Sevisirken gaz kacirdim 😢

Bende de var hem hemoroid hem anal fissur.
Allah ima çok şükür son 9 aydır rahatim
Ablam sülük yaptırdı resmen geçti. Bende 2 hafta sonra kendimi sülüklere teslim etcem 2 kere gitmek yeterliymiş. İnşallah kurtulurum ya bıktık wala. Kadın hastalıkları da bitmiyor. Alt takımı komple koparıp atsam hayatım çok kolaylaşacak :KK55::KK71:

Her kültürde ulu orta gaz çıkarmakta aynı değil eşler arasındada.Bizim ailede kimse kimsenin yanında osrmz utanır erkek kardeşlerim ablalarım var onların gz çıkardığını duymadım.Eşimin ailesi tanıdıkların yanında zart zırt bırakıyor ben nefret ediyorum o an onlardan.Babam yaptığında çok afedersiniz kaçtı der böyle çekinince gıcık olmuyorum, ama k.p ile eşim pişkin pişkin, birde olabildiğince yüksek sesle yapınca sinir oluyorum.Herkes gaz yapar ama kaçar tutamaz amenna ama bile isteye yapanlar çok itici bence.Poroblem her neyse çaresine bakın bence geçmiş olsun..

Ablam sülük yaptırdı resmen geçti. Bende 2 hafta sonra kendimi sülüklere teslim etcem 2 kere gitmek yeterliymiş. İnşallah kurtulurum ya bıktık wala. Kadın hastalıkları da bitmiyor. Alt takımı komple koparıp atsam hayatım çok kolaylaşacak :KK55::KK71:
Benim anal fissur beni çok zorluyordu çok şükür sarı kantoron yagi ile şimdi rahatim

Benim anal fissur beni çok zorluyordu çok şükür sarı kantoron yagi ile şimdi rahatim
Bende sarı kantoron yağı ile rahatlıyorum. Üstelik doğal dedem kendisi yapmıştı. Ama geçen ay o bile kar etmedi şişti beni süründürdü ileri seviye olmasın diye sülük yaptırcam el mahkum ameliyat çok zor ve çözüm değil.. Bakalım.. Daha çocuk doğurmadan kıçı başı dağıttık :KK70: Allah sonumuzu hayır etsin..

Gaz çıkarmak kötü bir şey değil arkadaşlar , asıl sorun gaz çıkartamamak 😂😂
Valla takıldığın şeye bak insanlık hali olur özellikle vajinadan çıkan havayı kontrol etmek imkansız 😅
Öyle durumlarda kusura bakma aşkım de sevişmeye tam gaz devam 😂😂
Ne yapalım yani gaz kaçıracağız diye zevkimizden mi olalım 😅
Kocam sırf bu yüzden benden soğuyacak mı yani , hele ki o durumda , o keyifle

Hakikaten karincanin gazla ne alakası var acaba hep merak etmisimdir bizde de derler çok gaz cikartana yanlislikla karincami yedin derler
sen bizim evi görme ozaman :rapci::KK76:

kız , ben istediğim zaman osurabiliyorum diye gaz çıkarır güleriz ,:KK70:

bazen öyle kokuyor ki karıncamı yedin ne yaptın der cam açarız ,

mesela dün akşam hekımoğlunu izlerken sessiz bir gaz çıkarayım dedim ,
demez olaydım bir sesli çıktı ben bile korktum :KK70::KK70:

aynenn hem zaten gaz problemin var üsüyorsun kendini kasiyrsn zevki alamiyrsn kendini kontrol etmekten bos bosuna banyo yapip tekrar üsüyüp bagirsaklari bozacan en güzeli tatli dil💕
Ağzın bal yesin kesinlikle oyle

Hakikaten karincanin gazla ne alakası var acaba hep merak etmisimdir bizde de derler çok gaz cikartana yanlislikla karincami yedin derler

