Sevisirken gaz kacirdim 😢

Çok afedersiniz ben bazı zaman uyurken laciroyorum. Yani kendi osrugumun sesine uyaniyorum.
Kendimde ufak tefek birseyim. Yani o sesi duysaniz bu kadından bu ses nasil cikti dersiniz
Aynısını ben yaşıyorum ve hiç problem etmiyorum. İğrençliğine yapılan bi şey yok ortada. Üzmeyin bu kadar kendinizi

Kız ne kastın ya çoluk çocuğunuz da var. Bunlar normal şeyler siz yan yana hiç gaz çıkarmadınız mı niye utanıyorsun insanlık halleri bunlar.. Ayrıca wc deyken felaket sesler gelir yani bana da geliyor eşime de gidiyordur. Maşallahın var diyoruz gülerek Salıver gitsin kötülükleri

bence gazınızı tutmaya çalışmayın zaten sağlık sorununuz var bu sizin için daha kötü hal alır.Ayrıca ben çocuk falan doğurmadım ama vajinamdan ayda en az 2-3 kere ilişki sırasında gaz çıkıyor ve baya sesli hatta eşim benimle baya uğraşıyordu yok ordan değildir diğer taraftandır diye şaka falan yapıyordu ama kadın olarak biz herşeye fazla takılıyoruz sonra nette yazı vardı vajinadan gaz çıkması vs diye eşime görterdim bak dediö ordan çıkıyor diyor sizde öyle yapın böylelikle kaçan tüm gazlarınızında sorumlusu vajinanız olsun totonuz değil.

Eşler birbirinin yanında zart zart gaz çıkarmasın okey ama tuvalette ses gider diye kasmak biraz aşırı değil mi? Mantık olarak tuvalet bu tip işler için
Evet bu işler için ama tuvallette zort zırt gaz çıkarıp jartiyeri giyip karsisina çıkmak ne bileyim tuhaf geliyor işte.
O anın büyüsu bozuluyor.
Zaten zırt pırt bebek ağlama molası çıkıyor birde molalara gaz molası eklendi

Bende de oluyor ama sadece bir kaç pozisyondaoluyor. Başka olmuyor sanırım o pozisyonlarda bulunmamak kesin çözüm

Hayır ben bile iste ye yapmadım hiç.
Ama uyurken kacirmisligim var. Birde bu olay cikti

Kendinizi serbest bırakıp düzgünce gaz çıkarsanız bir daha ay kaçtı mı ay çıktı mı diye kendinizi yıpratmazsınız. Kocanız da bunun gayet normal olduğunun farkındadır zaten

Offfff.
1 tane yapsam bitmiyor ki.
Lpg tanki gibi karnım
Walla ben geçen art arda salonda baya da sesli çıkardım eşim varken üstelik büyük tuvalete de 3 gün çıkamadığım için felaket bir koku yayıldı Eşim offf ölüyorum diyerek kaçtı diğer odaya Bende oh be salon bana kaldı diyip istediğim kanalı açıp keyfime baktmmm

Hey maşallah diyeyim ı zaman size. Yok ben bunu yapamam ya

cokta kasma kendini yaahuu esine izah et askim kasiklarim agriyor sanirim bagrsaklarimla ilgili skntili bir durumdayim yarin kendimj daha iyi hiissederim acaba kendimizi yarin geceye mi saklasak gibisinden

Sağlıklı bir insanın günde 16 kez gaz çıkarması normal kabul edilir bunun çoğuda uykuda gerçekleşir . Sezaryan doğum yaptığımda doktorum ilk önce gaz çıkarıp çıkarmadığı mi sordu. Toplumda ayıp diye adlandırılan bu olayın sağlık açısından ne kadar önemli olduğunu bilseniz şükreder siniz. Takıntı haline gelmesini izin vermeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…