Sevisirken gaz kacirdim 😢

Ya bisi dicem de yorgun argin karnin agrirken ev soguk diosun üşürken canin istemezken (çünkü adami yani uyuyan yilani uyandirmayim seks ister simdi demenden anliyorum) neden yapiyorsun adamin hatri için mi? Bu sekilde gönülsüzken iliskiye girmek mecburiyetinde hissetmeniz bence asıl mesele. Ve üzücü. Emin olun kendinizden ödün verdiginiz sürece değerli olmazsiniz.
Yok ben istiyorum da işte totoma güvenmiyorum.
Gazin geçmesini beklesem ohoooo bekle ki yaz gele çiçekler aca kuşlar öte.
E zaten hava soğuk bebek var ertesi günü iş var diye diye zor bir araya geliyoruz birde benim totonun keyfini beklersek işimiz zor.

Ya bu cok igrenc bisey gülerek anlatmaniz da. Eşler birbirinin yaninda bu kadar rahat olmamali. Birbirinin yaninda rahatca - o kelimeyi bile yazamiorum cok igrenirim ya- yapan insanlara hayret ederim gerek yok biraz özenli olmak zor degil. Yanimda rahatca gaz yapan adamla ben bi daha sevişmem şahsen.

Size demiyorum konu sahibi sizinki yanlışlik olmus insanlik hali. Onda bisey yok. Ben saygisizca bile isteye yapmaktan bahsediyorum. Yanlışlıkla uyurken vs illa ki olur. Yüzsuzce yapilandan bahsediorum tuvalete gitmek varken.
Şahsen bende öyle düşünüyorum eşim yanımda yapsa ben rahatsız olurum. Belki çok doğal birşey ama yemek yemek kadar çıkartmak da doğal ama kimse sokağın ortasında s....miyor yani. Ama sokağın ortasında birşeyler yiyen insana mutlaka rastlmisizdir.
Her doğal olan şey insan içinde yapılmıyor.
Ben en azından eşimin yanında bunu yapmayı doğru bulmuyorum hatayla olan neyse de bende bile iste ye bunu yapamam

Ne bileyim patır patır osurduktan sonra cinsel hayat hiç etkilenmiyor mu ya 🥴 yani tamam doğal bir şey alt tarafı gaz çıkıyor ama ben yapamam ya.

Bi kere eski sevgilimle ergen gibi telefonda uyurken kendi osuruk sesime uyanmıştım ama ne uyanmak 😂 böyle haci yatmaz gibi bir anda dikildim buz kestim o neydi gizzz diye :KK53: o zaman da nasıl aşığım böyle laçka olmuş bir ilişki değil tam bir lady gibi davranıyorum falan ama yatakta zortttt diye bir ses. Oturdum yatağın icinde adamın sesini dinliyorum uyuyor mu nefesinden anlicam, sonra arada ihim mihim bi şeyler yaptı ki anladım uyumuyor. Allammmmm yerin dibine girmek istedim o an. Şimdi olsa ağzına bile s.carim o ayrı :süslü:
Ah o sonra uyuyor mu diye kontrol etmeler yok mu.

Ne bileyim patır patır osurduktan sonra cinsel hayat hiç etkilenmiyor mu ya 🥴 yani tamam doğal bir şey alt tarafı gaz çıkıyor ama ben yapamam ya.

Bi kere eski sevgilimle ergen gibi telefonda uyurken kendi osuruk sesime uyanmıştım ama ne uyanmak 😂 böyle haci yatmaz gibi bir anda dikildim buz kestim o neydi gizzz diye :KK53: o zaman da nasıl aşığım böyle laçka olmuş bir ilişki değil tam bir lady gibi davranıyorum falan ama yatakta zortttt diye bir ses. Oturdum yatağın icinde adamın sesini dinliyorum uyuyor mu nefesinden anlicam, sonra arada ihim mihim bi şeyler yaptı ki anladım uyumuyor. Allammmmm yerin dibine girmek istedim o an. Şimdi olsa ağzına bile s.carim o ayrı :süslü:
Sevgili olsa yapılmaz tabi. Ama eşim çekinmiyorsa bende bütün gün isyerindeyim yani yeterince resmi takiliyorum bide evde kasmıyorum. Üşenmezsem wc giderim genelde ama isim varsa gitmiyorum. Sonucta aileyiz yani utanip sikilacaksak rahat hissetmeyeceksek nee anlamı var ki. Annemizin evde de utanıyorsak eywallah ta ben o kadar kasamam.. cinsel hayatta da aklımıza en son gelecek şeydir yani etkilenecek birşey yok. 🤣

Bir insan eşine, beraber çocuk yaptığı adama bize burada anlattığı gibi üşüyünce gazım oluyor, çok rahatsızım bugün feci şiştim diyemiyor mu? Kimsenin yanında bile isteye gaz çıkarmıyorum ama irritabl bağırsak sendromum var ve eşim, arkadaşlarım bunu bilir. Biraz üşüsem, dokunan bir şey yesem dışarıdan duyulacak derecede karnım guruldar gaz çıkarmak değil de sürekli aşağıya bir şey iniyor gibi guruldamalar. Hatta eşim makineleri açtın yine der. Eşim o dönemlerde ilişkiye girmeyi teklif etmediği gibi sıcak su torbası yapıp ayağımın altına kendi koyar. Ayrıca insanız bu gayet de insani bir şey, eşiniz o sizin. Bence sürekli çocuğa bakayım onu su içeyim diye bahaneler çok saçma duruyor.

