Sevisirken gaz kacirdim 😢

Yok ben istiyorum da işte totoma güvenmiyorum.
Gazin geçmesini beklesem ohoooo bekle ki yaz gele çiçekler aca kuşlar öte.
E zaten hava soğuk bebek var ertesi günü iş var diye diye zor bir araya geliyoruz birde benim totonun keyfini beklersek işimiz zor.

Şahsen bende öyle düşünüyorum eşim yanımda yapsa ben rahatsız olurum. Belki çok doğal birşey ama yemek yemek kadar çıkartmak da doğal ama kimse sokağın ortasında s....miyor yani. Ama sokağın ortasında birşeyler yiyen insana mutlaka rastlmisizdir.
Her doğal olan şey insan içinde yapılmıyor.
Ben en azından eşimin yanında bunu yapmayı doğru bulmuyorum hatayla olan neyse de bende bile iste ye bunu yapamam

Ah o sonra uyuyor mu diye kontrol etmeler yok mu.

Sevgili olsa yapılmaz tabi. Ama eşim çekinmiyorsa bende bütün gün isyerindeyim yani yeterince resmi takiliyorum bide evde kasmıyorum. Üşenmezsem wc giderim genelde ama isim varsa gitmiyorum. Sonucta aileyiz yani utanip sikilacaksak rahat hissetmeyeceksek nee anlamı var ki. Annemizin evde de utanıyorsak eywallah ta ben o kadar kasamam.. cinsel hayatta da aklımıza en son gelecek şeydir yani etkilenecek birşey yok.

Bir insan eşine, beraber çocuk yaptığı adama bize burada anlattığı gibi üşüyünce gazım oluyor, çok rahatsızım bugün feci şiştim diyemiyor mu? Kimsenin yanında bile isteye gaz çıkarmıyorum ama irritabl bağırsak sendromum var ve eşim, arkadaşlarım bunu bilir. Biraz üşüsem, dokunan bir şey yesem dışarıdan duyulacak derecede karnım guruldar gaz çıkarmak değil de sürekli aşağıya bir şey iniyor gibi guruldamalar. Hatta eşim makineleri açtın yine der. Eşim o dönemlerde ilişkiye girmeyi teklif etmediği gibi sıcak su torbası yapıp ayağımın altına kendi koyar. Ayrıca insanız bu gayet de insani bir şey, eşiniz o sizin. Bence sürekli çocuğa bakayım onu su içeyim diye bahaneler çok saçma duruyor.

Bende begenmedim butonuna bas anlar niye beğenmedi acaba diye düşünüyordum ki bu yorumunuzdan sonra anladim neden begenmediginizi.
Valla ayda yılda bir olan sorun olsa insan der ama hergun de gazim var denmez.
Eşim o hamleyi yapmasaydı öyle yada böyle geçip gidecekti ama olan oldu. Inanın konu actiktan sonra zerre kafaya takmiyorum artık.
Ha hala yanında yapamam ama hatayla olan birseyi de kafama takmiyorum suan.
Sağ olsun arkadaşlar destek oldular.

Hanımefendi sürekli bu sorunu yaşayan biri olduğumu yazdığımı görmediniz herhalde ayda yılda bir değil sürekli yaşadığım bir şey.
Neyse kafaya takmıyorsanız önemli olan buydu, sevindim adınıza.

O da birşey mi bir keresinde kaç sıkışması yaşadım. Kolğun başına dayandım bebeklerin omzunda durduğu şekli aldım patır patır yapmak zorunda kaldım. Pişman değilim çünkü öyle bir acıyorduki baıırsağım bıçak yemiş gibiydi. Aksi takdirde hava dolması ve gaz ilişkide en normal şeydir. Dünya şeker dünyası değil hiçbirimiz pembe dışkılamıyoruz, erkekler içinde bu normal kadın içinde .

Sakin olun yahu, gaz değil o. Doğum yapmadan önce de oluyordu bende. Doggy pozisyonunda çok hava kaçıyor içeriye, o çıkıyor. Kadınlarda hep olan birşey.
Ben doğum yapali iki ay oldu üstelik sezeryan ve doğumdan sonra ilk cinsel ilişkide bu ses oldu ve dediğiniz pozisyondayken oldu ödüm patladı bı an noldugunu anlamadım acaba sonrasında düzeliyor mu ameliyat falan olmak istemiyorum

Zannetmiyorum :)) Hamilelik ve doğumdan önce de oluyordu.

Ah canım yaa neden sıkıntıya girdiğin ki bu kadar insanız sonuçta biz de kadınlar öyle filmlerdeki gibi prenses modunda geziyor gün boyunca vajina gaz çok normal zaten onu çok normal karşılamanız lazım arkadan gaz çıkarman da normal yani gül espriye vur eşin de espriye vursun yapacak bir şey yok evlilik bu yani her saniye yanımızdalar sıkma kendini

Of çok itici hiç hoşlanmadım o sesten doktora görünmeli miyim
O pozisyonla alakalı doktorluk birşey yok. Benim anladığım kadarıyla o pozisyonda olursan eğer başını çok aşağı egmemek lazım. Çok affedersiniz açık yazmak zorundayım kalça kafa hizasından yukarı da durunca o ses oluyor en kötü ihtimal aynı hizada olursa olmaz. Yani kollari kırıp başı esagi egmeden.
Aslında o pozisyona girmemek en mantiklisi birde başka birşey varda ı nasıl anlatilir bilmiyorum.
Şöyle ki koltugun kenarına yani kolumuzu koydugumuz yere popomuzu koyup vücud koltugun oturdugumuz yerine uzanır pozisyonda da o ses oluyor.
Ikisindeki mantık şu kalça kabak gibi ortaya çıkıyor iç organlar aşağı kayıyor orada bir boşluk oluşuyor oraya da çok rahat hava döluyir benim anladığım bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…