Sevisirken gaz kacirdim 😢

tuvalette birbirinin osurduğunu duyarak başlayan, koltukta veya yatakta yanlışlıkla kaçırılan gaz kümeleriyle devam eden ve birbirinin yanında fütursuzca osurarak sonuçlanan süreç... çokta şey etmemek lazım takmayın kafaya

Ay dert ettiğiniz şeye bak . O esnada erkeklerin gözü dönmüş şekilde oluyor , gaz çıkarmanızı mı duyacak , salın gitsin rahat rahat . Doggy pozisyonunda daha sık olur . Bu çok küçük bir detay . Osurunca daha da hızla devam edin bakın ne olacak :) dene işe yarayacak uzun vadede emin ol :)

eşim de sürekli gaz çıkaran bir insan, bende ulu orta zırt zırt çikaran insandan hoşlanmam, ya gazin varsa git tuvalete yap, bune boyle al burnuna dermis gibi her yerde yapiyosun diye kizarim oda bana hep gaz çikarmak saglik gostergesidir der
bayana guldum ama bende onum gibiyim.
sezeryanliyken 2 gun bekledim yinede çıkaramadim o gazı ulu orta en sonunda lavman yapıp wc ye yolladilar, siz çıkın dedim annemlere çıktilarda öyle kurtuldum.

o gaz değil ki. Pozisyondan dolayı çıkan bir ses sadece senin vajinandan çıkan gaz değil.
Velev ki gerçekten gaz çıkardın. yani ne olacak allah aşkına. Adamla anadan üryan sevişiyon çocuk yapmışsın gaz mı sorun oldu yani? Sen bu adama çocuk vermişsin gazından mı utanıyorsun?
Lütfen kendine gel. Bunu eşinle konuşamamanız bu sese gülüp geçmemeniz garip. Sen kırsana bu gerginliği. Hahah sesi duydun mu desen ne olacak ki o anda.

Aynen bende kis ameliyatı oldum mide ameliyatı oldum ilk sordukları sey gaz çikardin mı hatta çıkardim dersen oh oh diye seviniyorlar

Off kendine dert edecek başka birşey bulamadınmı ya ossur gitsin tatlım ne var bunda hepimiz ossuruyoruz kocalarımızın yanında çok doğal yani. Ne kadar tutabilirsin ki takma kafana

Bende geçen gün romantik mum ışığında yemek hazırlamıştım kısa elbise giydim bide benim neyime -15 derecede kısa elbise masada çıktı valla bu soğukta götünü başını açarsan tabi ossurursun dedi güldük geçti bitti

Gece gece güldürdün beni, sesli güldüm valla
Allah aşkına sal gitsin bu kadar dert etme, hepimiz ufak tefek ortaya kaçırıyoruz. Hiç geğirmez misiniz? Onun gibi gazda doğal, normal ve ihtiyaç. Vajinal olan normal doğumla alakası yok pozisyonla ilgili genelde kadınları çoğu yaşamıştır bu durumu. Gazın gelincede tutma cnm. En güzel de sıcacık yataktayken gelir Olmazsa siz önden gidip yatın yatağa, ısının ve salın bu sayede önden bi kurtulmuş olun. Olmaz mı?

Onlarda benim gibi zart zurt yapiyorlar ama onların ki komik geliyor da ne bileyim ben hiç ulu orta yapmadığım için dert etmiştim.
Ama şimdi yorumlari okuyunca bi salasim geldi
sormak istedigim çocuk sizin bile bu kadar üşüdugunuz evde ne durumda ?
ev neden bu kadar soğuk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…