Bir insan eşine, beraber çocuk yaptığı adama bize burada anlattığı gibi üşüyünce gazım oluyor, çok rahatsızım bugün feci şiştim diyemiyor mu? Kimsenin yanında bile isteye gaz çıkarmıyorum ama irritabl bağırsak sendromum var ve eşim, arkadaşlarım bunu bilir. Biraz üşüsem, dokunan bir şey yesem dışarıdan duyulacak derecede karnım guruldar gaz çıkarmak değil de sürekli aşağıya bir şey iniyor gibi guruldamalar. Hatta eşim makineleri açtın yine der. Eşim o dönemlerde ilişkiye girmeyi teklif etmediği gibi sıcak su torbası yapıp ayağımın altına kendi koyar. Ayrıca insanız bu gayet de insani bir şey, eşiniz o sizin. Bence sürekli çocuğa bakayım onu su içeyim diye bahaneler çok saçma duruyor.
Bende begenmedim butonuna bas anlar niye beğenmedi acaba diye düşünüyordum ki bu yorumunuzdan sonra anladim neden begenmediginizi.
Valla ayda yılda bir olan sorun olsa insan der ama hergun de gazim var denmez.
Eşim o hamleyi yapmasaydı öyle yada böyle geçip gidecekti ama olan oldu. Inanın konu actiktan sonra zerre kafaya takmiyorum artık.
Ha hala yanında yapamam ama hatayla olan birseyi de kafama takmiyorum suan.
Sağ olsun arkadaşlar destek oldular.

Bende begenmedim butonuna bas anlar niye beğenmedi acaba diye düşünüyordum ki bu yorumunuzdan sonra anladim neden begenmediginizi.
Valla ayda yılda bir olan sorun olsa insan der ama hergun de gazim var denmez.
Eşim o hamleyi yapmasaydı öyle yada böyle geçip gidecekti ama olan oldu. Inanın konu actiktan sonra zerre kafaya takmiyorum artık.
Ha hala yanında yapamam ama hatayla olan birseyi de kafama takmiyorum suan.
Sağ olsun arkadaşlar destek oldular.
Hanımefendi sürekli bu sorunu yaşayan biri olduğumu yazdığımı görmediniz herhalde ayda yılda bir değil sürekli yaşadığım bir şey.
Neyse kafaya takmıyorsanız önemli olan buydu, sevindim adınıza.

O da birşey mi bir keresinde kaç sıkışması yaşadım. Kolğun başına dayandım bebeklerin omzunda durduğu şekli aldım patır patır yapmak zorunda kaldım. Pişman değilim çünkü öyle bir acıyorduki baıırsağım bıçak yemiş gibiydi. Aksi takdirde hava dolması ve gaz ilişkide en normal şeydir. Dünya şeker dünyası değil hiçbirimiz pembe dışkılamıyoruz, erkekler içinde bu normal kadın içinde .

Sakin olun yahu, gaz değil o. Doğum yapmadan önce de oluyordu bende. Doggy pozisyonunda çok hava kaçıyor içeriye, o çıkıyor. Kadınlarda hep olan birşey.
Ben doğum yapali iki ay oldu üstelik sezeryan ve doğumdan sonra ilk cinsel ilişkide bu ses oldu ve dediğiniz pozisyondayken oldu ödüm patladı bı an noldugunu anlamadım acaba sonrasında düzeliyor mu ameliyat falan olmak istemiyorum

Ben doğum yapali iki ay oldu üstelik sezeryan ve doğumdan sonra ilk cinsel ilişkide bu ses oldu ve dediğiniz pozisyondayken oldu ödüm patladı bı an noldugunu anlamadım acaba sonrasında düzeliyor mu ameliyat falan olmak istemiyorum
Zannetmiyorum :)) Hamilelik ve doğumdan önce de oluyordu.

Yeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bunu anlatacagim kimse olmadığı için sizle paylaşmak istedim.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Ayaklarim biz gibi evimizde ısınmıyor zaten.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Geçen gece yine aşırı gazım vardı.
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Lavaboya gidip geliyorum dedim bu arada lavabo odanin bitisigi.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Sonra benim modum düştü tabi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Ama sanırım eşim onu gaz çıkarttım sandı çünkü duyuldu resmen.
O geceden beri konuyu hiç açmadık.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim 😢
Ah canım yaa neden sıkıntıya girdiğin ki bu kadar insanız sonuçta biz de kadınlar öyle filmlerdeki gibi prenses modunda geziyor gün boyunca 😂 vajina gaz çok normal zaten onu çok normal karşılamanız lazım arkadan gaz çıkarman da normal yani gül espriye vur eşin de espriye vursun yapacak bir şey yok evlilik bu yani her saniye yanımızdalar sıkma kendini

Of çok itici hiç hoşlanmadım o sesten doktora görünmeli miyim
O pozisyonla alakalı doktorluk birşey yok. Benim anladığım kadarıyla o pozisyonda olursan eğer başını çok aşağı egmemek lazım. Çok affedersiniz açık yazmak zorundayım kalça kafa hizasından yukarı da durunca o ses oluyor en kötü ihtimal aynı hizada olursa olmaz. Yani kollari kırıp başı esagi egmeden.
Aslında o pozisyona girmemek en mantiklisi birde başka birşey varda ı nasıl anlatilir bilmiyorum.
Şöyle ki koltugun kenarına yani kolumuzu koydugumuz yere popomuzu koyup vücud koltugun oturdugumuz yerine uzanır pozisyonda da o ses oluyor.
Ikisindeki mantık şu kalça kabak gibi ortaya çıkıyor iç organlar aşağı kayıyor orada bir boşluk oluşuyor oraya da çok rahat hava döluyir benim anladığım bu

X