Ağzın bal yesin kesinlikle oyle
yardimci olduysam mutlu oldum cnm hem ne demisler tatli dil yilani deliginden cikarır💕

Çok afedersiniz ben bazı zaman uyurken laciroyorum. Yani kendi osrugumun sesine uyaniyorum.
Kendimde ufak tefek birseyim. Yani o sesi duysaniz bu kadından bu ses nasil cikti dersiniz
Ay bu bende de oluyor yemin ederim. Aynen sizİn anlattıklarımızı yaşıyorum. Hatta konu açmışlıpım bile var. Şimdiye kadar sevişirken olmadı şükür ama ben de çekiniyorum. Bir de benim gazım olsa da sevişirken geçiyor nedense 🤷‍♀️

Çok afedersiniz ben bazı zaman uyurken laciroyorum. Yani kendi osrugumun sesine uyaniyorum.
Kendimde ufak tefek birseyim. Yani o sesi duysaniz bu kadından bu ses nasil cikti dersiniz
Aynı problem maalesef bende de var. 7 aylım evliyim. Bazen uyurken gaz çıkarıp uyanıyorum. İnşallah eşim duymamıştır diye dua ediyorum. Hatta daha 1 aylık evliydim. Sabah uyanmıştık. Yatak keyfi yapıyorduk. Sonra tekrar uykuya dalar gibi olduk. Ben istemeden gaz çıkardım. Olayın şokuyla eşime seslenip sanırım benden gaz çıktı dedim. :KK17:O da gözlerini açıp tekrar kapattı. Hiç yorum yapmadı. Kendime kızıp durmuştum ne diye söyledim diye:KK53:

Ay bu bende de oluyor yemin ederim. Aynen sizİn anlattıklarımızı yaşıyorum. Hatta konu açmışlıpım bile var. Şimdiye kadar sevişirken olmadı şükür ama ben de çekiniyorum. Bir de benim gazım olsa da sevişirken geçiyor nedense 🤷‍♀️
Demekki biz sevismiyoruz guresiyoruz vucutta calismayan organ kalmiyor hepsi aktif volkan gibi harekete geciyor

Aynı problem maalesef bende de var. 7 aylım evliyim. Bazen uyurken gaz çıkarıp uyanıyorum. İnşallah eşim duymamıştır diye dua ediyorum. Hatta daha 1 aylık evliydim. Sabah uyanmıştık. Yatak keyfi yapıyorduk. Sonra tekrar uykuya dalar gibi olduk. Ben istemeden gaz çıkardım. Olayın şokuyla eşime seslenip sanırım benden gaz çıktı dedim. :KK17:O da gözlerini açıp tekrar kapattı. Hiç yorum yapmadı. Kendime kızıp durmuştum ne diye söyledim diye:KK53:
Ay aynı ben işte. Sen birde hamileyken gör. Sırt üstü normalde yatilmaz ben evi havaya ucurmamak için yatamiyordum aşırı gaz cikisi oluyordu hele son aylarda

