• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevinleri, hznleri, evliliklerimizi, dileklerimizi, zlemlerimizi paylaalm.

canım annemın dedesiz amanın en ünlü hafızlarındanmıs oturularmıs etrafına dinleerlermiş onu
o da bize aktardı ve annem kadar kitap okuyan bi kadın görmedım haftada 3-4 kitap okur saolsun nbize kitaplarını miras bırakacagını söyler hep torunlarıma kalsın kitaplarım der

sende öylesın canım butun bıldıklerını mumkun oldugunca çok kişiye anlat..isteyen alır dinler istemeyen dınlemez ama sen anlatmaktan vazgecme

bazen etrafımdakiler bilgiçlik tasladığımı düşünüyor uzaklaşıyor benden ama alakası yok seviyorm bildiklerimi paylaşmayı :enbuyukkk:

nermin bezmen kurt seyt öyle mi haktann ilk kez duydum merak ettim ben de

evet hayatım kurt seyt&shura olan ilk kitap yani nermın bezmenın dedesi ve sevgılısını anlattıgı kitap
ikinciside kurt seyt&murka buda nermın bezmen ve dedesinin anlatıldıgı kıtap
süper bı tarıh ve aşk romanı helekı gerçek olamsı insanı çok etkılıyo
ve kıtabın arkasında kahramanların resmının olması ayrı bı tat

başucumdaki müzik bende okudum onu oda güzel..

şimdi kızıl nehirlere başladım.. gerilim romanı kendisi.. ilgisi çekene bilgiler..

alamuta önce başla olur mu

Tamam canımkaydirigubbakcemile5

bazen etrafımdakiler bilgiçlik tasladığımı düşünüyor uzaklaşıyor benden ama alakası yok seviyorm bildiklerimi paylaşmayı :enbuyukkk:

Bence yanlış düşünüyorsun canım. Bilgiçlik taslamak isteyenler kendilerini belli ediyorlar. Sen öyle değilsinyerimseniben

evet hayatım kurt seyt&shura olan ilk kitap yani nermın bezmenın dedesi ve sevgılısını anlattıgı kitap
ikinciside kurt seyt&murka buda nermın bezmen ve dedesinin anlatıldıgı kıtap
süper bı tarıh ve aşk romanı helekı gerçek olamsı insanı çok etkılıyo
ve kıtabın arkasında kahramanların resmının olması ayrı bı tat

Canım içinde aşkta varsa zaten almadan edememkaydirigubbakcemile5

öyle düşünenlere anlatma değeri kalmaz zaten güzel bilgileri
bilgileri özümseyecek dıkkatle dınleyecek kişilere anlat ki hevesın kaçmasın
her bilgi degerlidir aslında
sen sakın vazgecme dediğim gibi bilgiçlik değil bu , paylaşmaktır..

Tamam canımkaydirigubbakcemile5

Bence yanlış düşünüyorsun canım. Bilgiçlik taslamak isteyenler kendilerini belli ediyorlar. Sen öyle değilsinyerimseniben

Canım içinde aşkta varsa zaten almadan edememkaydirigubbakcemile5

hemde ne aşk var içinde
o aşka aşık olcaksın o kadar guzel anlatılmıski
ıkıncı kıtaptada evlılıkle ılgılı şeyler var
yani anlatılmaz yaşanır bence herkesın evınde olamsı gereken kitaplar...

başucumdaki müzik bende okudum onu oda güzel..

şimdi kızıl nehirlere başladım.. gerilim romanı kendisi.. ilgisi çekene bilgiler..

Hoşgeldin canıma.s.

Tereddütlü almıştım kitabı; ama hiç nefes almadan bitirdim 1 günde kitabı. Tuna Kiremitçi'yi de çok beğenirim. Tüm kitaplarını okudum onunda.

hemde ne aşk var içinde
o aşka aşık olcaksın o kadar guzel anlatılmıski
ıkıncı kıtaptada evlılıkle ılgılı şeyler var
yani anlatılmaz yaşanır bence herkesın evınde olamsı gereken kitaplar...

Tamam canım bugün iş çıkışı 3 tane kitap alıyorumkaydirigubbakcemile5 Bazen işyerinde işlerim azaldığında canım sıkılıyor. Alıp okuyayım barizemuszemus

Kızıl nehırlerı bende okumuŞtum
ya bu aralar paso ders ÇalıŞıyorum
kıtap okumayalı epey oldu:(((

ama aşk dolu kıtap sevıyosun madem bu kitapları en az 2 kere okicana garantı verırım ben 9 kere falan okudum halada sıkıldıkça onları okurumkaydirigubbakcemile3

Biraz aşk biraz tarih karışımı olsun yeter banakaydirigubbakcemile3 1 günde bitirir, sürekli de okurumopuyorumnanaktan

selam ben geldim

balık mı hımmm cokacimcoook bayılırım
çok sevdiğim için de kokusu da temizlemesi de problem olmuyor benim için
balık olsun yeter cokacimcoook
ohh ne güzel valla
Canım millet klasik müzik dinletiyor.. Biz de Kur'an dinletiriz. Hem daha yararlı.

