Sevisirken gaz kacirdim 😢

eşim de sürekli gaz çıkaran bir insan, bende ulu orta zırt zırt çikaran insandan hoşlanmam, ya gazin varsa git tuvalete yap, bune boyle al burnuna dermis gibi her yerde yapiyosun diye kizarim oda bana hep gaz çikarmak saglik gostergesidir der 😁
bayana guldum ama bende onum gibiyim.
sezeryanliyken 2 gun bekledim yinede çıkaramadim o gazı ulu orta en sonunda lavman yapıp wc ye yolladilar, siz çıkın dedim annemlere çıktilarda öyle kurtuldum.
Bende bende kovdum odadan herkezi burası karışacak çıkın dedim :KK70: bende sevmem yapamam kimsenin yanında.eşimdende çekinmem ama nelerimi gördü ameliyatta 😂 benim eşimde çok rahattır sağolsun benide açtı bu konuda 😂😂

Aynen bende kis ameliyatı oldum mide ameliyatı oldum ilk sordukları sey gaz çikardin mı hatta çıkardim dersen oh oh diye seviniyorlar :KK70:
Gaz çıkarmak sağlık göstergesi ama başımıza gelmeden bilmiyoruz. iyimisin diye sormuyorlar gaz yaptı mı büyük tuvalet soruyorlar bu kadar büyük nimet farkında değiliz aslında 😂😂 topluma baksan ayıp tüh kaka

Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Allah affetsin şu sahne zihnimde istemsizce canlandı. Hele ki fıssss. Yani zart zurt olsa kokusuz olur, fıslı osuruk kokar bir de ya.

Ayyy rahatladim yazilanlari okuyunca. Bizde gecen sevismeye basladik ama Benim nasil gazim var kacamadim da adamdan. Basladik ilk sevisme kasilmaktan bisey anlamadim neyse ikinci derken bi pirt gulduk gectik ikinci pirt olunca bana gulme krizi geldi. Biraktik. Tuvalete gittim ama o duyacak diye yapamadim. Sifona basiyorum sonra bosa akan suya aciyorum. Bunu nasil asicam ya. Ben yatak odasinin tuvaletini o da banyodakini kullaniyor. Ayni anda giriyoruz genelde ben sinir krizi geciriyorum. Genelde gazli ve kabiz plan biriyim. O duymasin diye kizarmis tavuga donuyorum ikinmaktan. Adamda bir kere osurmuyor ya. Babam sabahlari zart zurt osururdu benimki iri yari biri ama fis sesi cikmiyor. Offff bi tek bende var sanirdim.

sormak istedigim çocuk sizin bile bu kadar üşüdugunuz evde ne durumda ?
ev neden bu kadar soğuk?
Anladım sorduğunuz soruyu onlar da usutuyor işte benim gibi sonrası da malum. Yaşadığımız şehir aşırı soğuk ve evde yalitim yok maleeef. Suan tasinma imkani da yok yalitim imkanida yok.
Durum bundan ibaret.

Çok kafanıza takmayın vajinadan olur öyle , hava dolacak pozisyonlar sonrası gelir o . Diğeri içinse çokta canınızı sıkmayın bi iki fıstan bişey olmaz . Bugün okudum daha bi sayfaya kızın biri , eşimle fantazi yaparken ağzına ossurdum çok sesli bi şekilde yazmıştı 🙄 beterin beteri var 😊 ayaklarınızı sıcak tutun , gaz yapan yiyeceklere dikkat edin .

Amaaannnn takilacak ne var bunda.
Ben normalde birinin yaninda gaz cikaramam asiri utanirdim oyle bisey oldugunda e sonra evlendim cok zorlandim gaz sancilari cektim aman allahim nasil kotu bisey o sancilar! En son gaz sancisi cekerken tutmicam artik nerde gelirse yapicam dedim ve yaptim artik sanci yok😂

Ayyy rahatladim yazilanlari okuyunca. Bizde gecen sevismeye basladik ama Benim nasil gazim var kacamadim da adamdan. Basladik ilk sevisme kasilmaktan bisey anlamadim neyse ikinci derken bi pirt gulduk gectik ikinci pirt olunca bana gulme krizi geldi. Biraktik. Tuvalete gittim ama o duyacak diye yapamadim. Sifona basiyorum sonra bosa akan suya aciyorum. Bunu nasil asicam ya. Ben yatak odasinin tuvaletini o da banyodakini kullaniyor. Ayni anda giriyoruz genelde ben sinir krizi geciriyorum. Genelde gazli ve kabiz plan biriyim. O duymasin diye kizarmis tavuga donuyorum ikinmaktan. Adamda bir kere osurmuyor ya. Babam sabahlari zart zurt osururdu benimki iri yari biri ama fis sesi cikmiyor. Offff bi tek bende var sanirdim.

