sahne zihnimde istemsizce canlandı. Hele ki fıssss. Yani zart zurt olsa kokusuz olur, fıslı osuruk kokar bir de ya.
He biliyorum onu .... fortlamasi demiAhahshsh Allah iyiliğini versin emikız önden çıkana osuruk demedim onun başka bir adı vardı ekşi sözlükte şimdi yazmayayım buraya bilenler anlamıştır
Senle tuvalet ve gaz rituellerimiz çok benziyor okurken kendimi gördümtuvaletin önüne çocuğu yerleştirip yaptığın plana sesli güldüm gece gece Allah da seni güldürsün ay insan kendi evinde rahat rahat kakasını yapamıyor bu evlilik işi hiç bana göre değil
Ya bu cok igrenc bisey gülerek anlatmaniz da. Eşler birbirinin yaninda bu kadar rahat olmamali. Birbirinin yaninda rahatca - o kelimeyi bile yazamiorum cok igrenirim ya- yapan insanlara hayret ederim gerek yok biraz özenli olmak zor degil. Yanimda rahatca gaz yapan adamla ben bi daha sevişmem şahsen.Walla ben geçen art arda salonda baya da sesli çıkardım eşim varken üstelik büyük tuvalete de 3 gün çıkamadığım için felaket bir koku yayıldı Eşim offf ölüyorum diyerek kaçtı diğer odayaBende oh be salon bana kaldı diyip istediğim kanalı açıp keyfime baktmmm
Hayırlısı be gülümYa bu cok igrenc bisey gülerek anlatmaniz da. Eşler birbirinin yaninda bu kadar rahat olmamali. Birbirinin yaninda rahatca - o kelimeyi bile yazamiorum cok igrenirim ya- yapan insanlara hayret ederim gerek yok biraz özenli olmak zor degil. Yanimda rahatca gaz yapan adamla ben bi daha sevişmem şahsen.
Size demiyorum konu sahibi sizinki yanlışlik olmus insanlik hali. Onda bisey yok. Ben saygisizca bile isteye yapmaktan bahsediyorum. Yanlışlıkla uyurken vs illa ki olur. Yüzsuzce yapilandan bahsediorum tuvalete gitmek varken.
Ilk O başlattı Walla. Ben hiç yapmazdım ama o böyle yaparken ben neden kasıyım kiAy hepiniz ne osurukluymussunuz kızzzyani evlendik tamam aynı evde bir hayat yaşayacağız da adamın yanında zart zurt osurmaya ne gerek var arkadaşlar napıyorsunuz hani kaçar falan ona lafım yok insanız da arada bazılarınız bangır bangır osuruyorum leş gibi kokuyor, adam off bu ne deyip odadan kaçıyor demiş, soruyorum ona; NEDEN? Yani usulca banyoya gidip fısss fısssss sessizce osurulabilirdi bence sağlık sorunu olanlar tabi tutmasın içinde onlar ayrı lafım keyfi osurukculara
Ben de konu sahibinin kafasında biriyim. Gazımin türü de aynı. Beklersin kaçar olmadık yerde kapıya dayanır alacaklı gibi. Bi kere ishal olmustum allahım patlıcam aynı odadayiz, tuvalet odanın içinde gitsem carrttt curtttt sesler gelecek çok belli. Yok gidemiyorum tuttukca içeri kaçtı ama ne tutmak kegel egzersizinin kralını yaptım bahaneyle. Sonra biraz geçti şiddeti. Gecenin ilerleyen saatlerinde bir gaz bastırdı ama öyle fiss misss kurtarmaz başlayınca sonu görünmeyenlerden. Uykudan uyandıracak cinsten. Artık böyle mideme falan vurdu göğsümde sıkıştı gaz. Madem alttan salmiyorsun ben de buradan çıkarım diye gırtlaği zorluyordedim sen mi büyüksün ben mi !!
benimki de uyuyor ama horultu yok hafif bir uykuda. Dayanamadim mevsim yazdı çıktım balkona usul usul. Tam kontrollü bir şekilde işimi gorucem benimki kalktı kapıda dikiliyor aşkım noldu diyededim bi şey yok hayatim midem ağrıdı biraz uykum kaçtı. Demesin mi ben de bi sigara içeyim, diyemiyorsun ki b.k iç içinizden amann ne kastın be sal gitsin diyenlerinizi duyar gibiyim ama öyle olmuyor vallahi çok utanırım. Neyse sonra tuvalete girdi Allahtan. Belki o da garibim beni bekliyordu balkonda görünce gidip fiss fiss saldı içerde bilmiyorum o gidince yılların birikimini çıkardım. Ne yemişsem osur osur bitmedi sonra bebekler gibi uyumuştum
Osuruk konusunda destan yazmak yoktu aklımda ama başlayınca önünü alamadım osuruk gibi uzattım ahdhskshshs. Neyse, konu sahibi bence fazla takma fiss diye çıkmış sorun yok olur öyle arada ama anlatis şekline çok güldüm. Önce yanaklari ayirinca aradan özgürlüğüne koşan fiss osuruktam anlamıyla çıkamayinca önden firtlamasi da beni benden aldı ilahi ya. Konudaki mesajlara da çok güldüm daha fazla osuruk anısı yazalım lütfen boşlamayalim
Probiyotik olarak ben kefir tüketmistim bi ara, daha çok gaz yaptı hatta inanılmaz gaz yaptı öyle böyle değilGaz sorununuz içim probiyotik içeren gıdalar tüketin bol bol. Gazınız emziriyorsanız bebeğe de geçer.
Sevişme ortasında gidip gidip bebek yoklamak çok mod düşürücü. En başından gaz çıkarsaydınız güler geçerdiniz ya da tuvalete gidip yapsanız duysa ne olur. Hepimiz insanız.
Ayrıca eşinizin hatrı için sevişmeyin yahu. İstemiyorum diyebilirsiniz. Sese uyandı diye pışpışlanacak bebek değil adam.
Ne bileyim patır patır osurduktan sonra cinsel hayat hiç etkilenmiyor mu yaIlk O başlattı Walla. Ben hiç yapmazdım ama o böyle yaparken ben neden kasıyım ki
Ayy benim balayinda oldu bu yaaÇok afedersiniz ben bazı zaman uyurken laciroyorum. Yani kendi osrugumun sesine uyaniyorum.
Kendimde ufak tefek birseyim. Yani o sesi duysaniz bu kadından bu ses nasil cikti dersiniz