Bir de hamilelikte bol bol ceviz yiyin kızlar. Beyin gelişimi için çok; ama çok yararlıymış
cevizi unutmuştum bak
yiyelim o zman unutmayalımda :))
malesef din adına cok bağnazlık cok hurafeler yapılıyor
cok iyi okunmasa bile sırf Allah rızası için okumak bile Onun katında ne kadar değerlidir alınyazımsın hiç öle düşünme
evet öncelikle Allahın rızası
bencede yanlıştır diye okumamakta zaten yanlış
yeterki Allah kabul edenler etsin
güzel fikir gerçekten de
temel önemli
bencede
Canım merak etme. Sirkeli su bir kötülük yapmazkaydirigubbakcemile5 Gönül rahatlığıyla kullan yaniopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım a.s.
Ne güzel canım ya ben balıkgillerden çok az şeyler yiyebiliyorum.:kedi:

Canım o zaman şimdiden başlamak lazım okuma çalışmalarına. Çünkü bilmiyorum ben.

Ben de sevmem; ama dediğin gibi o şarkıyı çok beğendim. Çok güzel seslendirmiş.
Canım benim eşimde diyor. Çocuğumuza bebekliğinden itibaren ingilizce öğreteceğim diye. İngilizce konuşacakmış onunla.
oldu ozman :)))
geldim bile şekerlerrrrr
konu nedir neyden bahsedıyoruz bakalım
hoşgeldin canım
benim de bu konuda çok eksikliklerim var
önce kendimiz öğrenmeliyiz tabi
aslında okuyabiliyorum ama seri değil
hem de doğru okuyabiliyor muyum çok emin değilim :kedi:
ende aynı şekilde
hoşbuldum canımmm
evet bebeğin kulak aşinalığı olması çok onemlı ama bana kalırsa 3 yaşından sonra büyüyünce sadece arapça okumak değil önemli olan kuranın özünü öğrenmesi anlamını önemini değerini muhteşem öğretılerını bilmesi benim için daha onemli..
öncelikle bencede bu gerekli
ona göre yaşaması adına en büyük güzellk
Canım çok güzel gerçekten. İnşallah bizler de iyi yetiştiririz çocuklarımızı:Saruboceq:

Teocum sen ne zaman düşünüyorsun kısmetse?
amin canım yaa inş
canım söylemesi ayaıp turşu yiyorum kayınvalıdem sağolsun çok guzel krumus getırmıs
yııyorum valla:))
canınız çekerse göndereyım iş yerine;)
ohh afiyet olsun
benimde kayınvalidem çok güel yapar
bu sene bizede yapmış :))

kızlar nmesela iki bayram arası nikah kıyılmaz derler ugursuzluk getirirmiş halbuki uğur diye bişi yoktur
bir ikincisi efendimiz zamanında biri bayram günü cuma namazı öncesi nikah kıydırmak istemiş vo günde cuma günüyömüş efendimizde demişki iki bayram arası nikah olmaz kastettiği zaman bayram namazı ile cuma namazı arasındaki zaman dilimi cuma da müslümanlar için bayram ya nikahtan dolayı kimse bayramlaşamaz diye efendimiz uygun görmemiş ama malesef cahillik binlerce yıldır biz bunu ramazan ile kurban olarak algılamışız ama özüne inmeyi düşünmemişiz
evet gerçeği bu ama maalesef saçma olanı biliyo çoğu insan

evet ceviz Allah tan cevizi de balığı da cok severim bir arkadaşım yoğurt yememişti hamişliğinde bebişine ömür billah süt ve süt ürünleri yedirememişti ama bnm anam maşallah hiçbişeyden tiksinmemiş heralde işkembe corbasını bile cok severim

evet ceviz Allah tan cevizi de balığı da cok severim bir arkadaşım yoğurt yememişti hamişliğinde bebişine ömür billah süt ve süt ürünleri yedirememişti ama bnm anam maşallah hiçbişeyden tiksinmemiş heralde işkembe corbasını bile cok severim

Ceviz, folik asit bulunan yiyecekler bunlardan kaçınmamak gerek. Ayrıca süt ve süt ürünleri ;ama keçi sütünden kaçınılacak:)) İnşallah o günler gelirde beraber sayarız şafaklarımızızemuszemus

Back