yüksek sesli müzik aç wc de ben evlenmeden önce birkaç kez tatile gitmiştik utanıp öyle yapıyordum. Geçti neyse ki hahahh😂

Yeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bunu anlatacagim kimse olmadığı için sizle paylaşmak istedim.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Ayaklarim biz gibi evimizde ısınmıyor zaten.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Geçen gece yine aşırı gazım vardı.
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Lavaboya gidip geliyorum dedim bu arada lavabo odanin bitisigi.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Sonra benim modum düştü tabi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Ama sanırım eşim onu gaz çıkarttım sandı çünkü duyuldu resmen.
O geceden beri konuyu hiç açmadık.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim 😢
Ben cevap yazana kadar konu arşa varmıştır kesin ama hepsini okuyup duruma bakamadan 2.Sayfadan yazıyorum (her konuya fikrimi yazmazsam duramıyorum kusura bakmayın 😅)
Bu gaz meselesine neden bu kadar takılmışsınız anlayamadım. Hepimiz insanız aynı evde yaçayınca daha neler olacak, gaz ne ki, o hiç çıkarmıyor mu, üşütüyorsunuz ve rahatsızlanıyorsunu hepsi bu kadar, bem adetimin ilk günü ortalıkta gaz bombası gibi geziyorum kimini duyuyor kimini duymuyor, çok ses çıkarsa dalga geçiyoruz hatta beraber. Eşimin de sürekli kabızlık problemi var onum da oluyor zaman zaman. Evlilik bunları görmezden gelmeyi de gerektirir az rahat olun. Git gel yarım bırak geceyi burnunuzdan getirmişsiniz. Vajinadan hava çıkışı doggynin dezavantajı maalesef olağan bir durum, ona hele hiç takılmayacaksınız eşim bana bu ses ne diye sorduğunda pozisyonun hararetinden demiştim bir daha da sormadı.
Vajina daraltma ameliyatı hemen olmuyor zaten ama boşuna bıçak altına yatmanıza gerek yok kegel egzersizi yapın sürekli kadınlar için çok önemli vajinanın toparlanmasına çok faydası var. Ben iki normal doğum yaptım istediğimde eşimi içinde sıkıştırabiliyorum hala, hatta korkacağı kadar sıkıştırabiliyorum. Bunu kegel egzersizlerine borçluyum.
Biraz sakin olun bebek ve doğum sizi fazlasıyla germiş anladığım kadarıyla, öyle gaz çıkardım diye dünyayı başınıza yıkmanıza gerek yok, insanlık hali olur böyle şeyler sonuçta bütün hayatı paylaşıyorsunuz.

Offfff.
1 tane yapsam bitmiyor ki.
Lpg tanki gibi karnım
Akşam uyku saatine yakın karnınıza sıcak su torbası koysanız o gazın çıkışını çabuklaştırmaz mı acaba, madem bu kadar sıkıntıya sokuyor sizi önden çıkarıp yatağa rahat girebilirsiniz belki

ay beni bi gülme tuttu okurken sdkfsşdlkf kocanız da demiş zaten seni utandırmamak için gel ağlamıyor çocuk diye. çok fazla takmışsınız bence

Allah affetsin şu sahne zihnimde istemsizce canlandı. Hele ki fıssss. Yani zart zurt olsa kokusuz olur, fıslı osuruk kokar bir de ya.
Zart osuruk mert osuruk, fıs osuruk pis osuruk:KK70:
Ne bktan muhabbet bu:KK70:

konu sahibi bu arada Allah’tan çıkıcaksa eşinin yanında cıkıyo,
Ya yabancı birinin yanında kaçırsaydın?
Düşman dötüne! :skandal:

Gerek yok bu kadar gerilmeye, normal bir fizyolojik durum bu. Tabi insanın bilerek eşinin yanında gaz çıkarması hoş olmayabilir ama kazara da çıkabilir yani. Herkesin başına gelebilir. Ben de kazara kaçırırsam "özür dilerim" diyorum, gülüp geçiyoruz.

X