Yeni üyenin ilk konusu cinsellik bölümüne açılmış demeyin. Ben burayı yıllardır takip ediyorum.
Bunu anlatacagim kimse olmadığı için sizle paylaşmak istedim.
Malum kış aylarindayiz hava çok soğuk. Ben 2 çorap patik ev ter ligi giymeme rağmen evde çok usutuyorum.
Ayaklarim biz gibi evimizde ısınmıyor zaten.
Yediklerimede dikkat etmeme rağmen kışın malesef fazla gaz oluyorum. (Çok özür dilerim)
Geçen gece yine aşırı gazım vardı.
Eşim beraber olmak istedi tam o esnada bebek uyandı. Ben bebegi uyutana kadar o da uyudu. Bende çok şükür kurtuldum artık dedim. Cunku bu gaz sorunu yüzünden beraber olmak istemiyorum. Cunku sürekli gazimi tutmaya çalışmaktan kaciracakmiuum korkusundan konsantre olamiyorum.
Tam bebek uyudu bende yatağın içinde iyice isindikca gaz sorunum artmaya başladı. Lavoboya gitsem kapı sesinden eşim uyanacak ve beraber olmak isteyecek gitmesem uyurken kacacak derken eşim uyandi ve diğer oda ya geçtik.
Lavaboya gidip geliyorum dedim bu arada lavabo odanin bitisigi.
Sesli filan çıkar diye kendimi kasmaktan tam anlamiyla rahatlayamadim ki zaten o esnada gaz geliyor lavaboya gidiyorum birseyi bahane ederek sanki geri kaçıyor.
Neyse ilişki esnasında çok sikistikca yok bebek uyandı bakip geliyorum yok susadim falan filan diye iki üç kere odadan çıktım ama ciktigimda yapamadım.
Sonra o esnada eşim arkamda duruyordu (çok özür dileyerek yazıyorum başka türlü anlatmamin imkanı yok cunku) kalcami elleriyle oksarken kalcamı yani popomu iki yana doğru çekti yer yarilsada içine girsem o esnada fissss bir ses geldi ama farketmedi yine aynı şeyi yaptı bu sefer ikincisi.
Benim beynimden aşağı kaynar sular döküldü.
Çocuk ağlıyor diye hemen kalktim tabi ağlama sesi yok. Esimde aglamıyor gel dedi. Ama o da duydu o sesi.
Sonra benim modum düştü tabi.
Neyse devam edecektik ben üstte kendimi daha iyi kontrol edebilirim diye düşündüm. Bu seferde vajinadan gaz çıktı.
Ben normal doğum yaptım. Dogumlardan sonra eskiye nazaran genisleme oldu. Vajinadan çıkan sesi buna bağlıyorum.
Ama sanırım eşim onu gaz çıkarttım sandı çünkü duyuldu resmen.
O geceden beri konuyu hiç açmadık.
Benim en çok korktugum şeydi ve başıma geldi. Ne yapmam gerektiginj bilmiyorum. Bunun nasıl onune geçerim.
Vajinal gaz çok olmuyor ayda yılda bir. Ameliyat (daraltma) olmak istemiyorum zaten normal dogum yaptim zordu yani bir daha o acıları yaşamak istemiyorum.
Diğer gaz problemi için ayaklarimi sıcak tutuyorum yemeklere kimyon filan katiyorum ama ev gerçekten çok soğuk zaten bebek emziryirum o kazak hep açık.
Böylesin e iğrenç bir konu açtığım için özür dilerim hepinizden ama tekrar bunu yaşamak istemiyorum.
Yıldız tilbe osuruga gulenin osuruk kadar beyni yoktur demişti ama bunu eşimin yanında hemde o şekilde yasamak istemezdim 😢
Amannnn olan olmuşş utanmanin alemi ne bilerek yapılan bir sey de değil.Esinize böyle durumda ya cok gazım var üşüttüm herhalde deyip ya durumu bildirin ya da cok utaniyorsaniz gazim var kacar falan utanirim deyin.Sorun bile etmeyeceginden eminim 😅

Bence esinize bunu acik acik soyleyin.Boyle bir durumunuz oldugunu, bundan utandiginizi ve o yuzden beraberlikten kacindiginizi.Eminim o sizi rahatlatacaktir.Baska turlu tamamen fiziksel olan birseyin ustesinden gelemezsiniz

Amannnn olan olmuşş utanmanin alemi ne bilerek yapılan bir sey de değil.Esinize böyle durumda ya cok gazım var üşüttüm herhalde deyip ya durumu bildirin ya da cok utaniyorsaniz gazim var kacar falan utanirim deyin.Sorun bile etmeyeceginden eminim 😅
Valla libido tavan olunca birakin gazim var demeyi el bombası atacağım desem yine de birşey olmaz ister yanımda yap der adım kadar eminim zaten tiskinme huyu yok o esnada .
Keske bende onun kadar rahat olabilsem🤔

X